Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont
PROMO

Boxe active KEF LS50 Wireless Piano White Gloss

Cod produs: AUDHC-KEF-LS50W-PWG
Producator: KEF

Opinia clientilor

0 review-uri

Livrare standard 19.9 lei

Bucuresti La comanda

Cluj-Napoca La comanda

10,700.99 lei
7,999.99 lei

La comanda

De la 272 lei / Luna

Boxe active KEF LS50 Wireless


KEF - Origini

 

Compania a fost înființată în 1961 de către Raymond Cooke OBE (1925 - 1995) și a avut sediul inițial într-o hală din Nissen în incinta Kent Engineering & Foundry (de unde derivă numele KEF) - o companie de prelucrare a metalelor pe malurile râului Medway, lângă Maidstone din Kent.
 

Cooke, fost inginer electronist la BBC si a dorit să experimenteze materiale și tehnologii noi pentru a crea produse cu o calitate superioară acustică, care ar putea reproduce înregistrări la fel de naturale ca performanțele originale. 
 

Încă de la început, inventivitatea pionieră a difuzoarelor KEF a fost incontestabilă, iar acum, timp de mai multe decenii, audiopilii din întreaga lume au respectat KEF pentru difuzoarele sale inovatoare, de înaltă performanță.

 

LS50 Wireless - Sunet de studio in confortul casei dumneavoastra fara alte dispozitive suplimentare


 

 

Urmasele legendarelor LS50, noua varianta wireless activa este conceputa pentru a aduce calitatea monitoarelor de studio la tine acasa fara amplificatoare suplimentare. 


 

 

 

Inovatie

 

Crearea unei incinte mici capabile să asigure un sunet atât de spațios este rezultatul unei cercetări și dezvoltări considerabile. În construcția acestor incinte modelarea peretilor și proiectarea portului de bas face din LS50 Wireless un pionier in domeniu cu patente in asteptare. Toate acestea sunt posibile prin inovatia KEF în cercetarea modernă (inclusiv tehnici precum analiza elementelor finite și dinamica fluidelor). Tehnologia unică prezenta in LS50 oferă de departe cea mai naturala performanță si cea mai bună calitate audio din partea unor mini monitoare studio.

Uni-Q

 

Un răspuns rapid și curat datorita tweeterului si difuzorului de medii - bas in design coaxial. Toate funcționează ca o singură voce perfect integrată pentru a oferi sunete perfecte și precise, de o claritate fără precedent.

Driver-ul Uni-Q este o capodoperă, care spre deosebire de difuzoarele convenționale, are conurile difuzoarelor de medii-bas in construcții rigide de magneziu / aluminiu care reduc problemele distorsiune. Dispersia este foarte larga asigurand un "sweet spot" mare in camera.

Bobinele de voce supradimensionate imbunatatesc managementul de putere si impactul dinamic pentru o reproducere perfecta a vocilor.

Ventilarea tweeterului reduce presiunea in partea din spate micsorand si mai mult distorsiunile nedorite.                                   

Sistem audiofil complet intr-o incinta compacta

 

Pentru a obtine un sunet audiofil este nevoie de componente pe masura. Cu arrayul sau de componente de exceptie si inginerie impinsa la extrem, LS50 Wireless include un traseu al semnalului cu o rezolutie de 192kHz/24-bit, DAC dedicat pe fiecare canal in parte, etaj de preamplificare si un amplificator in design dual-mono cu 2 x 230 W de amplificare pentru fiecare boxa!
 

 

 

Concepute pentru a completa orice design

Frumusețea boxelor LS50 Wireless este o combinația de simplitate și eleganță. Este ușor de configurat și folosit, dar oferă un sunet sofisticat potrivit pentru audiofili prin tehnologie audio inspirată din seriile Reference și driverul Uni-Q.

 
 


Specificatii Tehnice:

Boxa active, design pe 2 cai, bas-reflex
Difuzoare : 1 tweeter 2.5 cm + 1 x woofer 13 cm - design coaxial
Raspuns in frecventa : 45Hz – 28kHz (More bass extension)
50Hz – 28kHz (Standard)
61Hz – 28kHz (Less bass extension)
Bluetooth 4.0 cu aptX® codec
USB Type B
TOSLINK Optical
RCA Analog Line Level Input
Amplificare interna: 200W / bas-medii + 30W / inalte / boxa
Servicii streaming: Tidal / Spotify

Video

Link catre producator.

Descarcari

Brosura LS50W ENG

Descarca

Ghid Rapid ENG

Descarca

Foaie Info ENG

Descarca

Brosura LS50/LSX ENG

Descarca

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Boxe active KEF LS50 Wireless Piano White Gloss
Boxe active KEF LS50 Wireless Piano White Gloss
10,700.99 lei
7,999.99 lei

Copyright © 2020