Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont
PROMO

Boxa centru Monitor Audio Silver C150 - black oak

Cod produs: AUDHC-MA-SILVERC150BO
Producator: Monitor Audio
Livrare standard 19.9 lei

Bucuresti La comanda

Cluj-Napoca La comanda

Opinia clientilor

0 review-uri

1,990.00 lei
1,499.00 lei

La comanda

De la 50.97 lei / Luna


 

Boxe Monitor Audio Silver C150
 

Apreciata de audiofilii din intreaga lume, seria Silver de la Monitor Audio intra in generatia a sasea cu o serie noua de caracteristici menite sa ofere cea mai buna prestatie audio de pana acum. Orice model veti alege din seria Silver veti aprecia sunetul fabulos si designul deosebit, rezultate in urma a 40 de ani de cercetare si dezvoltare in domeniul sunetului si perfectiunii estetice. Fiecare model din seria Silver exceleaza in dinamica abundenta, sunet cu texturi pline si detaliu bogat de o claritate holografica si cu o imagine scenica clar pozitionata. Fiti gata sa redescoperiti propria colectie de muzica!
 

Boxa centrala Monitor Audio Silver C150 a fost proiectata in scopul de a forma sisteme home cinema in principal cu modelele Silver 50 si Silver 200 cu care imparte aceleasi caracteristici sonice, timbru si dinamica. Fiind o boxa compacta cu dimensiuni rezonabile Silver C150 poate fi pozitionata fara mari restrictii in sistemele surround din camere obisnuite. Silver C150 contine doua difuzoare C-CAM RST de 13.3 cm si un tweeter C-CAM Gold Dome de 2.5 cm, cu un filtru de separare pe doua cai si jumatate ce ofera o mai buna dispersie a sunetului catre ascultator si completeaza impreuna cu satelitii Silver 50 sau Silver 200 zona de sunet “sweet spot”.

 


 

Tehnologii prezente in seria Silver:
 

- C-CAM (Ceramic Coated Aluminium-Magnesium) este un material initial dezvoltat in industria aero-spatiala, pe care Monitor Audio l-a adaptat pentru a realiza conuri de difuzoare. Rezistenta deosebita la indoire si deformari precum si greutatea specifica foarte mica, au condus la obtinerea unor difuzoare cu sunet dinamic, rapid si perfect controlat.

- Noul tweeter personalizat de 2.5 cm Gold C-CAM (Ceramic Coated Aluminium-Magnesium) cu magnet NEO ventilat, este optimizat pentru distorsiuni minime si sunet mai clar.

- Difuzorul de medii a fost special dezvoltat astfel incat bobina sa fie mereu in spatiul magnetilor, astfel sunetul oferit are distorsiuni incredibil de mici.

- Difuzoarele de bas au si ele membrane din C-CAM cu profile con RST ce imbunatatesc rigiditatea si scad distorsiunile.

- Filtre de separare de inalta calitate cu condensatori din polipropilena compozita, bobine din otel laminat cu miez de aer, rezistente cu pelicula, toate pentru un transfer maxim al semnalului. Cablare interna cu cablu OFC argintat PureFlow pentru transfer semnal de inalta calitate.

 

Recomandari utile:
 

- Boxele vor ajunge in parametrii nominali, recomandati de producator, dupa minim 20 de ore (ideal 50 ore) de functionare la volum mediu! In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca proeminent, inaltele rigide iar vocile usor retinute  … pe masura ce boxele vor lucra veti remarca cum bas-ul devine mai cald si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si credibile, iar inaltele devin rafinate si detaliate.


Specificatii Tehnice:
 

Descriere:

Boxa de centru, design pe 2 1/2 cai, constructie sigilata

Difuzoare inalte:

1 x 2.5 cm

Difuzoare medii:

-

Difuzoare medii-bas:

2 x 13.3 cm

Difuzoare bas:

-

Raspuns in frecventa:

52 Hz – 35 kHz

Sensibilitate (2,83V/1 m):

90 dB

Putere recomandata:

60 – 150 W

Putere RMS:

150 W

Impedanta nominala:

8 ohm

Frecventa crossover:

650 Hz / 3.1 kHz

Dimensiuni:

16.5 x 45 x 23 cm

Greutate:

9.1 kg

Tip boxe:

Boxe centru

 

Video

Link catre producator.

Descarcari

Brosura Serie - ENG

Descarca

Manual Utilizare - ENG

Descarca

Ghid Rapid - ENG

Descarca

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Boxa centru Monitor Audio Silver C150 - black oak
Boxa centru Monitor Audio Silver C150 - black oak
1,990.00 lei
1,499.00 lei

Copyright © 2021