Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont
PROMO

Boxa centru Monitor Audio Silver C350 - rosenut

Cod produs: AUDHC-MA-SILVERC350RN
Producator: Monitor Audio
Livrare standard 19.9 lei

Bucuresti La comanda

Cluj-Napoca La comanda

Opinia clientilor

0 review-uri

2,790.00 lei
1,999.00 lei

La comanda

De la 67.97 lei / Luna


 

Boxe Monitor Audio Silver C350
 

Apreciata de audiofilii din intreaga lume, seria Silver de la Monitor Audio intra in generatia a sasea cu o serie noua de caracteristici menite sa ofere cea mai buna prestatie audio de pana acum. Orice model veti alege din seria Silver veti aprecia sunetul fabulos si designul deosebit, rezultate in urma a 40 de ani de cercetare si dezvoltare in domeniul sunetului si perfectiunii estetice. Fiecare model din seria Silver exceleaza in dinamica abundenta, sunet cu texturi pline si detaliu bogat de o claritate holografica si cu o imagine scenica clar pozitionata. Fiti gata sa redescoperiti propria colectie de muzica!

Silver C350 boxa centrala de la Monitor Audio este destinata sistemelor home cinema la care performanta este criteriul principal de alegere. C350 este partenerul ideal pentru modelele Silver 500, Silver 300, Silver 100. Configuratia pe trei cai cu patru difuzoare utilizeaza aceleasi difuzoare ca si modelul Silver 300, dar in acest caz incinta C350 este inchisa (fara port bas-reflex) ceea ce permite o pozitionare mai facila, aproape de peretele din spate sau in etajere semi-inchise. Ceea ce face din C350 o boxa speciala este orientarea verticala a tweeterului si a difuzorului de medii, lucru ce ofera aceeasi directivitate a sunetului cu cea a boxelor frontale (de podea sau de raft) in cadrul sistemului surround de boxe. O boxa centrala trimite aproximativ 60% din sunetul unui sistem surround, astfel importanta acestui tip de boxa devine evidenta, iar Silver C350 se adreseaza exact sistemelor de inalta performanta, fara compromisuri.


 


 

Tehnologii prezente in seria Silver:
 

- C-CAM (Ceramic Coated Aluminium-Magnesium) este un material initial dezvoltat in industria aero-spatiala, pe care Monitor Audio l-a adaptat pentru a realiza conuri de difuzoare. Rezistenta deosebita la indoire si deformari precum si greutatea specifica foarte mica, au condus la obtinerea unor difuzoare cu sunet dinamic, rapid si perfect controlat.

- Noul tweeter personalizat de 2.5 cm Gold C-CAM (Ceramic Coated Aluminium-Magnesium) cu magnet NEO ventilat, este optimizat pentru distorsiuni minime si sunet mai clar.

- Difuzorul de medii a fost special dezvoltat astfel incat bobina sa fie mereu in spatiul magnetilor, astfel sunetul oferit are distorsiuni incredibil de mici.

- Difuzoarele de bas au si ele membrane din C-CAM cu profile con RST ce imbunatatesc rigiditatea si scad distorsiunile.

- Filtre de separare de inalta calitate cu condensatori din polipropilena compozita, bobine din otel laminat cu miez de aer, rezistente cu pelicula, toate pentru un transfer maxim al semnalului. Cablare interna cu cablu OFC argintat PureFlow pentru transfer semnal de inalta calitate.

 Recomandari utile:
 

- Boxele vor ajunge in parametrii nominali, recomandati de producator, dupa minim 20 de ore (ideal 50 ore) de functionare la volum mediu! In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca proeminent, inaltele rigide iar vocile usor retinute. Pe masura ce boxele vor lucra veti remarca cum bas-ul devine mai cald si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si credibile, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Specificatii tehnice:


 

Descriere: Boxa de centru, design pe 3 cai, constructie sigilata
Difuzoare inalte: 1 x 2.5 cm
Difuzoare medii: 1 x 10 cm
Difuzoare medii-bas: -
Difuzoare bas: 2 x 15 cm
Raspuns in frecventa: 40 Hz – 35 kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 90 dB
Putere recomandata: 80 – 200 W
Putere RMS: 200 W
Impedanta nominala: 8 ohm
Frecventa crossover: 830 Hz / 3.2 kHz
Dimensiuni: 23.5 x 56 x 27 cm
Greutate: 14.9 kg
Tip boxe: Boxe centru

Link catre producator.

Descarcari

Brosura Serie - ENG

Descarca

Manual Utilizare - ENG

Descarca

Ghid Rapid - ENG

Descarca

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Boxa centru Monitor Audio Silver C350 - rosenut
Boxa centru Monitor Audio Silver C350 - rosenut
2,790.00 lei
1,999.00 lei

Copyright © 2021