Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont
PROMO
PACHET

Sistem complet 5.1 GOLDENEAR TECHNOLOGY Supercinema 3 cu receiver Denon AVR-S660H

Cod produs: Sistem-Supercinema3-S660H-XX

Opinia clientilor

0 review-uri

Livrare standard Gratuita

13,994.98 lei
11,499.00 lei

La comanda

 

Receiver AV 5.2 HD Denon AVR-S660H

Powering 75W per channel, the Denon AVR-S660H 5.2 channel 8K AV receiver supports Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio and DTS Neo:6. It features the latest HDMI specifications such as 8K/60Hz, select 4K/120Hz pass-through VRR, ALLM, HDR10+ and eARC support. With HEOS® Built-in, stream music wirelessly from Spotify®, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer, TuneIn, Soundcloud and more. Works with Amazon Alexa, Google Assistant and Apple Siri for seamless voice control.

 • High-performance amplifier: 5.2 channel 8K AV receiver with 75 per channel (8 ohms, 20Hz - 20kHz, THD 0.08%, 2 ch driven)
 • Voice control: Works with Amazon Alexa, Google Assistant or Apple Siri for hands-free control of your music
 • Full 8K/60Hz and select 4K/120Hz support: With the latest HDMI support, enjoy 8K quality video from your 8K source devices. Three 8K input and one output allow for 8K/60Hz and select 4K/120Hz pass-through. 8K upscaling is available on all 6 HDMI inputs.
 • The latest picture/video technology available: The latest HDR format support including HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, as well as Dynamic HDR, to provide the greatest picture quality for brightness, clarity and contrast.
 • The latest in gaming experiences: With 4K/120Hz pass-through, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) and Quick Frame Transport (QFT), enjoy your gaming experience with amazing imaging, as well as reduced lag and latency from features.
 • Award-winning Denon Setup Assistant: Onscreen graphical assistant ensures an easy and intuitive setup experience
 • HEOS Built-in: Wireless multi-room music streaming technology
 • eARC (Enhanced Audio Return Channel) support: Allows for Dolby True HD and DTS HA Master Audio transmission directly from the TV to the AV receiver through the connected HDMI cable
 • Stream the most popular music services: Enjoy Spotify, Amazone Music HD, Tidal, TuneIn, Deezer and many others — via Bluetooth, AirPlay 2 or the HEOS app
 • Front panel USB input: Convenient audio playback of MP3, WAV, FLAC, ALAC and DSD (2.8/5.6MHz) files
 • Four Quick Select buttons: Featured on the front panel, store your preferred audio settings for each source
 • Audyssey MultEQ and Dynamic EQ/Volume: Optimize your room acoustics with Audyssey software and included mic and stand
 • dimensiuni produs: 434 x 151 x 339 mm
 • greutate neta: 7.80 kg
 • cantitate minima: 1

 

 
 
Numar canale amplificate: 5
Putere RMS: 75W (8 Ohm, 20Hz-20kHz, 0.08% 2ch Drive)
100W (6 Ohm, 1kHz, 0.7% 2ch Drive)
150W (6 Ohm, 1kHz, 10% 1ch Drive)
Iesiri preamplificate: Subwoofer
Upscale Video: Nu
Video HDMI (in/out): 6 / 1
Video Composite (in/out): 2 / 1
Video Component (in/out): - / -
Audio Analog (in/out): 2 / -
Audio Optic (in/out): 2 / -
Audio Coaxial (in/out): 1 / -
Internet: Da
Bluetooth: Da
Preamplificator Phono: Da
Numar zone: 2
HDMI in zona 2: Nu
Dimensiuni: (W x D x H): 434 x 339 x 215mm (cu antene)
434 x 339 x 151mm (fara antene)
Greutate: 7.8 kg
Alte caracteristici: DTS HD Master
Dolby TrueHD
Dolby ProLogic II
Multichannel Stereo
DIalog Enhancer
Audyssey MultEQ
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Compressed Audio Restorer
Conectivitate: HEOS Multiroom / Streaming
AirPlay 2
Internet Radio
Ethernet
Wi-Fi
Bluetooth
USB

SuperSat Boxe Satelit - Prezentare

 

Fiecare model de boxe satelit GoldenEar Supersat beneficieaza de extraordinarul tweeter (HVFR™). Difuzorul tweeter’ul (HVFR™) propaga undele sonore si deplaseaza aerul comprimandu-l cu diafragma sa pliata in stil acordeon, in loc sa il impinga ca niste difuzoare conventionale. Rezultatul este o impedanta mai buna, asimilata cu aerul din incapere, cu un control mai mare, un raspuns mai unifrom cu distorsiune mai redusa si un interval dinamic imbunatatit.


 

Fiecare model de difuzoare SuperSat folosește, de asemenea, uimitoarele drivere de medii GoldenEar turnate, de 11.4 cm, care incorporeaza designul nostru proprietar multi-vaned Phase Plug (MVPP ™), precum si topologia noastra conica optimizata prin computer, dispusa intr-o matrice D'Appolito care inconjoara tweeter-ul HVFR.


 

SuperSat 3/3C - Prezentare


SuperSat 3 este un difuzor satelit compact, elegant, conceput pentru a fi utilizat atunci cand se doreste performanta ridicata, dar intr-un produs cu dimensiuni reduse. (Este de asemenea difuzorul Surround/Rear ideal pentru orice sistem bazat pe marca GoldenEar). Patru SuperSat 3s si un SuperSat 3c, combinat cu un subwoofer ForceField3, alcatuiesc impreuna premiantul SuperCinema 3, un sistem multichannel (multi-canal 5.1). 
 

Ca si in cazul tuturor boxelor satelit SuperSat, exista un model vertical si un model orizontal ( C ) care este optimizat in mod special pentru un canal central (center-channel) sau pentru orizontala. Carcasa de 2.7” adancime si 12”inaltime este cosntruita dintr-un polimer rigid, care nu rezoneaza si este finisat intr-un negru lucios (piano black). Boxele satelit SuperSat 3 includeun stativ pentru montare pe raft iar modelul SuperSat 3c include un picior reglabil pentru a asigura o pozitionare ideala a canalelor ceontrale. Ambele modele au un orificiu filetat in partea din spate, precum si tesitura in forma de cheie pentru optiuni de montare pe perete. Tesitura de tip cheie poate fi folosita pentru montarea pe perete fixa, iar orificiul filetat poate fi folosit cu SuperSwivel din gama GoldenEar. Sau se poate folosii suportul optional pentru podea SuperStandClick here to read the Brochure.

 

Accesorii

SuperStand 60SuperStand 50 and SuperStand 3 Stand Podea

SuperStand are un aspect placut si stilat potrivindu-se de minute cu satelitii SuperSat din gama GoldenEar. Cu baza lor neagra lucioasa, coloana frumos sculptata, au o forma care completreaza perfect stilul elegant al boxelor satelit SuperSat. Aceste stative unice si foarte atractive reprezinta raspunsul perfect atunci cand montarea pe perete nu este o optiune. SuperStand 3 este de 33.5” / SuperStand50 este 21.5” inaltime si SuperStand60 este de 18.5”. Inaltimea totala a boxelor de pe suporturile de podea este de aproximativ 47”. 
 

 


SuperSwivel - suport pentru difuzoare satelit

SuperSwivel este un suport de perete de tip pivotant, universal, destinat utilizarii cu difuzoarele GoldenEar SuperSatSoundBar, sau boxe similare 1/4-20 de prinderi filetante. Fiecare suport poate suporta pana la 5KG. Nu utilizati un singur suport cu o singura boxa care cantereste mai mult de 5KG. Utilizati un suport cu SuperSat 3, 3c, 50 și 60 (pentru montare verticala). Utilizati doua suporturi cu sistemele SuperSat 50C, 60C și sisntemele SoundBar de la GoldenEar. 

  

 

 


 

"Golden Wonders" Sistemul SuperCinema 3 castiga premiul "Cea Mai Buna Alegere pentru Cinema Acasa". Revizorul Ed Selley scrie "Acesta este un sistem care poate reproduce o scena sonora cu detalii convingatoare si apoi la fel de convingator sa reproduca sunetul exploziv ... Acesta este un sistem care poate pretinde in mod legitim sa ofere ceva diferit fata de competitie. Satelitii folosesc la maxim difuzoarele lor teribile, in timp ce ForceField 3 este optiunea nucleara intr-un domeniu de arme conventionale."

 


 

Prezentare generala a subwooferelor din seria ForceField

 

Subwooferele ForceField cu forma unica si atractiva a carcasei, cu peretii sai neparaleli (varful este mai ingust decat partea inferioara cand este privita din fata), ajuta sub-ansamblurile ForceField sa obtina un bas extraordinar de profund si melodios, ideal pentru muzica si filme. Designul de ultima generatie al amplificatorului utilizeaza un sistem DSP de ultima generatie pentru modelarea frecventelor, astfel incat subwooferul produce un bas precis, consistent si muzical. 

 
 
Sa aruncam o privire la subwooferele ForceField pentru a vedea ce le face speciale. Vom incepe cu doua concepte de design foarte comune pentru subwoofer si apoi vom cauta in solutiile unice si de calitate ale lui GoldenEar. Multe din subwooferele de astazi se incadreza in categoria ultra-compacta cu iesire (output) inalta sau in categoria (mai mare) de inalta performanta, raspuns extins, capacitate mare de iesire (output). Aceste doua tipuri de design au tendinta sa ofere beneficii diferite in ceea ce priveste performanta. Ultra-compact avand posibilitatea de a reda la volum extrem de puternic, dar pe o latime de banda mai mica, iar subwooferele mai mari cu aceeasi putere de iesire (output) dar si un raspuns mai extins. 
 
Echipa de ingineri GoldenEar si-a propus sa atinga ce este mai bun din ambele lumi cu noile subwoofere ForceField. Dimensiuni mici, dar cu raspunsul neted si larg al unui subwoofer mai mare. Nu este nici un scamatorie, doar o inginerie extraordinara, toate subwooferele ForceField impart aceeasi tehnologie. Daca dupa citirea acestei descrieri nu sunteti convinsi, faceti-va o lista cu cateva melodii preferate si veniti la noi in showroom sa le ascultati. 
 
 • Difuzoare de mare putere, proiectate special, cu grupuri mari de motoare. Aceste difuzoare stapanesc o putere impresionanta, au incursiuni foarte lungi si distorsiuni deosebit de reduse.
 • Carcasa rigida cu laturi care nu sunt paralele, reduc undele si distorsiunile. Difuzoarele sunt orientate spre fata in toate subwooferele ForceField pentru o performanta optima. Carcasa are o forma si un design unic, cu un stil minimalist care se potriveste in orice decor.
 • Raspunsul difuzoarelor este umbunatatit cu un radiator pasiv, reglat atent, cu inclinare transversala, uniforma (fara zgomot). Forma patrata permite radiatoarelor sa utilizeze suprafata la maxim in partea de jos a carcasei  si obtina o putere mai mare, folosind podeaua de sub, ca pe un avantaj. (vezi punctul urmator)
 • Picioarele moi, care absorb energia, implinesc cateva functii. In primul rand, aceastea tin subwooferul la distanta corecta de podea, astfel incat radiatorul pasiv ofera o putere de iesire mai mare la cele mai joase frecvente. In al doilea rand, picioarele moi “nu vor dansa pe podea” (vor tine subwooferul fix pe podea).
 • Amplificatoarele subwooferelor ForceField sunt concepute intern de catre inginerii GoldenEar, astfel incat fiecare amplificator este potrivirea perfecta pentru alimentarea modelului sau de subwoofer. In plus, amplificatoarele au sectiuni puternice “DSP” pentru optimizarea frecventei, pentru reducerea la minim a distorsiunilor. Toate amplificatoarele au distorsiuni scazute si sunt extrem de puternice (pana la 1500 watts pentru ForceField 5) pentru reproducerea unui continut de calitate cu un bas jos. 
 • Toate modelel ForceField au intrari si iesiri la nivel de difuzor precum si o intrare “LFE” directa.

Ne dam seama ca exista o selectie uriasa de modele pe piata, dar prin incorporarea celei mai recente tehnologii si nu o relansare a ultimilor cinci ani, stim ca modelele ForceField sunt de calitate. Nu exista nimic disponibil la acest pret care sa redea mai jos si mai tare, cu mai putin zgomot si distorsiuni decat ForceField. Subwooferele noastre ForceField sunt aproape la fel de mici ca majoritatea modelelor ultra-compacte, dar ele defapt depasesc multe din modelele din categoriile mari. Va asteptam la o auditie sa va convingeti. 

Apasati aici pentru a citi Brosura (ENG)
 

Modelul de 20.32cm - ForceField 3


Subwooferul ultra-compact de 20cm ForceField 3 este cel mai mic si mai accesibil subwoofer ForceField, dar nu va lasati pacaliti de dimensiunile si pretul sau, cu amplificatorul digital de 1.000 watti, cu difuzor activ de mare putere de 20cm si un radiator patratic infrasonic (23cm x 28cm), aceasta “jucarie” are tot ce ii trebuie.

 


 

Modelul de 25.4cm - ForceField 4

 

Subwooferul compact de 25.4cm ForceField 4 incorporeaza acelasi amplificator digital de 1200 watti dezvoltat pentru Triton Two. Acesta are un sub-bas de mare putere, de 25.4cm, montat frontal, cuplat la un radiator patratic infrasonic (28cm x 34cm).

 


 

Modelul de 30cm - ForceField 5

Subwooferul ForceField 5 de 30cm, incorporeaza toata tehnologia avansata si conceptele inovatoare folosite la ForceField 3 si si dezvolta o “bestie” mai puternica si mai mare pentru frecvente joase. ForceField 5 combina un subwoofer de 30cm cu un amplificator de 1500 watts “DSP” cuplat la un radiator patratic infrasonic (32cm x 35cm).

 

 

 
Specificatii Tehnice:


Specificatii tehnice

Boxe Cu FIR
Conectivitate audio Apple AirPlay2
AUX IN Stereo
Bluetooth
Digital Coaxial
Digital Optic
Ethernet
USB
Wifi
Decodare Multicanal Dolby Digital
Dolby TrueHD
DTS-HD
DTS:X
Sistem audio Surround 5.1 +
Functii Smart Amazon Alexa
Apple Siri
Google Assistant
HEOS
Intrari HDMI 5
Tip sistem Boxe cu Receiver

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Sistem complet 5.1 GOLDENEAR TECHNOLOGY Supercinema 3 cu receiver Denon AVR-S660H
Sistem complet 5.1 GOLDENEAR TECHNOLOGY Supercinema 3 cu receiver Denon AVR-S660H
13,994.98 lei
11,499.00 lei

Copyright © 2023