Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont
PROMO

Sistem boxe 5.1 KEF E305 White

Cod produs: AUDHC-KEF-E305-W
Producator: KEF

Opinia clientilor

0 review-uri

Livrare standard 19.9 lei

Bucuresti La comanda

Cluj-Napoca La comanda

4,599.99 lei
2,799.00 lei

La comanda

De la 95.17 lei / Luna

Sistem de boxe home cinema KEF E305

KEF - Origini

 

Compania a fost înființată în 1961 de către Raymond Cooke OBE (1925 - 1995) și a avut sediul inițial într-o hală din Nissen în incinta Kent Engineering & Foundry (de unde derivă numele KEF) - o companie de prelucrare a metalelor pe malurile râului Medway, lângă Maidstone din Kent.
 

Cooke, fost inginer electronist la BBC si a dorit să experimenteze materiale și tehnologii noi pentru a crea produse cu o calitate superioară acustică, care ar putea reproduce înregistrări la fel de naturale ca performanțele originale. 
 

Încă de la început, inventivitatea pionieră a difuzoarelor KEF a fost incontestabilă, iar acum, timp de mai multe decenii, audiopilii din întreaga lume au respectat KEF pentru difuzoarele sale inovatoare, de înaltă performanță.

 


 

Acelasi sunet oriunde prin tehnologie Uni-Q

În centrul evoluției seriei E se află arrayul coaxial de drivere Uni-Q. Inovația plasează tweeter-ul în centrul acustic al conului difuzorului de medii-bas, aducând idealul acustic al unei singure surse emitente de sunet foarte aproape de perfectiune. Rezultatul este o imagine sonoră tridimensională mai detaliată și mai exactă, care este dispersată mai uniform în întreaga cameră fata de orice difuzor convențional. Dispersia ultra-lată a lui Uni-Q este îmbunătățită și mai mult prin intermediul ghidului de undă "tangerine" prezent pe domul tweeterului.

 


 

Sateliti ce ofera un sunet imersiv

 

Este nevoie de mai mult decât un driver excelent pentru a crea o boxa satelit de top, iar satelitul E301 a fost conceput de la început ca un singur sistem perfect echilibrat, cu crossover, incinta și drivere care lucrează împreună în armonie deplina pentr ua oferi cel mai bun sunet posibil.

Cu cât se manipuleaza mai putin semnalul înregistrat, cu atât este mai clar sunetul. Pentru a elimina colorarea secundară a radiațiilor undelor acsuticer, incintele sunt puternic ranforsate cu tehnologii interne de frecare și amortizare pentru a asigura precizia sonică fără rezonanțe nedorite. Incintele cu difracție scăzută sunt proiectate cu atenție pentru a minimiza rezonantele, astfel încât nimic nu scade sau adaugă sunetului de produs de difuzoare.
 


 

Subwoofer puternic

Sistemul E305 este proiectat pentru a oferi performanțe excepționale de bas si integrarea perfectă în restul sistemului. Frecvența si integrarea sateliților este facuta cu atenție pentru a ușura tranziția, astfel încât să nu puteți auzi vreo diferenta unde se oprește satelitul și începe subwooferul.

Beneficiind de un motor puternic, care conduce un con de 8 inch de cursa lungă, reproducerea de frecvențe joase este  coerenta și precisă chiar și la volum mare. Bazându-se pe un circuit Linkwitz Transform, pentru a minimiza orice întârziere a grupului de semnale care altfel ar murdari basul, preamplificatorul asigură un bas puternic si detaliat.

Design cu inicnta închisă, subwooferul oferă un răspuns agresiv de bas extins, rapid și bine definit. Ca și in cazul sateliților, incinta împrumută tehnologii de amortizare de la LS50 pentru a evita rezonanța și radiația secundară, asigurand astfel cea mai buna calitate.

Video

Link catre producator.

Specificatii tehnice

Sistem audio Surround 5.1 +
Tip sistem Pachet Boxe
Boxe Cu FIR

Descarcari

Manual Utilizator ENG

Descarca

Brosura ENG

Descarca

Info Produs ENG

Descarca

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Sistem boxe 5.1 KEF E305 White
Sistem boxe 5.1 KEF E305 White
4,599.99 lei
2,799.00 lei

Copyright © 2020