Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont
PACHET

Sistem Home Cinema 5.1 YAMAHA cu boxe NS-P41 si Receiver HTR-2071

Cod produs: Pac-NS-P41+HTR2071
Livrare standard 19.9 lei

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 24 LUNI

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


3,098.00 lei

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30

5.1-Channel Powerful and Dynamic Surround System

Receiver-ul AV vă asigură că filmele de acțiune cu coloane sonore puternice și dinamice vor fi ascultate cu un sunet surround spectaculos de realist. Difuzoarele frontale, surround și centrale sunt modele de înaltă calitate, capabile să reproducă sunet de înaltă definiție, iar subwooferul oferă un bas curat și puternic. difuzoarele cu design tradițional pun în valoare orice încăpere.
 


 

4K Ultra HD Full Support with 4K / 60p, HDCP2.2, HDR Video and BT.2020 pass-through

Acest receptor AV este complet compatibil cu cele mai recente standarde HDMI®. Datorită transmiterii video 4K la 60 de cadre pe secundă prin trecere, vă puteți bucura pe deplin de calitatea video de înaltă definiție 4K fără degradare. De asemenea, aderă la standardul de protecție a drepturilor de autor HDCP2.2 pentru transmisia video 4K. De asemenea, suportă HDR (High Dynamic Range) Video, care oferă o calitate îmbunătățită a imaginii prin permiterea simultană a unor detalii mai mari atât pentru părțile întunecate, cât și pentru cele luminoase ale unei imagini. În plus, suportă gama mai largă de culori BT.2020 pass-through. Acest receptor AV este, de asemenea, compatibil cu 3D, Audio Return Channel și CEC pentru o operare ușoară.

 

Configurație cu amplificator discret pentru o calitate ridicată a sunetului

Acest receptor AV a fost proiectat cu un accent deosebit pe obținerea unei clarități excepționale a sunetului. Acesta utilizează o configurație de amplificator discret și un circuit PLL cu jitter redus, care contribuie la performanța sa audio excelentă

 

 


Compressed Music Enhancer

Atunci când muzica este codificată într-un format comprimat digital, cum ar fi MP3, răspunsul în frecvență are de suferit. Compressed Music Enhancer de la Yamaha folosește procesarea sofisticată a semnalelor digitale folosind algoritmi exclusivi pentru a restabili ceea ce s-a pierdut, astfel încât muzica să sune întotdeauna așa cum ar trebui.
 


SCENE for One-Touch Start

Apăsarea unui buton SCENE pornește receptorul AV și selectează sursa de intrare și modul DSP. Puteți reseta butoanele pentru diferite surse selectând o sursă și un mod DSP, apoi apăsând un buton SCENE timp de mai mult de trei secunde.
 HD Audio with CINEMA DSP

Tehnologia exclusivă CINEMA DSP de la Yamaha acceptă redarea HD Audio, oferind imagini sonore naturale și extinse.
 

Virtual CINEMA FRONT Provides Virtual 5-channel Surround Sound with High Quality and Resolution

Chiar și atunci când este imposibil să instalați difuzoare surround în spatele poziției de ascultare, Virtual CINEMA DSP reproduce un sunet surround virtual pe 5 canale, plin de realism, cu doar două difuzoare frontale. Cu Virtual CINEMA FRONT, vă veți bucura de un sunet surround virtual pe 5 canale, cu o calitate și o rezoluție superioare, prin instalarea de difuzoare surround în partea frontală. Obțineți mai multă flexibilitate în aranjarea difuzoarelor în interiorul camerei, împreună cu o bucurie ușoară de sunet surround de înaltă calitate.
.
Extra Bass oferă o reproducere bogată a basului, chiar și cu difuzoare mici

Tehnologia exclusivă Yamaha de îmbunătățire a gamei joase oferă un bas mai bogat decât vă așteptați de la dimensiunea boxei, menținând în același timp o bună localizare și echilibru sonor chiar și cu boxe frontale compacte. Atunci când se utilizează un subwoofer, acesta îmbunătățește volumul întregii game joase a sistemului de difuzoare, nu numai al difuzoarelor frontale, ci și îmbunătățirea basului de la subwoofer. Vă veți bucura de videoclipuri și muzică cu un sunet care are o putere și o prezență excepționale.
 


Subwoofer Trim pentru o imagine sonoră îmbunătățită

Controlul Subwoofer Trim îmbunătățește frecvențele joase prin evitarea suprapunerii cu ieșirea difuzoarelor frontale. Acest lucru va avea ca rezultat o scenă sonoră mai curată și mai concentrată, oferind în același timp un răspuns de frecvență fără întreruperi. Atunci când are loc suprapunerea frecvențelor subwooferului în sistemele convenționale, sunetul general este "împins" spre subwoofer. Subwoofer Trim are grijă de acest lucru prin separarea curată a frecvențelor joase ale subwooferului, stabilizând astfel scena frontală, oferind în același timp un sunet de bas îmbunătățit și bine echilibrat.
 


Designul tradițional pune în valoare orice cameră

Modelele surround și central au aspectul tradițional al boxelor Yamaha. Designul lor curat se potrivește cu calitatea înaltă a sunetului, iar acestea pot fi amplasate în orice locație convenabilă.
 


 

Specificatii tehnice

Intrari HDMI 4
Decodare Multicanal Dolby Digital
Sistem audio Surround 5.1 +
Conectivitate audio AUX IN Stereo
Digital Optic
Tip sistem Boxe cu Receiver
Boxe Cu FIR

Desen tehnic


Tehnicavizuala
Sistem Home Cinema 5.1 YAMAHA cu boxe NS-P41 si Receiver HTR-2071
Sistem Home Cinema 5.1 YAMAHA cu boxe NS-P41 si Receiver HTR-2071
3,098.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024