Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont
PROMO

Subwoofer KEF KF92

Cod produs: AUDHC-KEF-KF92
Producator: KEF

Opinia clientilor

0 review-uri

Livrare standard 19.9 lei

Bucuresti La comanda

Cluj-Napoca La comanda

9,999.99 lei
8,199.00 lei

La comanda

De la 278.77 lei / Luna

Subwoofer KEF KF92

Pentru a reproduce basul solid, aveti nevoie de tip de difuzor complet diferit, unul ce poate face fata nivelurilor uriase de presiune. KF92 este proiectat pentru explozii de energie ale frecventelor joase, desi este suficient de subtil pentru a prelua detaliile unui contrabas.
 

Echilibrul perfect
 

Doua difuzoare de 9" sunt pozitionate "spate in spate" intr-un design force-cancelling ce anuleaza fortele reactive ce solicita subwooferele conventionale. Aceasta configuratie pastreaza KF92 in echilibru pentru a auzi doar un bas profund si curat la niveluri de presiune de pana la 110dB.

Dinamica fara efort
 

Difuzoarele uimitoare ale KF92 sunt optimizate cu un design ventilat inteligent ce reduce frecarea rezultata din miscarea conului, fapt ce asigura ca pot tine pasul si cu cele mai solicitante impulsuri.

Bas
 

Doua difuzoare KEF de 9" au fost special produse pentru KF92. Dispun de un con hibrid din aluminiu/hartie, de un sistem motor si bobina supradimensionate. Ofera distorsiuni extrem de reduse si precizie.

Music Integrity Engine™
 

Cercetarea KEF in procesarea de sunet digitala - Music Integrity Engine - reprezinta creierul din spatele KF92. Intelligent Bass Extension optimizeaza relatia dintre amplificator, drivere si incinta, in timp ce egalizatorul permite o integrare usoara in orice camera.

Putere
 

Amplificarea Clasa D de 1000W RMS a subwooferului KF92 (500W RMS per driver) creeaza o putere imersiva, ce livreaza niveluri de control incredibile. Acest lucru imbunatateste precizia sincronizarii si raspunsul dinamic, ce ofera un sunet mai detaliat, mai aproape de cel din studio.

Mai mult bas, mai putin spatiu
 

Constructia compacta, sigilata imbunatateste flexibilitatea in materie de pozitionare precum si viteza si claritatea performantelor. Radiatorul minimalist asigura componentelor solicitate o conditie termala optima.

 


Specificatii Tehnice:
 
Tip incinta: inchis
Difuzoare: 2 x 9"
Putere RMS: Amplificare Clasa D 1000W (2 x 500W)
Raspuns in frecventa: 11 - 200 Hz
Conectica : Low level
Dimensiuni: (H x W x D): 352.5 x 330 x 360.5mm
Greutate: 20kg
Descriere: RCA In
Speaker In
Alte caracteristici: Low Pass Filter: 40Hz - 140Hz, LFE
Maximum Output: 110dB

Video

Link catre producator.

Descarcari

Manual Utilizator ENG

Descarca

Informatii Protectie ENG

Descarca

Brosura ENG

Descarca

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Subwoofer KEF KF92
Subwoofer KEF KF92
9,999.99 lei
8,199.00 lei

Copyright © 2020