Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

BINE ATI VENIT PE PLATFORMA B2B

TEHNICAVIZUALA

     Obiectivul principal al firmei noastre este de a oferi produse si solutii optime, in functie de necesitatile si nevoile fiecarui partener. Comparativ cu alte firme de distributie din piata, care fac doar vanzarea efectiva a produselor, ne deosebim prin consultanta pe care o oferim partenerilor nostri in functie de complexitatea echipamentelor achizitionate.

     In prezent ne mandrim cu brandul propriu BLACKMOUNT in materie de solutii de prindere, echipamente A/V si ecrane de proiectie si EVOBOARD in materie de table interactive. Suntem importatori EPSON si NEC pe parte de videoproiectoare si display-uri profesionale, Elitescreens pe parte de ecrane de proiectie profesionale, Marmitek si Lindy pe parte de solutii de conectivitate. Totodata avem import exclusiv pe gamele profesionale de prindere echipamente A/V Vogels’ si Multibrackets. Portofoliul nostru de produse comercializate cuprinde si gama de videoproiectoare BENQ, ACER, OPTOMA, CASIO, PANASONIC si SONY, si gama de TV LED si display-uri profesionale, SAMSUNG, LG. Aceste produse se regasesc si pe platforma B2B.

Avantaje platforma B2B:
Cu ajutorul platformei B2B ve-ti putea urmari in permanenta stocurile actualizate cu preturi de distributie actualizate, situatiile financiare.

VA AJUTAM SA ALEGETI SOLUTIA OPTIMA

SOLUTII VIDEOWALL

Comunica-ne dimensiunea suprafetei, unde doresti instalarea unui videowall, si noi iti vom oferi solutia completa prin echipamentele comercializate de noi si consiliere profesionala!

SOLUTII INTERACTIVE

Te putem ajuta la configurarea unei solutii interactive, pornind de la cele mai accesibile preturi de pe piata, in functie de bugetul de care dispui.

CALCULE VIDEOPROIECTOARE

Calcule videoproiectie: Acum te putem consilia sa-ti instalezi videoproiectorul ales la locul potrivit pentru a putea obtine imaginea dorita.Lampa potrivită pentru videoproiectorul tău

La noi gasesti orice tip de lampa pentru orice model de videoproiector.

Daca varianta originala ti se pare scumpa, poti comanda echivalenta

Vizitează

Contact

SC 24 EVONESS SRL
RO25728965
J12/1371/2009
SEDIU SOCIAL: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
Banca: ING BANK: RO49INGB0000999901631375
Tel: 0723539301
Email: sales@tehnicavizuala.ro