Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont

Cablu retea AudioQuest RJ45 CAT.7 Vodka 0.75M

Cod produs: AUDHC-AQ-RJEVOD0.75
Producator: Audioquest

Opinia clientilor

0 review-uri

Livrare standard 19.9 lei

Bucuresti La comanda

Cluj-Napoca La comanda

1,347.99 lei

La comanda

Cablu retea RJ45 VODKA

Cablurile de retea CAT 7 din gama Vodka de la AudioQuest folosesc conductori solizi au in compozitie 10% argint, care elimina complet interactiunea catenelor, una dintre cele mai mari surse de denaturare a cablurilor, pentru un sunet mai clar si mai dinamic. Conductorii din metale superioare reduc la minim distorsiunea si au mai putine impuritati (cum ar fi oxizii). Izolatia solida din polietilena de inalta densitate (PE) ajuta la mentinerea geometriei critice a semnalului pereche. Desigur, toate cablurile AudioQuest Ethernet respecta directionalitatea inerenta tuturor cablurilor audio analogice si digitale; sagetile de pe jachete indică directia (de la sursa la destinatie) pentru cea mai buna performanta audio. In ultimii ani, a avut loc o revolutie in modul in care oamenii stocheaza, distribuie si acceseaza media digitala (in timp real), inclusiv fotografii, filme si, bineinteles, muzica. Pentru ca nu mai depinde de suportul fizic, media devine adesea date care sunt mutate de la multiple dispozitive in mai multe locatii. Pentru aplicatiile si protocoalele audio, audio prin Ethernet oferă virtutile unei viteze mari, cu intarziere de timp scazuta (latenta), capacitate de distanta semnificativa (100 de metri fara un  amplificator de semnal) si un transfer bit perfect cu zgomot extrem de scazut. Cine nu si-ar dori toate aceste lucruri?

Lungimi disponibile: 0,75m - 12m

 
 
 • IZOLATIE DIN POLIETILENA DE DENSITATE MARE CU GEOMETRIE STABILIZATA
 • CAPACITATE MARE DE TRANSFER A DATELOR:

  Standardul CAT.7 a fost creat pentru a permite transferul a 10 Gigabiti prin retele pe cabluri de cupru pe lungimi de 100m.
 • TOTI CONDUCTORII CONTROLATI PENTRU DIRECTIONALITATEA ZGOMOTULUI RF
 • CONECTORI CU LATIME DE BANDA ULTRA-LARGA CU PIERDERI MICI SI CU ACOPERIRE SCUT 100% SI SISTEM DECUPLARE
   

 • SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 3 STRATURI CARBON:

  Este usor de realizat o ecranare de 100%. Pentru a impiedica interferenta de frecventa radio (RFI) capturata de la modularea referintei la sol a echipamentului este necesar sistemul de disipare a zgomotului de la AQ. Sistemele de protectie traditionale absorb in mod obisnuit si apoi scurg energia de zgomot / RF catre masa componentei, moduland s distorsiond planul critic de referinta, care la randul sau provoacă o denaturare a semnalului. Straturile alternative de metal si carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei energii de zgomot / RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.

Video

Link catre producator.

Specificatii tehnice

Lungime cablu 0.75
Cablu Subwoofer NU
Tip mufa Metal
Ferrite NU
Mufa intrare RJ45
Suport 3D NU
Conector gold
nichel
Amplificare NU
Mufa iesire RJ45
Suport 4K NU

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Cablu retea AudioQuest RJ45 CAT.7 Vodka 0.75M
Cablu retea AudioQuest RJ45 CAT.7 Vodka 0.75M
1,347.99 lei

Copyright © 2020