Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont

Videoproiector Laser OPTOMA ZH507+, FHD 1920 x 1080, 5500 lumeni, contrast 300,000:1

Cod produs: PROVID-OP-ZH507+
Part no: E9PD7K502EZ1
EAN: 5055387666009
Producator: Optoma

La comanda

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie Unitate: 24 de luni, sursa de lumina: 60 de luni sau 12.000 ore

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


14,750.00 lei

Pretul contine TVA si timbru verde

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30Descarcari fisiere :


Pachete ce contin acest produs

Pachet proiectie cu Videoproiector Laser OPTOMA ZH507+, FHD1920 x 1080 si Ecran proiectie electric full gri 266 x 149 cm
23,449.99 lei
VIZUALIZARE PACHET

Videoproiector Laser OPTOMA ZH507+, FHD 1920 x 1080, 5500 lumeni, contrast 300,000:1

 

Proiector laser compact de înaltă luminozitate

Proiectorul ZH507 oferă un adevărat confort cu o întreținere redusă și o tehnologie laser cu durată mai lungă de viață într-un șasiu mic și ușor.

De asemenea, oferă compatibilitate 4K și HDR și o impresionantă 5500 de lumeni.

Cu zoom de 1,6, deplasare verticală a obiectivului și difuzoare încorporate de 10 W, ZH507+ face parte dintr-o gamă de produse care vin cu flexibilitatea suplimentară de control Crestron.
Potrivit pentru o mare varietate de aplicații, Full HD 1080p ZH507 este nativ 16:9, ceea ce îl face perfect pentru locuri mai mari, educație, muzee, case de cult și oriunde este necesară o imagine clară și luminoasă.

Specificatii
Proiector laser DuraCore Full HD 1080p, strălucitor, 5500 lumeni
Versatil : Zoom 1,6x, deplasare verticală a obiectivului, mod portret
Control suprem : Comenzi Crestron, Extron, AMX, PJ-Link și Telnet LAN
Durată lungă de viață și fiabilitate ridicată:  30.000 de ore de funcționare practic fără întreținere


Durata de viață lider în industrie, este obținută folosind tehnologia DuraCore de la Optoma.     Implementarea unor tehnici avansate de răcire cu diode laser și un design inovator rezistent la praf.

CONECTAȚI-VĂ ÎNTRE PLATFORME
Conectați orice dispozitiv.

Transmiteți, partajați sau transmiteți conținutul dvs. pe marele ecran în mod wireless cu CreativeCast Pro™. Oglindiți pe ecran imagini, clipuri video, documente și sunet de înaltă calitate de pe smartphone-ul, laptopul sau PC-ul dvs. - totul printr-o simplă apăsare de buton. Să vă aduceți propriul dispozitiv nu a fost niciodată mai ușor.
https://www.optoma.com/creativecast/

CONECTAȚI-VĂ ORICÂND, ORIUNDE.

Profesorii pot fi liniștiți știind că managerii lor IT îi pot sprijini de la distanță cu ajutorul soluției Optoma Management Suite (OMS). Managerii IT pot monitoriza și diagnostica problemele cu orice afișaj AV, astfel încât profesorii să nu fie lăsați în întuneric. Profesorii pot, de asemenea, să seteze alerte și să transmită anunțuri de urgență.


Motor optic etanș IP6X

Testat independent și certificat conform standardului IEC 60529 cu un grad de rezistență la praf Rezistența remarcabilă la praf, combinată cu luminozitatea excepțională, asigură durabilitatea de vârf în industrie; primordial pentru funcționarea fără întreținere 24/7 în medii provocatoare.

Full HD 1080p

Rezoluția de 1080p vă oferă imagini clare și detaliate din conținut HD fără reducere de scalare sau compresie; perfect pentru vizionarea de filme Blu-ray, transmisie HD și pentru jocuri video.

HDR compatibil

Capabil să primească și să afișeze metadate HDR, proiectoarele compatibile Optoma HDR vă permit să vedeți mult mai multe detalii și textură. Obiectele arată mai solide și mai naturale, iar detaliile suplimentare creează un sentiment mai mare de profunzime. E ca și cum ai privi printr-o fereastră.


 

Contrast superior

Adăugați mai multă profunzime imaginii dvs. cu un proiector cu contrast ridicat. În comparație cu tehnologia concurenței, proiectoarele Optoma DLP vă oferă alb mai strălucitor și negru ultra-bogat, imaginile prind viață și textul pare clar și clar - ideal pentru aplicații de afaceri și educaționale.


Culoare uimitoare

Proiectoarele Optoma oferă performanțe de culoare fiabile, potrivite pentru orice conținut și mediu. De la culori sRGB precise pentru imagini realiste până la prezentări vibrante și puternice. Avem un mod de afișare pentru a satisface nevoile dvs. Perfect pentru o gamă largă de prezentări grafice și video.


 

Deplasare verticală a lentilei

Simplificați instalarea cu deplasarea verticală a obiectivului, care oferă o gamă mai largă de posibilități de plasare a proiectorului. Acest lucru facilitează poziționarea proiectorului în camera dvs. și permite o gamă mai largă de opțiuni de dimensiune a ecranului.


Corecție în patru colțuri

Reglați cheia de boltă atât în ​​plan vertical, cât și în plan orizontal. Puteți deforma fiecare colț al imaginii pentru a crea o imagine perfect pătrată. Ideal pentru stivuirea imaginilor, pereții neuniformi sau acolo unde plasarea proiectorului este incomodă și trebuie instalată într-un unghi. 

Keystone automat

Auto Keystone ajustează automat efectul de trapez atunci când proiectorul este în afara axei pentru a crea o imagine aliniată*. *Trapezul automat ajustează imaginea doar în plan vertical.


Proiectie portret

Ideal pentru aplicațiile de semnalizare digitală, puteți roti proiectorul cu 90 de grade pentru a proiecta o imagine portret.

Proiecție 360*

Imaginile pot fi proiectate pe o gamă de 360°* de-a lungul axei orizontale a proiectorului.
*Pentru mai multe informații, consultați manualul de utilizare

Control

Dispunând de o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.

• Proiectoarele RS232 Optoma vin cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face simplu și ușor de gestionat folosind orice sistem de control.

• Compatibil AMX Protocolul de descoperire dinamică este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.

• Crestron RoomView Folosind software-ul compatibil RoomView®, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp de pe orice computer

• Compatibil Extron IPLink Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron

PJLink

Protocolul PJLink este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile PJLink.

Telnet

Acest model este capabil să primească comenzi prin telenet, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile Telnet.

Full 3D

Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat din aproape orice sursă 3D, inclusiv plăci grafice compatibile 3D, difuzare 3D și servere media 3D de ultimă generație.

Difuzor integrat

Un difuzor încorporat puternic oferă o calitate excepțională a sunetului și o configurare ușoară, fără a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare.

Alimentare USB

Utilizați portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast.

AV mute

Păstrați controlul asupra prezentării dvs. cu sunetul AV. Îndreptați-vă atenția publicului departe de ecran prin golirea imaginii atunci când nu este necesar.

Quick resume

Această caracteristică permite proiectorului să fie pornit instantaneu din nou, dacă este oprit accidental.

Oprire automată

Pot exista cazuri în care proiectorul rămâne în funcțiune când nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, funcția „Oprire automată” oprește automat proiectorul după o anumită perioadă de timp dacă nu este utilizat


 

Pornire directă

Proiectorul va porni instantaneu atunci când unitatea este alimentată. Acest lucru elimină nevoia de a porni manual proiectorul prin intermediul telecomenzii sau al tastaturii, ideal pentru utilizarea în încăperi cu un întrerupător „master”.

 

Oprire directă

Opriți proiectorul imediat sau direct de la rețea. Aceasta înseamnă că nu trebuie să așteptați ca proiectorul să se răcească înainte de a-l opri.

Funcționare 24/7

Proiectoarele Optoma au fost proiectate să funcționeze 24 de ore pe zi în orientare standard. Perfect pentru aplicații în care sunt necesare perioade prelungite de utilizare. Sub rezerva termenilor și condițiilor de 24 de ore.
Funcționare 24/7 - se aplică garanția standard a lămpii. Garanția proiectorului se bazează pe orele standard de utilizare. Pentru performanțe optime, Optoma recomandă ca proiectorul să fie oprit sau plasat în modul de așteptare timp de 30 de minute la fiecare 24 de ore, pentru a prelungi durata de viață a lămpii.
WiFi
Conectați-vă la rețeaua dvs. fără fir pentru acces la internet și actualizări OTA (over the air).Specificatii tehnice:

Dispaly / imagine
Tehnologia de afișare: DLP™
Rezoluție: 1080p Full HD (1920x1080)
Luminozitate: 5.500 lumeni
Raport de contrast: 300,000:1
Raport de aspect nativ: 16:9
Raport de aspect - compatibil: 4:3
Corecție trapezoidală - orizontală: +/-30°
Corecție trapezoidală - verticală: +/-30°
Dispune de corecție trapezoidală automată verticală: Da
Culori afișabile (milioane): 1073.4
Rata de scanare orizontală: 15,375 ~ 91,146 Khz
Rata de scanare verticală: 50 ~ 85 Hz (120Hz pentru 3D)Hz
Uniformitate: 80%
Dimensiunea ecranului: 0,51 m ~ 8,14 m (20,2" ~ 320,4") diagonală

Lampa
Tipul sursei de lumină: Laser
Durata de viață a LASER-ului: 30.000 de ore

Optica
Raport de proiecție: 1.4:1 ~ 2.24:1
Distanța de proiecție (m): 1m - 10m
Zoom: 1.6
Tip de zoom: Manual
Lungime focală (mm): 20.91mm~32.62mm/0.823"~1.284"
Deplasarea obiectivului: Vertical +16%.
Decalaj nativ: 100%
Schimbarea lentilelor: Da - consultați documentația pentru detalii

Conexiuni
Intrări:  1 x HDMI 2.0, 1 x HDMI 1.4a suport 3D, 1 x VGA (YPbPr/RGB), 2 x audio 3,5 mm, 1 x microfon 3,5 mm, 1 x video compozit
Ieșiri:  1 x VGA, 1 x audio 3,5 mm, 1 x USB-A de 1,5 A, 1 x USB-A 2.0, 1 x USB-A 3.0
Control: 1 x RS232, 1 x RJ45, 1 x 12V trigger, 1 x micro USB service, 1 x sincronizare 3D

General
Nivelul de zgomot (tipic): 30dB
Nivelul de zgomot (maxim): 32dB
Compatibilitate PC: UHD, FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
Compatibilitate 2D: NTSC M/J, 3.58MHz, 4.43MHz PAL B/D/G/H/I/M/N, 4,43MHz SECAM B/D/G/K/K1/L, 4.25/4.4MHz 480i/p, 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz)
Compatibilitate 3D: Side-by-Side: 1080i50 / 60, 720p50 / 60 Pachet de cadre: 1080p24, 720p50 / 60 Over-Under: 1080p24, 720p50 / 60
3D: Full 3D
Securitate: Bară de securitate, Blocare Kensington, Interfață protejată prin parolă
Clasificare IP: IP6X
OSD / limbi de afișare: 25 de limbi: arabă, cehă, daneză, daneză, olandeză, engleză, farsi, finlandeză, franceză, germană, greacă, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, chineză (simplificată), spaniolă, suedeză, chineză (tradițională), turcă, vietnameză, maghiară.
Funcționare 24/7: Da
Funcționare la 360°: Da
Condiții de funcționare: 5°C~40°C/41°F~104°F, altitudine maximă 3000M/9843ft, umiditate maximă 85%.
Telecomandă: Telecomandă de date cu funcție de mouse
Disiparea căldurii: 918BTU/oră
Numărul de difuzoare: 2
Watts per difuzor: 10W
În cutie:
Cablu de alimentare AC
Telecomandă
2 baterii AAA
Adaptor USB fără fir
Manual de utilizare de bază
Decalaj de intrare: 16.20ms
Modele wireless opționale: UHDCast Pro, QuickCast Bundle, QuickCast starter kit

Retea
LAN - control: Da

Alimentare
Alimentarea cu energie electrică: 100V ~ 240V, 50-60Hz
Consumul de energie (standby): <0.5W
Consumul de energie (min): 227W
Consumul de energie (max.): 282W

Dimensiuni si greutate
Dimensiuni (L x P x H) mm: 337 x 265 x 122,5
Greutate brută: 6,6 kg
Greutate netă: 4,5 kg

Link catre producator.


Ecrane proiectie

PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Ecran proiectie electric profesional, 221.5 x 124.5 cm, Tensionat, EliteScreens Saker SKT100XHW-E12, 16:9
PRP: 3,599.99lei25%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

2,699.99lei
PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Ecran proiectie electric, Tensionat dedicat pentru UST Saker 222 x 125 cm SKT100XH-CLR-E12
PRP: 12,999.99lei35%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

8,499.99lei
PROMO
Ecran proiectie electric profesional, perete/tavan, 243.8 x 137.2 cm, Tensionat, EliteScreens Saker SKT110XHW-E12, 16:9
PRP: 3,899.99lei24%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

2,975.00lei
PROMO
RESIGILAT
Resigilat Ecran proiectie electric, perete/tavan, 300 x 220 cm, Blackmount, Format 4:3
PRP: 1,999.99lei20%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

1,599.99lei
PROMO
Ecran proiectie electric profesional, perete/tavan, 265.7 x 149.6 cm, Tensionat, EliteScreens Saker SKT120XHW-E20, 16:9
PRP: 4,199.99lei19%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

3,399.83lei
PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Ecran proiectie electric profesional, 244 x 137 cm, Tensionat, EliteScreens CineGrey Saker SKT110XHW-E12, 16:9
PRP: 6,199.99lei35%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

3,999.99lei
PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Ecran proiectie podea Pull Up 305 X 229 EliteScreens ez Cinema F150NWV, Format 4:3
PRP: 4,049.99lei27%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

2,949.99lei
PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Ecran proiectie electric, perete/tavan, 240 x 180 cm, EliteScreens ELECTRIC120V, Format 4:3,trigger 12v
PRP: 1,799.99lei25%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

1,349.98lei
PROMO
RESIGILAT
Ecran proiectie electric, 266 x 149 cm, Tensionat, EliteScreens Saker SKT120XHD5-E12, dedicat ALR LONGTHROW
PRP: 5,899.99lei42%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

3,399.98lei

Specificatii tehnice

Ore de funtionare lampa: 30000 de ore
Dimensiuni videoproiector: 337 x 265 x 122.5 mm
Raport distanta proiectie: 1.4-2.24:1
Garantie: 24 de luni pentru unitate, 60 de luni sau 12.000 de ore pentru sursa de lumina
Consum energie: (standby)<0.5W, (min) 227W, (max) 282W
Part no videoproiector: E9PD7K502EZ1
Zoom optic videoproiector: 1.6x
Functii importante: vertical lens shift, proiectie portrait, corner corection
Greutate: 4.5 kg
Nivelul de zgomot: (typical) 30dB, (max) 32dB
Continut pachet: Cablu de alimentare, telecomanda cu baterii, manual de utilizare basic, USB Wireless Adaptor(pt
Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1080 (FULL HD)
RJ45 Lan Display NU
Sursa de lumina LASER
Luminozitate 5500
Contrast dinamic/nativ 300.000:1
Tehnologie DLP
Format imagine 16:9
Functie speciala Business
AUDIO DA
RJ45 Lan Control DA
WiFi incorporat DA
WiFi optional NU

Descarcari

Fisa tehnica(eng)

Descarca

Suporturi proiector

PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Suport tavan videoproiector Vogel's PPC2500, max. 30 kg, argintiu
PRP: 649.99lei15%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

549.99lei
PROMO
Suport videoproiector de tavan Multibrackets MB-3595, reglabil la inaltime 235cm, max.40kg, alb
PRP: 4,399.98lei40%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

2,618.00lei

Calculator distanta proiectie


Latimea ecranului 2m

Diagonala ecranului 98.4"

Inaltimea ecranului 1.5m

Distanta pana la ecran 3.1m

Raport distanta proiectie1.55-1.86

Marimea imaginii Distanta de proiectie

inch

m

m

m ~ m


~  "

~  m

~  m

Sisteme Home Cinema

PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.1 GOLDENEAR Supercinema 60
PRP: 24,994.00lei20%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

19,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 3.1 GOLDENEAR Supercinema 3D Array
PRP: 10,498.99lei51%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

5,129.99lei
PROMO
PACHET
Sistem cu boxe GOLDENEAR TRITON Reference si receiver Denon AVC-X4700H
PRP: 45,399.00lei36%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

28,999.00lei
PROMO
PACHET
Sistem complet 5.1 de tavan cu GOLDENEAR HTR7000, subwoofer ForceField 30 si Receiver Marantz NR1510
PRP: 26,743.00lei18%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

21,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.2 GOLDENEAR TritonCinema 3+ cu subwoofer incorporat
PRP: 23,095.00lei13%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

19,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.2 GOLDENEAR TritonCinema 1
PRP: 46,395.00lei47%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

24,569.00lei
PROMO
PACHET
Sistem Audio Home cinema cu Receiver Denon AVR-S660H si Sistem Boxe 5.1 Polk Audio TL1600
PRP: 5,898.00lei25%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

4,399.00lei
PROMO
PACHET
Sistem cu boxe GOLDENEAR TRITON ONE si receiver Denon AVC-X4700H
PRP: 40,497.00lei53%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

18,999.00lei
Tehnicavizuala
Videoproiector Laser OPTOMA ZH507+, FHD 1920 x 1080, 5500 lumeni, contrast 300,000:1
Videoproiector Laser OPTOMA ZH507+, FHD 1920 x 1080, 5500 lumeni, contrast 300,000:1
14,750.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024