Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont
PROMO

Videoproiector BENQ MH733, Full HD 1920 x 1080, 4000 lumeni, contrast 20000:1

Cod produs: PROVID-BQ-MH733
Producator: BenQ

Opinia clientilor

0 review-uri

Livrare standard 19.9 lei

Bucuresti La comanda

Cluj-Napoca La comanda

4,399.99 lei
3,949.99 lei

La comanda

De la 134.3 lei / Luna


Pentru sala de ședințe, alege o luminozitate de 4000 ANSI-Lumeni și rezoluție FullHD

Pentru scenariile diverse din sălile de ședințe, BenQ MH733 vă oferă proiecții luminoase, iar capabilitațile de proiecție wireless sau folosind un stick USB, vor face ca întâlnirile să fie cât mai productive. MH733 vă garantează un cost de întreținere redus, management și chiar afișarea de imagini prin rețeaua LAN, precum și o durata mare de viață a lămpii.
 

Proiecții clare chiar și in conditii de iluminare ambientală

Luminozitatea ridicată, de 4000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH733, permite realizarea de prezentări clare, într-o sală de dimensiuni medii, având lumina ambientală. Dezbaterea, colaborarea dintre participanți, luările de notițe, sunt acum posibile, așa cum se cuvine unei prezentări de succes, fără nici un compromis de calitate și cu detalii evidențiate clar. Imagini de o calitate profesională pentru a satisface cele mai pretențioase așteptări.


 

Rezoluție FullHD pentru o imagine clară și pentru detalii evidențiate

MH733, cu rezoluția nativă FullHD (1920 x 1080) și raportul proiecției 16:9, face ca cele mai fine detalii să fie evidențiate. Lizibilitatea sporită a proiecției, va incadra prezentarea la rangul de "profesional"
 

 

Funcția "USB Reader" pentru a realiza proiecții fără calculator

Cu ajutorul portului USB de tip A și a funcției integrate "USB Reader", se pot face prezentări, fara a fi nevoie de un calculator, doar folosind un stick de memorie. Sunt suportate următoarele fișiere : JPG, PDF, Microsoft Word, Excel și PowerPoint

Prezentări wireless folosind adaptorul BenQ WDRT8192

Pregătit pentru integrarea intr-o rețea WiFi, BenQ MH733, permite realizarea proiecțiilor wireless, de pe PC sau dispozitive mobile, folosind aplicația BenQ QCast și utilizând adaptorul wireless USB BenQ WDRT8192*. Introdu acest adaptor în portul USB tip A, denumit "Wireless Dongle", al proiectorului MH733 și prezentarea poate să inceapă. 


*Adaptorul USB wireless dongle BenQ WDRT8192 este un accesoriu optional.


 

Prezentări wireless de pe orice calculator sau dispozitiv "Smart"

Oferind utilizatorilor multe modalități de prezentare wireless, aplicatia BenQ Qcast poate afișa "în oglindă" (mirroring) ecranul calculatorului, sau poate afișa conținutul in ecran separat (extended) - păstrand private datele sensibile de pe ecran. MH733 conferă dispozitivelor "Smart", capabilitatea de a afișa wireless, poze sau documente (PowerPoint, Word, Excel, PDF). Utilizatorii care au dispozitive ce utilizează Android 5.0 (sau mai nou), au posibilitatea să afișeze "în oglindă" (mirroring) ecranul dispozitivului mobil, pe un ecran mare.

Partajarea ecranului de proiecție, pentru o întâlnire eficientă si productivă

Pentru a satisface nevoia de a afișa wireless, conținut multimedia de pe multitudinea de dispozitive inteligente existente și în acord cu conceptul BenQ BYOD ("Bring Your Own Device"), vă prezentăm BenQ QCast : prezentări HD multimedia, inclusiv documente, video, precum și "live camera". Fie că este vorba de dispozitive ce utilizeaza Android™ sau iOS™, BenQ Qcast permite conectarea multiplă, a 4 terminale client, în 4 "ecrane" separate (partajarea ecranului mare pentru 4 utilizatori). Cu aceasta soluție, BenQ incurajează colaborarea și exprimarea ideilor, pentru o ședință eficientă.
 

 

Conectivitate la internet, folosind aplicația BenQ Qcast

Spre deosebire de alte videoproiectoare, care, integrate in rețeaua LAN, acceseaza dificil internetul (din cauza limitărilor legate de IP-uri și subnet mask-uri), aplicația BenQ Qcast, ofera utilizatorilor proiectorului MH733, un acces facil la rețeaua externă internet. Prezentatorii, pot acum, ori de câte ori e nevoie, să caute și să partajeze informațiile din rețeaua internet.


 

 

Capabilități avansate de calibrare a imaginii, pentru o geometrie perfectă

Funcția "Keystone" pe două axe, este intalnită adesea la videoproiectoarele profesionale. Acum, aceasta funcție este prevazută și la BenQ MH733 și permite corectarea efectului de trapez, pe 2 axe - atît pe orizontală cât și pe verticală. Așadar, funcția "Keystone" este foarte utilă atunci când videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului de proiecție. Având un interval de corecție de până la 30 grade pe orizontală si 20 grade pe verticală, aveți posibilități generoase de amplasare a videoproiectorului, atât în plan vertical cât și în plan orizontal (lateral față de centrul ecranului de proiecție). Mai mult, fiecare colț al imaginii poate fi reglat independent, cu ajutorul funcției "Corner Fit", pentru a obtine o geometrie perfectă a proiecției.


 

Compatibilitate cu marea majoritate a sistemelor de control

BenQ MH733 este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de control : Crestron, AMX, Extron și PJ-Link, sisteme care facilitează controlul unui videoproiector prin rețeaua LAN, usurând integrarea unui videoproiector într-o rețea existentă. Atunci când nu există o infrastructura LAN, controlul videoproiectorului se poate face prin protocolul RS232 - pe o distanță de maxim 15 metri.


 

 

Control centralizat cu ajutorul aplicației BenQ MDA

Aplicația BenQ MDA ("Multiple Display Administrator") este un puternic instrument privind managementul unuia sau mai multor videoproiectoare, incluzând pornirea si oprirea acestora (opțiune foarte importantă pentru situația în care proiectoarele sunt montate în locuri inaccesibile și la distanțe prea mari pentru a fi operate cu ajutorul telecomenzii), precum și funcționarea acestora dupa un program prestabilit.

Durează mai mult. Mult mai mult.

Având în componența DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile și un sistem optic aproape etanj, pentru a diminua posibilitatea apariției prafului, videoproiectorul BenQ MH733 nu își va pierde calitatea imaginii odată cu trecerea timpului. Chiar și după mii de ore de funcționare, înlocuirea lămpii va avea ca efect, obținerea aceleași calități ale imaginii ca și în prima zi de funcționar


 

Claritate de cristal

Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizarea duratei de viață a lămpiiSpecificatii:
 

Link catre producator.

Specificatii tehnice

Consum energie: Consumul tipic de energie 320 W (Normal) Consumul de energie în standby <0,5 W Consumul de energie în standby a rețelei <2 W
Part no videoproiector: 9H.JGT77.13E
Zoom optic videoproiector: 1.3x
Greutate: 2.5kg
Nivelul de zgomot: 33/29 dBA (modul Normal / Eco)
Accesorii: Cablu VGA, Cablu de alimentare (in functie de regiune), telecomanda, CD manualul utilizatorului, Ghid de initiere rapida
Conexiuni (intrari/iesri): 1 x Mini USB B 2 x HDMI 1 x RJ45 1 x RS232 2 x USB A 1 x D-sub 15 pin 1 x MHL 2 x Mini jack 1 x Security Bar 2 x IR Receiver 1 x D-sub
Ore de funtionare lampa: Normal 4000 de ore Eco 8000 de ore SmartEco 8000 ore Lampsave 15000 de ore
Dimensiuni videoproiector: 296 x 120x 221 mm
Raport distanta proiectie: 1.15-1.5
Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1080 (FULL HD)
Luminozitate 4000
Contrast dinamic/nativ 20.000 : 1
Tehnologie DLP
Format imagine 16:9
3D DA
AUDIO DA

Descarcari

Fisa Tehnica

Descarca

Calculator distanta proiectie


Latimea ecranului 2m

Diagonala ecranului 98.4"

Inaltimea ecranului 1.5m

Distanta pana la ecran 3.1m

Raport distanta proiectie1.55-1.86

Marimea imaginii Distanta de proiectie

inch

m

m

m ~ m


~  "

~  m

~  m

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Videoproiector BENQ MH733, Full HD 1920 x 1080, 4000 lumeni, contrast 20000:1
Videoproiector BENQ MH733, Full HD 1920 x 1080, 4000 lumeni, contrast 20000:1
4,399.99 lei
3,949.99 lei

Copyright © 2020