Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont
PROMO

Videoproiector BENQ W1700, 4K HDR, Home Cinema 2200 lumeni, contrast 10000:1

Cod produs: PROVID-BQ-W1700
Producator: BenQ
Livrare standard 19.9 lei

Bucuresti La comanda

Cluj-Napoca La comanda

Opinia clientilor

0 review-uri

6,854.40 lei
6,249.99 lei

La comanda

De la 212.5 lei / Luna


Rezoluție nativă 4K HDR pentru o adevarată experiență cinematografică

Proiectorul BenQ W1700 4K HDR CineHome cu tehnologia CinematicColor™, amplifică emoția vizualizării pe un ecran gigant în camera de acasă. Adunați-vă familia și prietenii în fața imaginilor uimitoare cu rezoluția 4K HDR, pentru o autentică experiență cinematografică digitală, audio și video.
 Calitate a imaginii exact ca într-un cinematograf

Perfecțiunea imaginilor cu rezoluție nativă 4K HDR 8.3 milioane de pixeli

Având o rezoluție nativă 4K UHD (3840x2160) cu 8,3 milioane de pixeli distincți, pentru fiecare cadru al imaginii, BenQ W1700 utilizează o tehnologie revoluționară de minimizare a cipului DMD (0.47" DLD single DMD) pentru a reduce la minimum dimensiunile videoproiectorului și de a-l face potrivit pentru orice încăpere. Cu rezoluția de 4 ori mai mare decât cea FullHD (1080p), W1700 4K HDR are dimensiunea pixelilor mult redusă, pentru o claritate ce practic iți taie respirația și pentru detalii fine detaliate.
 


  

Acuratețe a culorilor și a imaginii

Pentru a evita inerentele probleme legate de alinierea mai multor paneluri (folosite de tehnologia LCD), videoproiectorul BenQ 4K W1700, utilizează pentru producerea imaginii, un singur cip DLP. Astfel, având imagini perfecte și cele mai pure culori, W1700 nu va afișa imagini blurate sau cu efect de umbră, ci va afișa întotdeauna o imagine cu o claritate desăvârșită.
 


Sistem optic foarte stabil pentru a afișa toată gama de culori a imaginilor de o claritate absolută

Lentilele cu un factor de dispersie foarte scăzut, aflate în componența proiectorului 4K BenQ W1700 și datorită stratului special care împiedică reflexiile, previn distorsiunile imaginilor atunci când se succed rapid. Rezultatul este o calitate superbă a imaginii, care garantează cea mai bună experiență de vizionare.
 

 

Calitate video ultra-realistă cu HDR

Construit cu suportul HDR10, cu tehnologia exclusivă de redare a culorilor BenQ Auto HDR și tehnologia de optimizare cinematografică, BenQ W1700 oferă o luminozitate sporită, un interval generos de contrast, pentru a evidenția fiecare detaliu din conținutul video 4K. 

Culori naturale cu BenQ Auto HDR

Spre deosebire de alte proiectoare HDR, care suprasaturează culorile roșu și verde, BenQ, cu tehnologia proprie, "Auto HDR Natural Color Rendition", afișează cele mai naturale colori, pentru o imagine 4K ce imită perfect realitatea.Performanța HDR optimizată pentru cinematografie, pastrează vizibile detaliile întunecate

În timp ce alte proiectoare HDR pot pierde detalii și pot afișa nuanțe incorecte, BenQ dispune de tehnologia HDR optimizată pentru cinema pentru a echilibra perfect saturația culorilor , păstrând vizible detaliile întunecate.
 Tehnologia CinematicColor™ pentru culori exact ca și în realitate

Tehnologia BenQ CinematicColor™, privind îmbunătățirea culorilor pentru o calitate optimă a imaginii, oferă o precizie a culorilor HD Rec.709, un ColorWheel de ultimă generație RGBRGB și un contrast nativ mărit, pentru o experiență cinematografică ce te va lăsa fără cuvinte. 
Numai culorile reale transmit sentimente profunde

Prin păstrarea imaginilor originale, culorile reale evocă sentimente de tristețe, bucurie, dragoste și emoție. Proiectoarele Home Cinema BenQ, încorporează convingerea noastră : "transmiteți cea mai bună culoare și veti transmite cele mai profunde sentimente spectatorului". Inginerii noștri, cu certificare THX și ISF, conduc echipa de experți în tehnologia CinematicColor ™ pentru a oferi o acoperire maximă a standardului de culoare Rec.709 HDTV, pentru o perfecțiune a consistenței culorilor. 

Acuratețea culorilor cu Rec.709

Rec.709 este un standard HDTV internațional, care garantează afișarea autentică a culorilor. Avand un ColorWheel de tip RGBRGB, BenQ W1700 atinge 96% din standardul Rec.709. Performanța Delta E este mai mică decât 3, pentru culori autentice ale filmelor de la Hollywood.
 


O experiență Audio-Vizuală remarcabilă

 

CinemaMaster™ Video+ pentru scene de excepție

CinemaMaster™ Video+ transformă orice cameră într-un adevărat cinematograf, iar tehnologiile de îmbunătățire a imaginii vor satisface chiar și pe cei mai entuziaști critici de film.

Funcția "Pixel Enhancer"

W1700 dispune și de tehnologia "Pixel Enhancer", care detectează modificările de culoare dintre un obiect în mișcare și fundal, reproducând corect muchiile obiectului și textura suprafețelor
 Funcția "Color Enhancer"

Funcția "Color Enhancer" folosește algoritmi complecși, pentru a afișa culori saturate, gradiente fine și nuanțe subtile de culoare.
 


 

Funcția "Flesh Tone"

Afișarea corectă a culorii fețelor într-o proiecție, este unul dintre cele mai complicate aspecte legate de un proiector. Funcția "Flesh Tone" previne decolorarea culorilor pielii din cauza luminozității proiectate, astfel încât, culoarea feței este reprodusă fidel, exact ca și în realitate.
 


Pentru un sunet de excepție, folosim "CinemaMaster Audio+ 2"
Având o plajă mult mai largă de frecvențe, o cameră de rezonanță pentru un bass profund și o putere audio de 5W, sistemul audio BenQ cu tehnologia CinemaMaster Audio+2, folosește algoritmii exclusivi pentru egalizare. Iar puritatea materialelor folosite la construcție, precum aliajele de magneziu și rubidiu, produc voci pure, detalii audio delicate și o calitate senzuală a sunetului, utilizată de studiourile de la Hollywood, fără distorsiuni sau zgomote.
 


 Sunet perfect, potrivit pentru orice ocazie

Modurile de sunet personalizate ajustează caracteristicile audio, pentru a oferi experiențe audio-vizuale perfecte, pentru orice tip de divertisment.
 Modul "Cinema"

Un bass pătrunzător și frecvențe înalte reproduse perfect pentru a te simți exact ca și la cinematograf.
 

Modul "Game"

Frecvențe înalte și un bass puternic, pentru amplificarea emoției din timpul jocului.
 

Modul "Music"

Performanță echilibrată pentru o reproducere imersivă a muzicii și a concertelor.
 

Modul "Sports"

Accentuarea frecvențelor medii, pentru a nu pierde nici un detaliu din vocea prezentatorului și pentru a face parte din acțiunea sportivă
 

Modul "User"

In acest mod, parametrii egalizatorului de frecvențe pot fi modificați individual, pentru un sunet perfect customizat și adaptat la necesități
 


 


Design simplu, adaptat unui stil model de viață
 

W1700 utilizează un design simplu, cu un profil compact, care îmbină esteticul cu funcționalitățile intuitive și care se va integra perfect în orice cameră de zi. Iar meniul de utilizare simplu și precis te va lăsa să te bucuri de conținutul audio-video, împreună cu prietenii și familia.
 

Funcția "Auto Keystone" pe verticală, pentru alinierea perfectă a imaginii

Această funcție, corectează efectul de trapez, atunci când proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiecție. Funcția "Keystone" face ca instalarea să fie mult mai flexibilă, oferind un interval generos de montaj în plan vertical
 


 


Zoom 1.2x pentru imagini mari în orice spații

Zoom-ul mare maximizează spațiul disponibil, oferind un interval mărit al distanței de amplansare și simplificând instalarea. 


 BenQ, brandul nr. 1 mondial privind numarul de proiectoarele DLP vandute

Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP), a fost premiată în 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® și reprezintă tehnologia de top, ce este folosită în proporție de 90% din cinematografele digitale de pe glob și de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numărul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domină piața globală a proiecțiilor digitale.
 

Link catre producator.

Specificatii tehnice

Part no videoproiector: 9H.JHN77.13E
Ore de funtionare lampa: 5000 / 10000 / 8000 / 15000 (Normal / Economic / SmartEco / Lamp Save)
Zoom optic videoproiector: 1.2X‎
Dimensiuni videoproiector: 353mm x 135mm x 272mm‎
Conexiuni (intrari/iesri): HDMI-1 (HDMI 2.0 & HDCP 2.2)x1; HDMI-2 (HDMI 1.4a & HDCP 1.4)x1; Computer In-1 (D-sub 15pin, Female)x1; USB Type A (1.5A power)x1; USB Type mini B (Service)x1; Audio In (mini jack)x1; Audio Out (mini jack)x1; RS232 In (D-sub 9pin, male)x1; DC 12V Trigger (3.5mm Jack)x1; IR Receiver (Front+Top)x1‎;
Nivelul de zgomot: 33dBA / 29dBA‎
Garantie: Proiectorul: 36luni; Lampa: 12 luni sau 2000ore (care condiţie se îndeplineşte prima)
Raport distanta proiectie: 1.47-1.76
Accesorii: Cablu de alimentare, Manual in format electronic, Telecomanda
Greutate: 4.2 kg
Consum energie: 385W/330W/250W (Max/Normal/Eco)‎
Rezolutie: (pixeli) 4K
Luminozitate 2200
Contrast dinamic/nativ 10.000 : 1
Tehnologie DLP
Format imagine 16:9
Functie speciala HOME CINEMA
3D DA
AUDIO DA

Desen tehnic

Descarcari

Fisa Tehnica (ENG)

Descarca

Manual de utilizare

Descarca

Calculator distanta proiectie


Latimea ecranului 2m

Diagonala ecranului 98.4"

Inaltimea ecranului 1.5m

Distanta pana la ecran 3.1m

Raport distanta proiectie1.55-1.86

Marimea imaginii Distanta de proiectie

inch

m

m

m ~ m


~  "

~  m

~  m

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Videoproiector BENQ W1700, 4K HDR, Home Cinema 2200 lumeni, contrast 10000:1
Videoproiector BENQ W1700, 4K HDR, Home Cinema 2200 lumeni, contrast 10000:1
6,854.40 lei
6,249.99 lei

Copyright © 2020