Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont

Videoproiector Laser OPTOMA ZU607TST, Short Throw, WUXGA 1920 x 1200, 6000 lumeni, contrast 300.000:1

Cod produs: PROVID-OP-ZU607TST
Part no: E9PD7L101EZ1
EAN: 5055387667594
Producator: Optoma

La comanda

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 36 de luni, sursa de lumina: 60 de luni sau 12000 ore

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


21,129.00 lei

Pretul contine TVA si timbru verde

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30Descarcari fisiere :


Proiector laser de înaltă luminozitate cu rază scurtă de proiecție


 

Caracteristici:
Proiector laser WUXGA luminos cu rază scurtă de acțiune - 6000 lumeni
Sursă de lumină laser fără întreținere de 30.000 de ore la luminozitate maximă
Compatibilitate 4K, HDR și HLG
Conectivitate HDBaseT 3.0

 

Lumini la vizionare
Acest proiector versatil combină luminozitatea ridicată și culorile vii pentru imagini vibrante și realiste în orice mediu*. Faceți o impresie de durată cu prezentări mai mari și mai îndrăznețe în orice moment al zilei.

*Fără lumină solară directă sau lumini îndreptate asupra ecranului.Compatibil cu HDR și HLG
Capabil să primească și să afișeze atât conținut HDR10, cât și conținut HDR Hybrid Log Gamma (HLG). Acest proiector Optoma vă permite să vedeți mult mai multe detalii și texturi. Obiectele par mai solide și mai realiste, iar detaliile suplimentare creează o mai mare senzație de profunzime.


Contrast superior
Adăugați mai multă profunzime imaginii dvs. cu un proiector cu contrast ridicat. În comparație cu tehnologia concurentă, proiectoarele Optoma DLP vă oferă un alb mai strălucitor și un negru ultra-bogat, imaginile prind viață, iar textul apare clar și limpede - ideal pentru aplicații de afaceri și educație.


 

Proiecție scurtă
Cu o lentilă cu rază scurtă de acțiune, puteți proiecta o imagine impresionantă de 100" de la o distanță de puțin peste un metru. Acest lucru vă permite să plasați proiectorul mai aproape de perete, reducând umbrele, astfel încât să puteți prezenta cu ușurință.


DuraCore

Durata de viață de top din industrie este obținută cu ajutorul tehnologiei DuraCore de la Optoma. Implementează tehnici avansate de răcire a diodei laser și un design inovator rezistent la praf.

Auto keystone
Auto keystone ajustează automat efectul trapezoidal pentru a crea o imagine perfect aliniată atunci când proiectorul este deplasat sau când suprafața de proiecție dorită nu este perfect plană.

*Auto keystone ajustează imaginea numai în plan vertical.


Corecție la patru colțuri
Reglați trapezul atât în plan vertical, cât și în plan orizontal. Puteți deforma individual fiecare colț al imaginii pentru a crea o imagine perfect pătrată. Ideal pentru suprapunerea imaginilor, pereți denivelați sau în cazul în care amplasarea proiectorului este incomodă și trebuie instalat la un unghi.


Modul de joc
Modul de joc optimizează proiectorul pentru un contrast maxim și culori vii, pentru a surprinde fiecare detaliu - lăsându-vă timp să vă concentrați asupra victoriei.


HDBaseT™

Comenzile video Full HD, audio, de rețea și de control, fără compromisuri și fără compresie, toate livrate pe un singur cablu de tip CAT, cu o capacitate de până la 100 de metri/328 de picioare fără pierderi de semnal, fac ca instalarea să fie lipsită de complicații. HDBaseT™ simplifică cerințele de cablare și reduce complexitatea instalării, economisind timp și reducând costurile.

Full 3D

Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat de la aproape orice sursă 3D, inclusiv de la plăci grafice compatibile 3D, de la transmisiuni 3D și de la servere media 3D de ultimă generație.


Control

Cu o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.
- RS232 Proiectoarele Optoma sunt dotate cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face ca gestionarea lor să fie simplă și ușoară cu ajutorul oricărui sistem de control.
- Protocolul de descoperire dinamică compatibil cu AMX este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.
- Crestron RoomView Cu ajutorul software-ului RoomView® compatibil, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp, de pe orice computer.
- Compatibil cu Extron IPLink Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron


Telnet

Acest model este capabil să primească comenzi prin telenet, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile Telnet.

MHL

Transformați-vă proiectorul într-un afișaj inteligent prin conectarea smartphone-ului sau a tabletei cu un singur cablu folosind MHL; acum puteți vizualiza prezentări și documente, transmite videoclipuri și partaja fotografii pe ecranul mare.

USB-Power

Utilizați portul USB-A pentru a alimenta dispozitive externe (5V/1,5A)


Difuzor integrat

Un difuzor puternic integrat oferă o calitate excepțională a sunetului și o configurare ușoară, fără a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare.


IP6X Motor optic etanș IP6X

Testat și certificat independent în conformitate cu standardul IEC 60529, cu un grad de rezistență la praf IP6X. Rezistența remarcabilă la praf, combinată cu luminozitatea excepțională, asigură o durabilitate de top în industrie; de o importanță capitală pentru funcționarea fără întreținere 24/7 în medii dificile.

Oprire automată a alimentării

Pot exista cazuri în care proiectorul este lăsat în funcțiune atunci când nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, funcția "oprire automată" oprește automat proiectorul după o perioadă de timp stabilită, dacă nu este utilizat.

Pornire directă
Proiectorul va porni instantaneu atunci când unitatea este alimentată cu energie electrică. Acest lucru elimină necesitatea de a porni manual proiectorul prin intermediul telecomenzii sau al tastaturii, ideal pentru utilizarea în încăperi cu un întrerupător de alimentare "principal".

 

Funcționare 24/7

Proiectoarele Optoma au fost proiectate pentru a funcționa 24 de ore pe zi în orientare standard. Perfect pentru aplicațiile în care sunt necesare perioade prelungite de utilizare. Supus termenilor și condițiilor de funcționare 24 de ore.
Funcționare 24/7 - se aplică garanția standard a lămpii. Garanția proiectorului se bazează pe orele standard de utilizare în afaceri. Pentru o performanță optimă, Optoma recomandă ca proiectorul să fie oprit sau plasat în modul standby timp de 30 de minute la fiecare 24 de ore pentru a prelungi durata de viață a lămpiiProiecție 360*

Cu proiecția la 360°*, imaginile pot fi afișate în orice orientare, oferindu-vă libertatea și versatilitatea de a instala acest proiector în locația dorită.
*Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați manualul de utilizareProiecție portret

Ideal pentru aplicațiile de semnalizare digitală, puteți roti proiectorul la 90 de grade pentru a proiecta o imagine portret.

Personalizați-vă proiectorul

Aveți proiectorul în orice culoare. Alegeți din orice culoare RAL. Perfect pentru instalații personalizate. *Contactați-ne pentru mai multe informații

Garanția DuraCare
Pachetul suplimentar de garanție DuraCare de la Optoma oferă o garanție concepută pentru funcționarea la sarcini foarte mari. Acesta asigură o luminozitate medie mai mare și o fiabilitate excepțională pe o perioadă extinsă de până la 5 ani sau 24.000 de ore. Acest pachet suplimentar are avantajul suplimentar al unui serviciu de întreținere preventivă la 12.000 de ore, care va readuce performanța la nivelul din ziua în care a fost fabricat.

Serviciu de recondiționare la 12.000 de ore:

Înlocuirea sursei de lumină laser
Înlocuirea componentelor critice și a pieselor mobile
Inspecție și curățare internă
Pentru mai multe informații și termeni și condiții, vă rugăm să faceți clic aici 

Specificatii tehnice:
Display/imagine

Tehnologia de afișare DLP™
Rezoluție WUXGA (1920x1200)
Luminozitate 6,000 lumeni
Luminozitate ANSI 4,800
Raport de contrast 300,000:1
Raport de aspect nativ 16:10
Raport de aspect - compatibil 4:3,16:9,16:10
Corecție keystone - orizontală +/-15°
Corecție keystone - vertical +/-15°
Are corecție automată a trapezului vertical Da
Culori afișabile (milioane) 1073.4
Rata de scanare orizontală 5 ~ 140Khz
Rata de scanare verticală 24 ~ 120Hz
Uniformitate 85%
Dimensiunea ecranului 0.76m ~ 7.62m (30" ~ 300") diagonala

Lampa

Tipul sursei de lumină Laser
Durata de viață 30,000 de ore
 

Optica

Raport de proiecție 0.58:1
Distanța de proiecție (m) 0.38m - 3.75m
Tip de zoom Manual
Distanta focală (mm) 8.51
Schimbarea obiectivului Vertical -100 ~ 110%, Horizontal: +/-4%
Native offset 110%
Schimbarea lentilei Da
 

Conectivitate

Conexiuni
Intrari 2 x HDMI 2.0, 2 x VGA, 1 x Composite video, 2 x Audio 3.5mm, 1 x USB-A power 1.5A
Iesiri 1 x HDMI 2.0, 1 x Audio 3.5mm, 1 x 3D sync, 1 x 12V trigger
Control 1 x HDBaseT 4K, 1 x RJ45, 1 x RS232
LAN - rețea wireless Nu

General

Nivelul de zgomot (min) 33dB
Nivelul de zgomot (max) 36dB
3D Full 3D
Securitate Bară de securitate, blocare Kensington, interfață protejată prin parolă
Clasificare IP IP6X
OSD / limbi de afișare 25 languages: Arabic, Czech, Danish, Dutch, English, Farsi, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Chinese (simplified), Spanish, Swedish, Chinese (traditional), Turkish, Vietnamese
Funcționare la 360 Da
Condiții de funcționare 0°C ~ 40°C, Max. Umiditate 80%, Max. Altitudine 2500m
Telecomandă Da, iluminat
Numar difuzor 2
Watts per difuzor 15W
In cutie Cablu de alimentare AC
Telecomandă
2x baterii AAA
Manual de utilizare de bază

Retea

LAN - control Da
LAN - wireless networking Nu
LAN Da


Alimentare

Alimentarea cu energie electrică Universal AC 100--240V ± 10%~ 50 / 60 Hz cu intrare PFC
Consumul de energie (standby) <0.5W
Consumul de energie (min) 240W
Consumul de energie (max) 366W


Greutate și dimensiuni

Dimensiuni  (W x D x H) mm 374 x 302 x 117
Greutate brută 8.6 kg
Greutate netă 6.3 kg 

Link catre producator.


Ecrane proiectie

PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Ecran proiectie electric profesional, EliteScreens Saker SKT110XHW-E12 AccusticPRO 243.5 x137, Tensionat, 16:9
PRP: 5,799.99lei35%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

3,749.99lei
PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Ecran proiectie electric, Tensionat dedicat pentru UST Saker 266 x 149 cm SKT120XH-CLR-E12, ALR ULTRA SHORT
PRP: 19,999.99lei50%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

10,000.00lei

Specificatii tehnice

Ore de funtionare lampa: 30.000 de ore
Dimensiuni videoproiector: 374 x 302 x 117 mm
Raport distanta proiectie: 0.58:1
Garantie: 36 de luni, sursa de lumina: 60 de luni sau 12000 ore
Consum energie: (min)240W, (max)366W, (standby) <0.5W
Part no videoproiector: E9PD7L101EZ1
Zoom optic videoproiector: Fix
Greutate: 6.3 kg
Nivelul de zgomot: (min) 33dB, (max) 36dB
Continut pachet: Cablu de alimentare AC Telecomandă 2x baterii AAA Manual de utilizare de bază
Conexiuni (intrari/iesri): Inputs 2 x HDMI 2.0, 2 x VGA, 1 x Composite video, 2 x Audio 3.5mm, 1 x USB-A power 1.5A Outputs 1 x HDMI 2.0, 1 x Audio 3.5mm, 1 x 3D sync, 1 x 12V trigger Control 1 x HDBaseT 4K, 1 x RJ45, 1 x RS232
Sursa de lumina LASER
Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1200 (WUXGA)
Luminozitate 6000
Contrast dinamic/nativ 300.000:1
Tehnologie DLP
Format imagine 16:10
Functie speciala SHORT THROW
AUDIO DA
RJ45 Lan Control DA
WiFi incorporat NU

Descarcari

Fisa tehnica

Descarca

Suporturi proiector

PROMO
Suport videoproiector de tavan Multibrackets MB-3595, reglabil la inaltime 235cm, max.40kg, alb
PRP: 4,399.98lei40%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

2,618.00lei
LICHIDARE STOC
Suport videoproiector de tavan Multibrackets MB-0594, reglabil la inaltime, inclinare laterala 90º, max. 40kg, alb
PRP: 2,399.99lei36%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

1,547.00lei

Calculator distanta proiectie


Latimea ecranului 2m

Diagonala ecranului 98.4"

Inaltimea ecranului 1.5m

Distanta pana la ecran 3.1m

Raport distanta proiectie1.55-1.86

Marimea imaginii Distanta de proiectie

inch

m

m

m ~ m


~  "

~  m

~  m

Sisteme Home Cinema

PROMO
PACHET
Sistem cu boxe GOLDENEAR TRITON Reference si receiver Denon AVC-X4700H
PRP: 45,399.00lei36%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

28,999.00lei
PROMO
PACHET
Sistem cu boxe GOLDENEAR TRITON ONE si receiver Denon AVC-X4700H
PRP: 40,497.00lei53%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

18,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.2 GOLDENEAR TritonCinema 1
PRP: 46,395.00lei47%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

24,569.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 3.1 GOLDENEAR Supercinema 3D Array
PRP: 10,498.99lei51%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

5,129.99lei
Tehnicavizuala
Videoproiector Laser OPTOMA ZU607TST, Short Throw, WUXGA 1920 x 1200, 6000 lumeni, contrast 300.000:1
Videoproiector Laser OPTOMA ZU607TST, Short Throw, WUXGA 1920 x 1200, 6000 lumeni, contrast 300.000:1
21,129.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024