Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont

Videoproiector OPTOMA W340UST, Ultra Short Throw, WXGA 1280 x 800, 4000 lumeni, contrast 22000:1

Cod produs: PROVID-OP-W340UST
Part no: E1P1A1FWE1Z2
EAN: 5055387664463
Producator: Optoma

La comanda

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie Unitate: 36 de luni, sursa de lumina: 12 luni sau 1.000 ore

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


6,499.00 lei

Pretul contine TVA

Include Taxa verde: 4.5 lei

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30

Proiector cu rază ultra scurtă

Transmite conținut luminos și atrăgător cu proiectorul W340UST.
Perfect pentru săli de ședințe și săli de clasă, acest proiector este conceput pentru a fi utilizat în orice moment al zilei. Încorporarea unei lentile cu rază ultra-scurtă înseamnă că poate proiecta o imagine de 100 inchi de la mai puțin de 0,5 m distanță.
Instalarea proiectorului atât de aproape de perete evită proiectarea de umbre pe ecran de prezentator(i).
Instalarea și configurarea sunt simple, cu reglarea în patru colțuri. În plus, oferă un pachet complet pentru învățarea captivantă cu multe funcții noi, inclusiv două intrări HDMI, port USB alimentat, vizualizator nativ de birou și un difuzor puternic încorporat de 16 W.

Caracteristici
Proiector luminos WXGA - 4000 ANSI lumeni

Lentile cu rază ultrascurtă - imagine de 100 inchi de la mai puțin de jumătate de metru distanță

Control suprem - comenzi Crestron, Extron, AMX, PJ-Link și Telnet LAN

În pachet cu funcții - Ajustare în patru colțuri, vizualizator Office, prezentări wireless opționale


 

Proiectie ultra scurtă

Cu un obiectiv cu rază ultra-scurtă, puteți proiecta o imagine impresionantă mai mare de 100” de la mai puțin de un metru distanță. Acest lucru vă permite să plasați proiectorul mai aproape de perete, reducând umbrele, astfel încât să puteți prezenta cu ușurință; perfect pentru aplicații interactive.


 

 

Culori uimitoare

Oferă prezentări puternice și lecții educaționale cu culori uimitoare. Proiectoarele Optoma oferă performanțe de culoare fiabile, potrivite pentru orice conținut și mediu. De la culori sRGB precise pentru imagini realiste până la prezentări vibrante și puternice. Avem un mod de afișare pentru a satisface nevoile dvs. Perfect pentru o gamă largă de prezentări grafice și video.
 


Contrast superior

Adăugați mai multă profunzime imaginii dvs. cu un proiector cu contrast ridicat. În comparație cu tehnologia concurenței, proiectoarele Optoma DLP vă oferă alb mai strălucitor și negru ultra-bogat, imaginile prind viață și textul pare clar și clar - ideal pentru aplicații de afaceri și educaționale. 

Vizualizator nativ de office

Faceți prezentări direct de pe proiectorul dvs. fără a fi nevoie de un laptop sau de un computer folosind vizualizatorul de birou încorporat. Pur și simplu copiați fișierele Word, Excel, PowerPoint, PDF sau JPEG pe un stick USB, card SD sau microSD (în funcție de intrarea proiectorului*) și afișați-le pe ecranul mare.
*Consultați specificațiile proiectorului pentru o listă completă a intrărilor


 

Afisaj USB

Conectați proiectorul direct la un laptop și afișați desktopul folosind un cablu USB. Nu este nevoie de un cablu VGA voluminos.

 

Control 

Dispunând de o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.

• Proiectoarele RS232 Optoma vin cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face simplu și ușor de gestionat folosind orice sistem de control.

• Compatibil AMX Protocolul de descoperire dinamică este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.

• Crestron RoomView Folosind software-ul compatibil RoomView®, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp de pe orice computer

• Compatibil Extron IPLink Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron 

Afisaj LAN

Afișați ecranul computerului sau laptopului pe proiector prin conexiunea la rețea*.
*Software-ul EZCast Pro este necesar pe dispozitivul dvs


 

Prezentări wireless

Conectați-vă instantaneu și prezentați fără fir de pe PC, Mac sau dispozitiv mobil folosind aplicația gratuită EZCast Pro* și dongle USB fără fir opțional. Aplicația vă oferă libertatea de a partaja și prezenta fără fir documente, fotografii și camera dispozitivului dvs., transformându-l într-o cameră pentru documente. Crearea unei experiențe mai conectate și colaborative pentru toată lumea.
* Disponibil pe Windows, MacOS, Android și iOS


 

Corecție în patru colțuri

Reglați cheia de boltă atât în ​​plan vertical, cât și în plan orizontal. Puteți deforma fiecare colț al imaginii pentru a crea o imagine perfect pătrată. Ideal pentru pereți neuniformi sau acolo unde plasarea proiectorului este incomodă și trebuie instalată într-un unghi. 

Difuzor integrat

Un difuzor încorporat puternic oferă o calitate excepțională a sunetului și o configurare ușoară, fără a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare.
 


Full 3D

Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat din aproape orice sursă 3D, inclusiv playere Blu-ray 3D, transmisii 3D și console de jocuri de ultimă generație.

 

 

Alimentare USB

Utilizați portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast.


 

Mouse de la distanță cu indicator laser încorporat

Mențineți atenția publicului concentrat asupra lucrurilor potrivite folosind telecomanda simplă, dar puternică, cu control mouse-ul și indicator laser încorporat.


 

Eco+

Tehnologia Eco+ reunește contrastul ridicat, durata de viață îmbunătățită a lămpii și caracteristicile de economisire a energiei care sunt ușor de utilizat, reducând în același timp consumul de energie.


 

Economie de energie

Folosind modurile de lampă special concepute, puteți reduce consumul de energie cu până la 70%. Fiecare mod are, de asemenea, un efect pozitiv asupra duratei de viață a lămpii, reducând în același timp costul total de proprietate și reducând întreținerea.


Eco AV dezactivat

Păstrați controlul asupra prezentării dvs. cu Eco AV mute. Îndreptați-vă atenția publicului departe de ecran prin golirea imaginii atunci când nu mai este nevoie. Acest lucru reduce, de asemenea, consumul de energie cu până la 70%, prelungind și mai mult durata de viață a lămpii.


Quick resume

Această caracteristică permite proiectorului să fie pornit instantaneu din nou, dacă este oprit accidental.


 

Oprire automată

Pot exista cazuri în care proiectorul rămâne în funcțiune când nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, funcția „Oprire automată” oprește automat proiectorul după o anumită perioadă de timp dacă nu este utilizat

 

Pornire directă

Proiectorul va porni instantaneu atunci când unitatea este alimentată. Acest lucru elimină nevoia de a porni manual proiectorul prin intermediul telecomenzii sau al tastaturii, ideal pentru utilizarea în încăperi cu un întrerupător „master”.


Oprire directă

Opriți proiectorul imediat sau direct de la rețea. Aceasta înseamnă că nu trebuie să așteptați ca proiectorul să se răcească înainte de a-l opri.


 

24/7 operation

Proiectoarele Optoma au fost proiectate să funcționeze 24 de ore pe zi în orientare standard. Perfect pentru aplicații în care sunt necesare perioade prelungite de utilizare. Sub rezerva termenilor și condițiilor de 24 de ore. Funcționare 24/7 - se aplică garanția standard a lămpii. Garanția proiectorului se bazează pe orele standard de utilizare. Pentru performanțe optime, Optoma recomandă ca proiectorul să fie oprit sau plasat în modul de așteptare timp de 30 de minute la fiecare 24 de ore, pentru a prelungi durata de viață a lămpii.

 


Specificatii

Display/image

Display technology : DLP™

Resolution: WXGA (1280x800)

Brightness: 4,000 lumens

Contrast ratio: 22,000:1

Native aspect ratio: 16:10

Aspect ratio - compatible: 4:3,16:9

Keystone correction - horizontal: +/-4°

Keystone correction - vertical: +/-4°

Horizontal scan rate: 15.375 ~ 91.147Khz

Vertical scan rate: 24 ~ 85(120 for 3D)Hz

Uniformity: 80%

Screen size: 2.16m ~ 2.92m (85" ~ 115") diagonal

Lamp info

Light source type: Lamp

Lamp watts: 240

Lamp life hours (up to): 4000 (Bright), 12000 (Dynamic), 10000 (Eco), 15000 (Eco+)

 

Optical

Throw ratio: 0.27:1

Projection distance (m): 0.49m - 0.66m

Zoom type: Fixed

Focal length (mm): 3.72mm/0.146"

Native offset: 118%

Connectivity

Connections

Inputs 1 x HDMI 1.4a 3D support + MHL, 1 x HDMI 1.4a 3D support, 1 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x Composite video, 1 x Audio 3.5mm, 2 x USB-A reader/wireless
Outputs 1 x VGA, 1 x Audio 3.5mm
Control 1 x RS232, 1 x RJ45

LAN - wireless networking: Yes - optional


General

Noise level (typical): 26dB

Noise level (max): 28dB

PC compatibility: FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac

2D compatibility: NTSC M/J, 3.58MHz, 4.43MHz PAL B/D/G/H/I/M/N, 4,43MHz SECAM B/D/G/K/K1/L, 4.25/4.4MHz 480i/p, 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz)

3D compatibility: Side-by-Side:1080i50 / 60, 720p50 / 60 Frame-pack: 1080p24, 720p50 / 60 Over-Under: 1080p24, 720p50 / 60

3D: Full 3D

Security: Security bar, Kensington Lock, Password protected interface

OSD / display languages: 25 languages: Arabic, Czech, Danish, Dutch, English, Farsi, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Chinese (simplified), Spanish, Swedish, Chinese (traditional), Turkish, Vietnamese

Operating conditions: 5°C~40°C/41°F~104°F, max altitude 3000M/9843ft, max humidity 85%

Remote control: Data remote with laser and mouse function

Speaker count: 1

Watts per speaker: 16W

In the box:
AC power cord
Remote control
2x AAA batteries
Basic user manual

Operating system compatibility: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, MacOSX 10.9 +, Android 4.0+, iOS 8+

Optional wireless models: HDCast Pro, QuickCast Bundle, QuickCast starter kit, WHD200, WUSB

Networking

LAN - control: Yes

LAN - display: Yes

LAN - wireless networking: Yes - optional

Power

Power supply: 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz

Power consumption (standby): 0.5W

Power consumption (min): 200W

Power consumption (max): 275W

Weight and dimensions

Dimensions (W x D x H) mm: 343 x 383 x 112

Gross weight: 5.73 kg

Net weight: 4.87 kg

 

Link catre producator.


Ecrane proiectie

Specificatii tehnice

Part no videoproiector: E1P1A1FWE1Z2
Zoom optic videoproiector: 1x
Greutate: 4.87 kg
Nivelul de zgomot: (typical) 26dB, (max) 28dB
Continut pachet: Cablu de alimentare, telecomanda cu baterii, manual de utilizare Basic
Conexiuni (intrari/iesri): Inputs 1 x HDMI 1.4a 3D support + MHL, 1 x HDMI 1.4a 3D support, 1 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x Composite video, 1 x Audio 3.5mm, 2 x USB-A reader/wireless, Outputs 1 x VGA, 1 x Audio 3.5mm, Control 1 x RS232, 1 x RJ45
Ore de funtionare lampa: 4000 (Bright), 12000 (Dynamic), 10000 (Eco), 15000 (Eco+)
Dimensiuni videoproiector: 343 x 383 x 112 mm
Raport distanta proiectie: 0.27:1
Garantie: 24 de luni pentru unitate, 12 luni sau 1000 de ore pentru lampa
Consum energie: (standby) 0.5W (min), 200W, (max) 275W
RJ45 Lan Display NU
Sursa de lumina LAMPA
Rezolutie: (pixeli) 1280 x 800 (WXGA)
Luminozitate 4000
Contrast dinamic/nativ 22.000 : 1
Tehnologie DLP
Format imagine 16:10
Functie speciala ULTRA SHORT THROW
AUDIO DA
RJ45 Lan Control DA
WiFi incorporat NU
WiFi optional DA

Descarcari

Fisa tehnica(eng)

Descarca

Manual de utilizare-RO

Descarca

Suporturi proiector

PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Suport videoproiector tavan Multibrackets MB-5235, reglabil 970-1500mm, max.30kg ,alb
PRP: 1,049.99lei14%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

903.00lei

Calculator distanta proiectie


Latimea ecranului 2m

Diagonala ecranului 98.4"

Inaltimea ecranului 1.5m

Distanta pana la ecran 3.1m

Raport distanta proiectie1.55-1.86

Marimea imaginii Distanta de proiectie

inch

m

m

m ~ m


~  "

~  m

~  m

Sisteme Home Cinema

PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.2 GOLDENEAR TritonCinema 1
PRP: 46,395.00lei47%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

24,569.00lei
PROMO
PACHET
Sistem cu boxe GOLDENEAR TRITON Reference si receiver Denon AVC-X4700H
PRP: 45,399.00lei36%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

28,999.00lei
PROMO
PACHET
Sistem complet 5.1 de tavan cu GOLDENEAR HTR7000, subwoofer ForceField 30 si Receiver Marantz NR1510
PRP: 26,743.00lei18%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

21,999.00lei
PROMO
Pachet boxe 5.1 cu Goldenear Triton Reference, SuperCenter Reference si Triton One.R
PRP: 89,798.00lei55%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

39,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.1 GOLDENEAR Supercinema 3 si standuri SuperStand 3
PRP: 15,492.99lei35%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

9,999.00lei
PROMO
PACHET
Sistem cu boxe GOLDENEAR TRITON ONE si receiver Denon AVC-X4700H
PRP: 40,497.00lei53%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

18,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.2 GOLDENEAR TritonCinema 3+ cu subwoofer incorporat
PRP: 23,095.00lei13%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

19,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 3.1 GOLDENEAR Supercinema 3D Array
PRP: 10,498.99lei51%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

5,129.99lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.0 Klipsch R820F cu centru R-34C, negru
PRP: 7,897.99lei4%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

7,599.00lei
Tehnicavizuala
Videoproiector OPTOMA W340UST, Ultra Short Throw, WXGA 1280 x 800, 4000 lumeni, contrast 22000:1
Videoproiector OPTOMA W340UST, Ultra Short Throw, WXGA 1280 x 800, 4000 lumeni, contrast 22000:1
6,499.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024