Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont

Display SMART Signage pentru VideoWall SAMSUNG UD46E-B, Bezel 3.5mm edge to edge

Cod produs: DISPRO-SA-UD46E-B
Part no: DISPRO-SA-UD46E-B
EAN: 8806086742061
Producator: SAMSUNG
Livrare standard Gratuita

Opinia clientilor

0 review-uri

9,698.50 lei

La comanda

De la 329.75 lei / Luna

Display Video Wall Seria UDE-B 46"

  • Obțineți imagini de calitate maximă folosind calibrarea avansată din fabrică
  • Captivați publicul printr-o ramă îngustă și un design optimizat al panoului
  • Obțineți o calitate UHD a imaginii fără dispozitive suplimentare, prin intermediul tehnologiei lider în industrie


Obțineți imagini de calitate maximă folosind calibrarea avansată din fabrică 

Orice problemă legată de luminozitatea și precizia culorii sistemului video wall între afișaje poate avea un impact negativ asupra experienței de vizualizare. Pentru a elimina aceste tipuri de diferențe în redarea culorii și pentru a menține o prezentare complet aliniată, continuă și captivantă, sistemele video wall din seria UDE-B de la Samsung beneficiază de reglare complexă din fabrică, hardware inovator și instrumente excepționale de calibrare pentru utilizator.
Procesul de calibrare din fabrică al firmei Samsung, format din mai mulți pași, reglează ecranele sistemului video wall la cea mai mare luminozitate și culoare uniformă de redare, pentru fiecare ecran, într-un mod ieșit din comun. După calibrare, aceste ecrane oferă o uniformitate locală fără egal în industrie, de mai mult de 90 de procente, în 25 (5 x 5) de zone din fiecare ecran de afișare, rezultând o redare color uniformă pe tot afișajul.
Procesul de calibrare le permite, de asemenea, ecranelor să ofere o diferență superioară a balanței de alb, de mai puțin de 300 de grade K.* Pe lângă calibrarea riguroasă din fabrică, utilizatorii pot gestiona comod luminozitatea și uniformitatea culorii, cu Samsung Color Expert, un software puternic și gratuit. Prin intermediul acestor soluții complexe de gestionare a culorii, sistemele video wall din seria UDE permit realizarea unor prezentări la scară mare, caracterizate de o uniformitate, permanență și performanță superioare, pentru cea mai bună redare a culorii.
 


Captivați publicul printr-o ramă îngustă și un design optimizat al panoului 

Calitatea îmbunătățită a panoului sistemului video wall UDE-B de la Samsung (disponibil în dimensiuni de 46 și 55 de inchi) promovează mesajele și conținutul vizual prin intermediul unei imagini perfecte și al unei clarități superioare. Fiind caracterizat de un format extrem de îngust al designului, cu ramă lângă ramă de 3,5 mm (ramă de 2,3 mm în partea din stânga și de sus și ramă de 1,2 mm în partea din dreapta și de jos), care este cea mai îngustă ramă din industria sistemelor video wall, afișajul creează o experiență de vizualizare efectiv neîntreruptă, pentru ca publicul să rămână concentrat pe conținut și nu pe afișaj în sine. Atunci când sunt expuse la o gamă de condiții de mediu, panourile unui video wall pot prezenta riscul de pierdere a calității imaginii, din cauza distorsiunii și a unei prezentări cu culori neregulate. Pentru a oferi o claritate continuă a afișajului și transmiterea neîntreruptă a mesajelor în mediul de operare, panourile pentru sistemul video wall UDE-B de la Samsung trec printr-un proces de testare riguroasă a performanței. Fiecare afișaj dispune de un panou consolidat, care respinge căldura, intemperiile și alte condiții solicitante. Ca rezultat, panoul superior Samsung previne întunecarea ecranului, pierderea luminozității sau orice deteriorare a calității imaginii. În plus, un panou anti-reflexie se asigură că mesajele ajung la publicul relevant cu o distragere minimă a atenției provocate de reflexia luminii – Toată această calitate îmbunătățită a panourilor permite livrarea pe termen lung a unui conținut strălucitor și a unei experiențe de vizualizare superioare


Obțineți o calitate UHD a imaginii fără dispozitive suplimentare, prin intermediul tehnologiei lider în industrie 
Cu o creștere a dimensiunii ecranului, rezoluția conținutului devine și mai importantă în livrarea conținutului plin de impact. Fiind primele sisteme video wall din industrie care dispun de porturi integrate DisplayPort (DP) 1.2 și HDMI, modelele din seria UDE-B de la Samsung, UDE-B, pot afișa un conținut Ultra-High Definition (UHD) pe toate configurațiile de video wall, la dimensiuni de până la 5 x 5, fără achiziționarea unor dispozitive suplimentare scumpe. În comparație cu sistemele video wall convenționale, care necesită, de obicei, echipamente suplimentare și care au o configurație de numai 2 x 2, prezentarea UHD a seriei UDE-B reprezintă o îmbunătățire în claritate. Acceptând și conectarea în cascadă High-Bandwidth Content Protection (UDCP), sistemele video wall din seria UDE-B pot afișa și conținut UHD, cum ar fi TV live sau discurile Blu-Ray, fără a fi nevoit să achiziționați echipamente suplimentare, reducând la minimum costul utilizării mai multor afișaje ca parte a panourilor informative promoționale la scară mare sau a prezentărilor în scop informativ.
 


Lizibilitate și durabilitate de înaltă performanță a ecranelor, pentru mediul dvs. de business 

Sistemele video wall din seria UDE-B de la Samsung oferă continuu o experiență captivantă a vizualizării, cu o lizibilitate și durabilitate de înaltă performanță. Proiectate pentru funcționare continuă, fără întrerupere, în medii dificile, sistemele video wall din seria UDE-B funcționează la viteza afacerii dvs., fără a pierde din performanță sau din calitatea afișajului. Afișajele oferă o luminozitate de 500 nit pentru a transmite imagini vii, extrem de lizibile, precum și mesaje vizuale, în diverse condiții de iluminat. Combinația acestor beneficii încorporate ale designului fac ca video wallurile din seria UDE-B să fie ideale pentru livrarea de conținut și informații în mediile de utilizare care necesită o claritate îmbunătățită, cum ar fi stațiile mijloacelor de transport, malluri, holuri din clădirile de birouri și centre de control.
 


 

Un suport de perete suplu și ușor de configurat, adaptabil la nevoile dvs. de afaceri
Sistemele video wall versatile din seria UDE-B de la Samsung sunt livrate echipate cu o gamă largă de caracteristici simple, pentru a asigura o montare fără probleme, adaptată nevoilor operaționale specifice. Având aceeași dimensiune ca un video wall, utilizatorii pot instala simplu mai întâi suportul și îl pot monta în video wall, fără a pierde timpul cu măsurarea dimensiunii întregului video wall și fără a calcula distanța. Afișajele sunt livrate cu un suport subțire, lider în industrie, cu adâncimea de 39 mm, pentru o montare și calibrare simplificată, pentru a fixa fiecare ecran în locul lui, fără a distrage atenția privitorilor. Sistemul de montare oferă reglarea pe trei axe, incluzând reglarea pe axa x (sus și jos, cu ajutorul șuruburilor); pe axa y (stânga și dreapta, prin deplasare pe șină) și axa z (capacitate de împingere și tragere), pentru alinierea fără efort a ecranelor individuale, pentru a forma un video wall continuu, fără spații. Această continuitate dimensională a suportului de perete și posibilitatea simplă de reglare îi scutesc pe utilizatori de măsurarea distanțelor la configurarea fiecărui ecran, eliminând, în același timp, nevoia de a demonta întregul video wall, în cazul în care o anumită secțiune are nevoie de reglare


SPECIFICATII TEHNICE:

Link catre producator.


Solutii videowall "la cheie"

Descarcari

Ghid rapid de utilizare

Descarca

Manual de utilizare (ROM)

Descarca

Stand videowall

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Suporturi VideoWall

Tehnicavizuala
Display SMART Signage pentru VideoWall SAMSUNG UD46E-B, Bezel 3.5mm edge to edge
Display SMART Signage pentru VideoWall SAMSUNG UD46E-B, Bezel 3.5mm edge to edge
9,698.50 lei

Copyright © 2022