Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont

Suport VideoWall de perete 3x3 Push In Pop Out Multibrackets

Cod produs: Suport-VW-3x3-3880-4726

Opinia clientilor

0 review-uri

Livrare standard Gratuita

16,469.79 lei

La comanda

Acest suport VideoWall 3x3 de perete se compune din urmatoarele componente:

3buc Sina Triple Screen, Multibrackets 3880 seria M Pro, 348cm, Negru

Sina M Triple Screen, parte din Seria Pro, aluminiu, lungime: 348 cm – neagra

 

Cu constructia lor modulara, componentele Pro Series au o capacitate enorma de a schimba, moderniza sau reconfigura o instalatie Pro Series. Combina componentele cu instalatia Pro Series pentru a crea o noua configuratie.
9buc - Suport PUSH IN POP OUT, Multibrackets 4726 seria M Pro, max.30kg, negru
 

Suportul Video-wall VESA 400 din seria M Pro – M Push in Pop out Pro este unul dintre cele mai inovative suporturi pentru video-wall disponibile pe piata.

Cu posibilitati numeroase post instalare si un sistem de aliniere pantografic personalizat, ar putea fi cea mai usor de utilizat, dar si unul dintre cele mai puternice sisteme de montare a video-wall-urilor.

 

Cu o piata a instalarilor Video Wall si a Menu board in continua crestere, nevoia pentru un echipament de inalta calitate, usor de utilizat si accesibil a crescut odata cu aceasta. Suportul Multibrackets ofera o solutie usor de instalat si de configurat. Construit special pentru menu board si aplicatii video. Un suport profesional, pentru instalatii de ecrane multiple, usor si rapid de montat, cu o mentenanta simplificata.

 

Acces simplu pentru after-service

Functia „pop-out” iti ofera un acces simplu la orice ecran pentru o mentananta rapida. Aceasta este una dintre functiile necesare atunci cand montezi un video-wall. Apasa ecranul pentru a elibera blocajul, iar ecranul va iesi in afara, fara sa fie nevoie de demontezi alte ecran pentru a accesa ecranul central. Functia pop out este posibila datorita bratului foarfeca ce se poate intinde. Ecranul poate fi cu usurinta impins in locul sau initial dupa mentenanta.

 

Cu ajustarile fine-tune integrate fiecare suport M Push in Pop out Pro poate fi ajustat individual pentru a se integra complet in video-wall. Cu opt manere, ecranele pot fi ajustate in adancime, lateral si in inaltime. Lucrurile care odata durau ore pentru a masura si reinstala, acum, se rezolva in doar cateva minute.


Suport PUSH IN POP OUT, Multibrackets 4726 seria M Pro, max.30kg, negru

Displayuri Videowall


Solutii videowall "la cheie"

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Stand videowall

Tehnicavizuala
Suport VideoWall de perete 3x3 Push In Pop Out Multibrackets
Suport VideoWall de perete 3x3 Push In Pop Out Multibrackets
16,469.79 lei

Copyright © 2022