Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Conditii de Utilizare

Serviciul  http://tehnicavizuala.com este oferit de SC 24 EVONESS SRL cu sediul Cluj-Napoca Str. Bega.Nr. 6,  Romania inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J12/1371/2009, avand cod unic de inregistrare RO25728965, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Cluj-Napoca Str. Bega.Nr. 6,  Romania.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
sales@tehnicavizuala.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0723539301


II. Despre  http://tehnicavizuala.com 
http://tehnicavizuala.com  este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon. 

 

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul  http://tehnicavizuala.com, precum si orice alt material avand legatura cu acesta, trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele  http://tehnicavizuala.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.  
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a http://tehnicavizuala.com, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul  http://tehnicavizuala.com  intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

 

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul  http://tehnicavizuala.com poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare pe paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului, stocuri actualizate  http://tehnicavizuala.com sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a http://tehnicavizuala.com si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile  http://tehnicavizuala.com. 
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

http://tehnicavizuala.com isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie, din motive obiective.

 

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al  http://tehnicavizuala.com va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului  http://tehnicavizuala.com Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de  http://tehnicavizuala.com, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea datelor personale ale dvs. 

24 EVONESS SRL este înregistrată la AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL în baza notificării nr. 30611.
VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe  http://tehnicavizuala.com  este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al http://tehnicavizuala.com   - efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie asigurat de catre producator/importator/distribuitor.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe  http://tehnicavizuala.com , sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 

 

VII. Cum cumpar


VII.1. Preturile
Preturile produselor afisate pe http://tehnicavizuala.com   reprezinta:
 “Pretul tau” este exprimat in lei si NU include taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania.
Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi proforme. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi proforme, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.
Taxa de livrare este fixa in valoare de 20 lei cu tva inclus
Pentru situatiile in  care se opteaza pentru alta modalitate de livrare sau se negociaza alte tarife, acestea vor fi comunicate in scris clientului pe documentele de confirmare a comenzii (proforma, confirmare comanda) si se va livra numai dupa ce costurile au fost confirmate in scris de respectivul client.
VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul http://tehnicavizuala.com  prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin  http://tehnicavizuala.com  urmand pasii urmatori:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "cumpara acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin bifarea adresei corecte la care doriti sa se faca livrarea. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o facture proforma cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa sales@tehnicavizuala.ro in maximum 24 de ore.

 

VIII. Garantie 
Exceptand videoproiectoarele,toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani 

 

IX. Descrierea si returnarea produselor
http://tehnicavizuala.com  depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea,  http://tehnicavizuala.com  nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de http://tehnicavizuala.com  este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat. 

 

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de  spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false.  http://tehnicavizuala.com  isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe http://tehnicavizuala.com , transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe http://tehnicavizuala.com  cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale  http://tehnicavizuala.com . 
http://tehnicavizuala.com  are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site http://tehnicavizuala.com  nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site.  http://tehnicavizuala.com  are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

XI. Forta Majora
http://tehnicavizuala.com , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre  http://tehnicavizuala.com  nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa http://tehnicavizuala.com  . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la  http://tehnicavizuala.com , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele  http://tehnicavizuala.com , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

XII. Publicitatea
http://tehnicavizuala.com  poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea  http://tehnicavizuala.com  si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
http://tehnicavizuala.com  respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: sales@tehnicavizuala.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.