Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Despre Noi

     Obiectivul principal al firmei noastre este de a oferi produse si solutii optime, in functie de necesitatile si nevoile fiecarui partener. Comparativ cu alte firme de distributie din piata, care fac doar vanzarea efectiva a produselor, ne deosebim prin consultanta pe care o oferim partenerilor nostri in functie de complexitatea echipamentelor achizitionate.

     In prezent ne mandrim cu brandul propriu BLACKMOUNT in materie de solutii de prindere, echipamente A/V si ecrane de proiectie si EVOBOARD in materie de table interactive. Suntem importatori EPSON si NEC pe parte de videoproiectoare si display-uri profesionale, Elitescreens pe parte de ecrane de proiectie profesionale, Marmitek si Lindy pe parte de solutii de conectivitate. Totodata avem import exclusiv pe gamele profesionale de prindere echipamente A/V Vogels’ si Multibrackets. Portofoliul nostru de produse comercializate cuprinde si gama de videoproiectoare BENQ, ACER, OPTOMA, CASIO, PANASONIC si SONY, si gama de TV LED si display-uri profesionale, SAMSUNG, LG. Aceste produse se regasesc si pe platforma B2B.

Avantaje platforma B2B:
Cu ajutorul platformei B2B ve-ti putea urmari in permanenta stocurile actualizate cu preturi de distributie actualizate, situatiile financiare.