Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont
Showroom-mainbannerPC

Showroom-mainbannermobile

Prezentare

Showroom-image3

Showroom Arad

Showroom-ul Audio/Video ofera consultanta specializata pe videoproiectie Home Theatre si Business,recomandari si integrari echipamente,conectica,suporti in functie de spatiile si locatiile in care urmeaza a fi implementate proiecte,avand la baza comunicarea interactiva cu potentialul client.
 

  Oferim servicii premium de calibrare video a imaginii afisate in standardele din industria de profil,cu aparatura certificata (spectrofotometru,colorimetru,generator de paterne si soft dedicat Chromapure sau calMAN).
 

  Boxe Hi-End , Hi-Fi si Multicanal ,Amplificatoare Stereo ,Multicanal ,Procesoare de Sunet ,echipate cu ultimele tehnologii in domeniu,Cabluri si conectica pentru imbunatatirea performantelor video si audio.
 

  Solutii moderne de integrare audio minimaliste prin Soundbar,Boxe wireless sau Boxe de perete.

 


IMAGINI SHOWROOM ARADShowroom Bucuresti

Vrei sa le vezi cum arata? Vrei sa le testezi ca sa iti dai seama cum te pot ajuta in activitatea ta? Indiferent de ceea ce vrei, te asteptam in Showroom-ul nostru din Bucuresti pentru a descoperi solutiile de Digital Signage, Conferinta si Interactivitate!
 

Am expus pentru ca tu sa le testezi:
 

- o solutie de Digital Signage tip “Menuboard”, cu ajutorul sistemului de prindere in tavan Vogels si a display-urilor cu player integrat si soft de control de la LG, pe care o poti expune in spatiile in care doresti sa transmiti diferite informari, filmulete, si, de ce nu, reclame ale brand-urilor/produselor/serviciilor care iti cresc business-ul
 

- o solutie pentru salile de conferinta, cu ajutorul pupitrului multifunctional de la Yashi si a videowall-ului LED de la LG, pe care o poti utiliza in salile de conferinte reducand in acelasi timp la minim numarul de cabluri si alte echipamente intermediare.
 

- mai multe solutii interactive, atat pentru sistemul educational cat si pentru business, cu ajutorul display-urilor interactive de la LG, Donview, SMART Technologies, a tablelor interactive cu videoproiector de la Evoboard si Epson, sustinute de standurile profesionale de la Vogels.

 

Pentru ca fiecare client in parte este la fel de important pentru noi si ne dorim sa acordam tuturor timpul necesar pentru a identifica solutia care i se potriveste, va propunem sa ne intalnim in baza unei programari prealabile. Folosind formularul de programare de mai jos, ne puteti transmite asteptarile dumneavoastra de la vizita pe care urmeaza sa o faceti iar noi vom incerca sa ne pregatim in prealabil astfel incat totul sa fie pe masura asteptarilor.

Showroom-image1


IMAGINI SHOWROOM BUCURESTIShowroom-image2

Showroom Cluj-Napoca

Va invitam in showroom-ul nostru din Cluj-Napoca (Strada Bega nr6) pentru a putea asculta sau viziona produsele dorite de Dvs sau ceva similar. Echipa noastra isi doreste sa va ofere cea mai buna solutie in functie de buget si dorinte iar impreuna cu Dvs ne dorim sa ajungem la alegerea cea mai optima. 

In continuare va prezentam produsele care fac parte din oferta noastra de auditie/vizionare:

- Toata gama de boxe Goldenear Technology:

Triton Reference / Triton One.R / Triton One / Triton Two+ / Triton Three+ / Triton Five / Triton Seven / Bookshelf Reference X (BRX) / AON 2 / Gama SuperSat (3,50,60) / HTR7000
 
- Sistem Home Cinema de 11 canale compatibil Dolby Atmos 7.2.4 cu videoproiector si Ecran de proiectie Home Cinema
Procesor de sunet Lyngdorf MP40 / Amplificator de putere 2 canale Lyngdorf SDA-2400 / Amplificator de putere 11 canale / Yamaha MX-A5200
 
- Toata gama de amplificatoare si boxe de la producatorul danez Steinway Lyngdorf cu corectie acustica a camerei RoomPerfect
Amplificator TDAI-1120 / Amplificator TDAI-3400 / CD Player CD-2 / Boxe: MH-3, MH-2, FR-1, CS-1 / si subwooferele BW-2 si BW-3
 
- Toata gama de cabluri Audio / Video de la Audioquest
 
- Solutii stereo High-End de la producatorul francez YBA
Amplificator - Heritage A100 / CD Player cu DAC - Heritage CD100 / Amplificator integrat cu DAC - Passion IA350A
 
- Solutii stereo de buget de la Tibo Audio
Preamplificator cu streamer integrat Smart Streamer / Amplificator cu streamer SIA75 / Amplificator cu streamer Bond 4 / CD / Player TI435CDP / Boxe Legacy 5+
 
- Boxe de la producatorul american KLIPSCH
Boxe de raft RP-600M


 


IMAGINI SHOWROOM CLUJ-NAPOCALegal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024