Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont

Boxe de podea Klipsch R-620F, negru (pereche)

Cod produs: 2 x AUDHC-KP-R-620F
Livrare standard 19.9 lei

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 24 LUNI

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


3,789.00 lei

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30

Difuzorul de podea Reference R-620F este dotat cu cea mai bună tehnologie audio din clasă pentru o experiență de ascultare incredibilă, care se bazează pe peste 70 de ani de experiență acustică Klipsch.


Caracteristici:

  • Tweeter LTS din aluminiu de 1 inch
  • Corn Tractrix pătrat 90x90
  • Woofer-uri IMG duble de 6,5" din cupru filat
  • Bass-Reflex prin porturile Tractrix® cu tragere din spate
  • Grilă magnetică detașabilă puternică, flexibilă
  • Dimensiuni: 40" x 9,4" x 15,2"

Tehnologia exclusivă a claxonului 90x90º Tractrix® Klipsch asigură că energia de înaltă frecvență este îndreptată către ascultător și reduce reverb sau filtrarea artificială cauzată de sunetul indirect care sară de pe pereți. Folosirea acestei tehnologii brevetate vă oferă cea mai bună claritate, dinamică și detalii din filmele și muzica dvs.

 Tweeterul exclusiv Klipsch Linear Travel Suspension (LTS) din aluminiu minimizează distorsiunea pentru performanțe îmbunătățite și detaliate. Folosind Kapton®, un material extrem de ușor și rigid, în suspensia tweeterului oferă o eficiență ridicată și îmbunătățește rezoluția și detaliile. Tweeterele LTS sunt un semn distinctiv al difuzoarelor Klipsch, făcându-le unele dintre cele mai bune difuzoare din lume.

 Conurile de woofer din Grafit turnat prin injecție (IMG) sunt excepțional de ușoare, în același timp extrem de rigide – oferind un răspuns remarcabil la frecvență joasă, cu ruperea și distorsiunea minimă a conului. Atunci când este asociat cu Tweeter-ul LTS Tractrix Horn-Loaded, acesta oferă cea mai mare eficiență a difuzoarelor din clasa sa.Elementele de fixare expuse, picioarele înclinate, grilajele magnetice cu profil redus și vinilul din lemn texturat, rezistent la zgârieturi, conferă difuzorului pe podea R-620F un aspect lustruit și modern. Construcția MDF ranforsată reduce vibrațiile cabinetului pentru o colorare mai puțin audibilă și o acuratețe sonoră îmbunătățită - oferindu-vă experiența auditivă supremă, construită pentru a dura.Specificatii Tehnice:
 


 


Specificatii tehnice

Tip boxa podea 2 cai
Impedanta nominala 8 ohmi
Tip bass Reflex – pasiv

Descarcari

Fisa Tehnica

Descarca

Tehnicavizuala
Boxe de podea Klipsch R-620F, negru (pereche)
Boxe de podea Klipsch R-620F, negru (pereche)
3,789.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024