Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont

Boxe de podea T+A Talis S300, 200W in 4 Ohmi, argintiu, (pereche)

Cod produs: AUDHC-T+A-TALIS-S300-S
Part no: TALIS-S300-S
EAN: 6426707006352
Producator: T+A
16566-argintiu
argintiu
16565-negru
negru

La comanda

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 24 LUNI

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


56,499.00 lei

Pretul contine TVA si timbru verde

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30Descarcari fisiere :Talis S 300 Floor-standing Speaker

S 300 este o boxă de podea compactă de mare frumusețe, are doar 21 cm lățime și 105 cm înălțime și reprezintă filosofia care stă la baza întregii serii în ceea ce privește tehnologia și calitatea sunetului: incinte grele din aluminiu solid, difuzoare de înaltă calitate și unități de cross-over, precum și o imagine sonoră deschisă, lipsită de distorsiuni, cu o gamă dinamică largă și un răspuns superb la bas.
Driverele nou dezvoltate sunt cheia performanței incredibile a modelului S 300. Acesta încorporează două unități de acționare a basului de înaltă calitate, care generează un bas profund, de înaltă presiune, chiar și la niveluri foarte ridicate.

Unitatea de mijloc asigură un control perfect al întregii game vocale și are un caracter viu și dinamic. Noua unitate cu cupola de super înalte este aerisită, rapidă, dinamică și fără nicio urmă de margine sau duritate.
Unitatea sofisticată de cross-over cu trei căi are capacitatea de a controla fără efort toate cele trei intervale de frecvență în mod excelent, asigurând o scenă sonoră deschisă și ultra-spațioasă.
Pentru un răspuns remarcabil la bas, este de o importanță crucială ca difuzoarele să stea pe o bază fermă și sigură, fără rezonanță, și să fie izolate de sub suprafață. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat un nou design de vârf pentru aceste difuzoare. Crampoanele grele sunt prelucrate din oțel inoxidabil solid, pot fi demontate și se termină fie în conuri metalice ascuțite, fie în plăcuțe de alunecare din plastic pentru podele delicate.Case Construction

În condiții normale, un volum relativ mic al incintei limitează frecvența limită inferioară a difuzorului și presiunea sonoră maximă în gama de bas. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică la S 300, deoarece volumul intern net al carcasei din aluminiu este mult mai mare decât cel al unei carcase comparabile din lemn. În același timp, inginerii noștri de proiectare au dezvoltat unități de bas High-End extrem de sofisticate, echipate cu sisteme de magneți de înaltă performanță; acestea sunt, de asemenea, capabile de o cursă liniară extrem de lungă datorită surround-ului lor triplu. Driverele sunt adaptate cu precizie pentru a se potrivi incintei, iar conurile lor rigidizate generează un bas incredibil de profund, de înaltă presiune, care rămâne stabil chiar și la un volum foarte ridicat.Drive Units

Driverul pentru gama medie este un design ingenios care asigură un control perfect al întregii game vocale, de la 300 la 2000 Hz, în timp ce caracterul său viu și dinamic creează o impresie extraordinar de naturală. Conul reliefat și rigidizat este total lipsit de rezonanțe, în timp ce un triplu surround special elimină orice urmă de supraîncadrare.
Noua unitate cu cupola super acută formează complementul perfect, extinzând gama de transmisie până la 30.000 Hz și chiar mai departe; este aerisită, rapidă, dinamică și fără nicio urmă de margine sau duritate.
Unitatea cross-over sofisticată este asamblată folosind cele mai bune componente disponibile. Calculată cu precizie, reglată cu finețe pentru o cursă optimă a conului și caracteristici optime de transmisie, aceasta are o capacitate fără efort de a procesa niveluri extrem de ridicate, asigurând astfel că toate cele trei game de frecvență sunt controlate superb.
Difuzoarele Talis sunt construite la standarde excepțional de înalte: fiecare detaliu este implementat impecabil - chiar și în interiorul incintei.

 

Specificații
Principiul
Difuzor de podea
3 căi, bass reflex
Putere nominală
200 wați

Putere nominală pentru muzică
270 wați

Impedanță
4 Ohmi

Gama de frecvențe
25 - 35000 Hz

Sensibilitate
87 dB

Unități de acționare
Unități de acționare bass
2 x 170 mm

Unități de acționare midrange
1 x 120

Unități de acționare highrange
1 x 25 mm

Frecvențe de crossover
250 / 2200 Hz

Dimensiuni
Dimensiuni H x L x P (inclusiv terminal, fără bază)
105 x 21 x 28 cm

Greutate
33 kg

Finisaje
Negru anodizat 42
Argint anodizat 43

Link catre producator.


Specificatii tehnice

Tip boxa podea 3 cai
Sensibilitate 87 dB
Putere maxima recomandata 150-200W
Bi-amp da
Tip bass Reflex – pasiv
Impedanta nominala 4 ohmi

Descarcari

Manual de utilizare eng.

Descarca

Tehnicavizuala
Boxe de podea T+A Talis S300, 200W in 4 Ohmi, argintiu, (pereche)
Boxe de podea T+A Talis S300, 200W in 4 Ohmi, argintiu, (pereche)
56,499.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024