Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont
PROMO
PACHET

Pachet boxe 5.1 GOLDENEAR Supercinema 60

Cod produs: Pachet-GE-Supercinema-60
Livrare standard 19.9 lei

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 24 LUNI

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


PRP: 24,994.00 lei20%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

19,999.00 lei

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30

SuperSat - Seria Difuzoare Satelit

 

Fiecare model de boxe satelit GoldenEar Supersat beneficieaza de extraordinarul tweeter (HVFR™). Difuzorul/tweeter’ul (HVFR™) propaga undele sonore si deplaseaza aerul comprimandu-l cu diafragma sa pliata in stil acordeon, in loc sa il impinga ca niste difuzoare conventionale. Rezultatul este o impedanta mai buna, asimilata cu aerul din incapere, cu un control mai mare, un raspuns mai unifrom cu distorsiune mai redusa si un interval dinamic
imbunatatit.
 


 


Fiecare model de difuzoare SuperSat folosește, de asemenea, uimitoarele drivere de medii GoldenEar turnate, de 11.4 cm, care incorporeaza designul nostru proprietar multi-vaned Phase Plug (MVPP ™), precum si topologia noastra conica optimizata prin computer, dispusa intr-o matrice D'Appolito care inconjoara tweeter-ul HVFR.

 

SuperSat 60/60C - Prezentare
 

Modelul SuperSat 60 si 60C sunt versiuni mai mari si mai puternice decat modele SuperSat 50 si 50C. Acestea sunt proiectate pentru a completa ecranele de 152.4cm si mai mari atunci cand sunt utilizate ca si canale stanga dreapta si sunt montate pe verticala langa ecran, precum si toate dimensiunile de ecran atunci cand sunt utilizate ca si canal central (centru) orizontal sau montate pe suproturile optionale. Acestea ofera o gestionare a energiei mai mare, mai puternica si mai eficienta decat SuperSat 50C, atunci cand sunt utilizate drept canal central (boxa centru) in asociere cu oricare dintre TritonTowers sau oricare dintre celelalte boxe, inclusiv SuperSat 50. Eleganta si design-ul atractiv al cabinetului urmează aceeasi linie de design care o are si SuperSat 50 (castigatorul premiului Resi pentru cel mai frumos difuzor de perete din industrie). Este construit cu aluminiu aerospatial si finisat cu un negru lucios superb. 

Acest model contine patru difuzoare GoldenEar de frecvente medii de 11.43cm, cu tehnologie Multi-Vaned Phase-Plugs (MVPP), configurate intr-o matrice D'Appolito in doua trepte, care inconjoara difuzorul de frecvente inalte cu diafragma pliata de viteza mare (HVFR). Radiatoarele planare de frecventa joasa „10.16cm x 17.78cm” completeaza boxa, incarcand perfect difuzoarele de medii joase pentru un raspuns deschis pe medii si cu joase extinse.

 

Adancimile foarte mici ale lui SuperSat 60 si 60C le fac perfecte pentru montarea pe perete, alaturi de orice televizor ultrasubtire de generatie noua. Acest lucru se realizeaza foarte usor datorită insertiilor filetante sau al dispozitivului de fixare de tip cheie de pe spate. Picioarele duble reglabile permit ungiuri multiple la montarea pe raft a canalului central orizontal 60C. In plus, sunt disponibile suporturi optionale pentru podea si masa pentru montare verticala.

 

SuperSat 3/3C - Prezentare


SuperSat 3 este un difuzor satelit compact, elegant, conceput pentru a fi utilizat atunci cand se doreste performanta ridicata, dar intr-un produs cu dimensiuni reduse. (Este de asemenea difuzorul Surround/Rear ideal pentru orice sistem bazat pe marca GoldenEar). Patru SuperSat 3s si un SuperSat 3c, combinat cu un subwoofer ForceField3, alcatuiesc impreuna premiantul SuperCinema 3, un sistem multichannel (multi-canal 5.1). 
 

Ca si in cazul tuturor boxelor satelit SuperSat, exista un model vertical si un model orizontal ( C ) care este optimizat in mod special pentru un canal central (center-channel) sau pentru orizontala. Carcasa de 2.7” adancime si 12”inaltime este cosntruita dintr-un polimer rigid, care nu rezoneaza si este finisat intr-un negru lucios (piano black). Boxele satelit SuperSat 3 includeun stativ pentru montare pe raft iar modelul SuperSat 3c include un picior reglabil pentru a asigura o pozitionare ideala a canalelor ceontrale. Ambele modele au un orificiu filetat in partea din spate, precum si tesitura in forma de cheie pentru optiuni de montare pe perete. Tesitura de tip cheie poate fi folosita pentru montarea pe perete fixa, iar orificiul filetat poate fi folosit cu SuperSwivel din gama GoldenEar. Sau se poate folosii suportul optional pentru podea SuperStand.

 

Accesorii:

 

SuperStand 60SuperStand 50 and SuperStand 3 - Stand-uri de Podea

SuperStand are un aspect placut si stilat potrivindu-se de minune cu satelitii SuperSat din gama GoldenEar. Cu baza lor neagra lucioasa, coloana frumos sculptata, au o forma care completreaza perfect stilul elegant al boxelor satelit SuperSat. Aceste stative unice si foarte atractive reprezinta raspunsul perfect atunci cand montarea pe perete nu este o optiune. SuperStand 3 este de 85.09cm / SuperStand50 este 54.61cm inaltime si SuperStand60 este de 46.99cm. Inaltimea totala a boxelor de pe suporturile de podea este de aproximativ 119.38cm. 

 

 

Suport raft/masa 60 si Suport raft/masa 50

Si atunci cand nici montajul pe perete, nici suporturile de podea nu sunt o optiune pentru Dvs., standurile optionale SuperSat 50 si SuperSat 60 sunt cea  mai potrivita solutie. Aceste suporturi de masa sau raft, rezistente si elegante, arata perfect cu bazele lor din sticla temperata neagra, ce se incadreaza in decorul dvs. pe un raft sau corp de mobila de langa cea mai recenta generatie de televizoare cu ecran plat.
 

 

 

SuperSwivel - suport pentru difuzoare de tip satelit

SuperSwivel este un suport de perete de tip pivotant, universal, destinat utilizarii cu difuzoarele GoldenEar SuperSatSoundBar, sau boxe similare cu filet de prindere 1/4-20. Fiecare suport poate suporta pana la 5KG. Nu utilizati un singur suport cu o singura boxa care cantereste mai mult de 5KG. Utilizati un suport cu SuperSat 3, 3c, 50 și 60 (pentru montare verticala). Utilizati doua suporturi cu sistemele SuperSat 50C, 60C și sisntemele SoundBar de la GoldenEar. 
 


Specificatii tehnice

Tip sistem Pachet Boxe
Boxe Cu FIR
Sistem audio Surround 5.1 +

Tehnicavizuala
Pachet boxe 5.1 GOLDENEAR Supercinema 60
Pachet boxe 5.1 GOLDENEAR Supercinema 60
PRP: 24,994.00 lei20%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

19,999.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024