Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont
PACHET

Pachet boxe 5.1 incastrabile in perete cu boxe Goldenear SPS, MPX si Subwoofer SuperSub X

Cod produs: Pac-51-SPS-MPX-SSX
Livrare standard 19.9 lei

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 24 LUNI

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


38,394.00 lei

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30

Boxe Hi-Fi de tavan/integrate in perete: Seria Invisa®

 

Boxele de tavan si integrare in perete perete GoldenEar din seria Invisa sunt concepute pentru a reda o calitate exceptionala a sunetului, create pentru a se preta perfect ambientului. Linia de boxe de tavan GoldenEar Invisa se refera la modelele Invisa 525Invisa 600Invisa 650 si SP 652 StereoPoint. Linia de performanta inalta pentru muzica si  cinema acasa este reprezentata de modelele Home Theatre Reference (HTR) 7000, Invisa MultiPolar (MPX) si Invisa Signature Point Source (SPS). Toate modelele sunt echipate cu o grila, atasata magnetic, ce ajuta la integrarea perfecta a boxelor, facandu-le aproape invizibile.
 

S-a investit mult timp si munca in ingineria acustica a boxelor din seria Invisa pentru tavan/perete pentru a reda cea mai inalta calitate a sunetului posibila intr-un format arhitectural. Toate modelele (cu exceptia modelului Invisa 600) au integrat un tweeter de tip High Velocity Folded Ribbon (HVFR), un difuzor de frecvente inalte similar celui utilizat in unitatile GoldenEar premiante, precum boxele de podea, cele pentru raft sau sateliti. Invisa 525 si Invisa 600/ 650/ 652 utilizeaza o constructie unitara dintr-o singura piesa pentru a minimiza efectul acestora asupra sunetului. Constructia solida folosind un polimer cu infuzie ceramica, structura unitara ce are driver-ul de dispersie larga de inalta definitie gandit ca parte integrata. Invisa HTR 7000 incorporeaza tehnologia Focus-Field™ cu un difuzor de medii joase de 17.78cm si un tweeter HVFR™, pozitionate in unghi in spatele unei grile pentru o performanta optima ca boxe de front, surround, back-surround si ATMOS (boxe de inaltime), pentru un home theater de inalta rezolutie sau utilizate ca boxe de auditie. Invisa MPX cu dispersia si spatialitatea sa avansata este perfect pentru o instalare integrata in perete ca boxe de front sau surround. Invisa SPS SuperSpeaker™, integrata in perete, este alegerea ideala pentru muzica high-end sau pentru sistemul de cinema acasa, utilizand cea mai noua tehnologie din in boxele de podea Triton Reference GoldenEar. Toate boxele de tavan si modelele integrate in perete au elemente multiple complexe pentru a integra driver-ele intr-un mod precis pentru o calitate minunata si naturala a sunetului.


 

Modelul Invisa Signature Point Source (SPS)

Modelul Invisa SPS este destinata utilizarii ca difuzor principal stanga, dreapta sau central, precum si un surround lateral sau spate, in sisteme de cinema acasa si muzica multicanal de inalta calitate, precum si in sisteme mai simple cu doua canale de cea mai inalta calitate. Prezinta o fatada compacta de 72cm x 21cm  si, desigur, are o adancime adecvata (8.25cm fara cutie spate optionala, sau 9.25cm impreuna cu aceasta) pentru a permite o potrivire usoara la o adancime standard a peretelui. Fiecare SPS Invisa incorporeaza patru difuzoare de inalta definitie de 13.33cm, care sunt foarte asemanatoare cu cele gasite in premiata serie TritonInvisa SPS include, de asemenea, un extraordinar tweeter Reference Triton High-Gauss, de mare viteza din panglica pliata. Reteaua complexa de crossover utilizeaza topologia special echilibrata complet incorporata si in modelele noastre din gama superioara, cu un condensator special de film din polistiren pe secțiunea de frecvente inalte. Difuzoarele sunt conectate cu cablu special, care are o rasucire unica, proiectat pentru performante maxime.

Cele patru difuzoare de 13.33cm nu sunt identice si nici nu acopera acelasi interval de frecventa. Pentru a obtine un model de radiatie cu sursa punct, cu beneficiile dramatice ale unei dispersii si a unei imagini imbunatatite, cele doua difuzoare exterioare au raza superioara limitata la 500 Hz, in timp ce cele doua difuzoare interioare de 13.33cm merg pana la 3 kHz pentru a se intalni si a se contopi perfect cu tweeter-ul. Toate acestea sunt realizate cu precizie de reteaua complexa, echilibrata de cross-over. Alte detalii mici, dar importante, includ: un comutator pentru a permite reglarea nivelului de tweeter, o grila perforata cu profil scazut atasata magnetic, o structura de cadru umpluta cu minerale nerezonante, prinderi speciale pentru a permite atasarea usoara si sigura de perete si un tweeter rotativ pentru a permite orientarea corecta pentru pozitionare verticala sau orizontala. Exista o cutie optionala unica, care a fost conceputa cu spuma de amortizare speciala EVA in interior si cu spuma cu celule deschise pentru a preveni scurgerea de sunet in camera alaturata.

Apasati aici pentru a citi Brosursa (ENG)


Specificatii Tehnice:Componente:
Tweeter rotativ (Invisa SPS) de referință din neodim de mare gauss cu panglică pliată de mare viteză (HVFR)

 • Diafragma Tweeter este un film de înaltă temperatură
 • Magnet de neodim de mare putere cu 50% mai mare
 • Strânge/presurizează aerul în loc să îl împingă
 • Control mai mare, răspuns mai fin și mai extins
 • Distorsiune extrem de redusă
 • Domeniu dinamic și detalii îmbunătățite în mod dramatic
 • Control al dispersiei cu ansamblul Tweeter rotativ și orientabil
 •  
 

Dirijorii bass/midrange de 5,25" de înaltă definiție (Invisa SPS)

 • Design GoldenEar Multi-Vaned Phase Plug (MVPP) (drivere interioare)
 • Șasiul rigid cu flux liber din casetă turnată rigidă
 • Topologie conică optimizată de calculator proprie
 • Ansamblu de magneți Focused Field™ de mare gauss
 • Bobină mobilă de 1˝ Kapton de înaltă temperatură
 • Caracteristici de răspuns în frecvență liniară extrem de extinsă, fără rezonanță și fără rezonanță
 •  


 

Modelul Invisa MPX


Modelul Invisa MPX MultiPolar ™ pentru perete sau tavan, cu difuzoarele de medii joase duble de 11.43cm, combina avantajele unei boxe cu radiatie directa, cu spatiu sporit si dispersie. Acest lucru le face alegerea perfectă pentru spate sau lateral, canale surround ale unei instalatii cu mai multe canale, precum si pentru difuzoarele principale fata sau pentru instalatii distribuite cu mai multe camere audio.Poate fi montat usor in pereti sau tavane si este foarte flexibil din punct de vedere al orientarii.


La fel ca celelalte boxe de tavan sau de perete din seria Invisa, are o grila de micro-perforata ataaata magnetic, care acopera flansa pentru un aspect atractiv, aproape invizibil. Acesta combina doua difuzoare de medii jose de tip picior de paianjen de 11.43cm, un Tweeter cu panglica pliata de inalta viteza (HVFR ™) si un cross-over complex si precis, cu un comutator de egalizare pentru frecventa ridicata. Ca si Invisa HTR 7000, este dotat cu tehnologia unica de la GoldenEar de control al difractie neperiodice si tehnologia de propagare a undelor pentru o claritate sporita si radiatii sonore fara detectarea sursei din camera.

Apasati aici pentru a citi Brosura (ENG)Specificatii Tehnice:

 

 

 

Seria SuperSub - Prezentare

 

Cele mai bune subwoofere ale lui GoldenEar sunt modele din seria SuperSub. Sunt subwoofere de inalta performanta dar uimitor de compacte, care incorporeaza multe tehnologii, componente unice si avansate, acestea fiind recent dezvoltate. Scopul a fost creearea unor subwoofere de dimensiuni reduse, cu design frumos si fin, care pot genera unde de presiune, de joasa frecventa la amplitudini ridicate, oferind in acelasi timp performante precise cu o frecventa joasa, ambele modele fiind puternice si muzicale.
 

Pentru a obtine acest lucru, modele SuperSubs, cele mai bune serii de subwoofer ale lui GoldenEar, incorporeaza un difuzor unic la 360 de grade, cu inertii duble, echilibrate si cu un radiator sub-bass, combinat cu un pachet electronic foarte avansat. Cu doua difuzoare active separate orizontal in spatiu, precum si doua radiatoare pasive separate vertical, cuplajul difuzoarelor spre camera este distribuit mult mai lin, pentru un bas mai puternic care de obicei nu se poate obtine cu un singur subwoofer.

 

Pachetele electronice care utilizeaza matricea SuperSub, sunt complet echilibrate la 1600 W pentru modelul (XXL) si 1400 w pentru modelul (X), amplificatoare digitale de clasa D, al caror design se bazeaza pe tehnologia dezvoltata pentru Triton One. Printre caracteristici se numara: Limitarea pe mai multe benzi, egalizarea perfecta, filtrele de reconstructie complet echilibrate si avansate si o concetrare puternica pe limitarea latentei la un minim absolut. Facilitatile de intrare includ o intrare LFE nefiltrata, sau intrari stereo de nivel scazut stanga/dreapta cu trecere jos pentru cele doua canale. Din punct de vedere Sonic, rezultatul acestor tehnologii este un raspuns de bas extrem de rapid si comod pentru muzica si extraordinar de puternic si adanc pentru a reproduce fara effort cele mai extreme efecte sonore ale filmelor.
 


 

Modelul SuperSub X

La fel ca SuperSub XXLSuperSub X ultracompact (doar un cub de 32cm) utilizeaza acelasi plan dublu, sistem de difuzoare echilibrate, dar in schimb se folosesc doua difuzoare active opuse pe orizontala si doua radiatoare infrasonice opuse pe verticala, condus de un amplificator digital de clasa D de 1400 W. Presa de specialitate din S.U.A a fost uimita dupa prima auditie “Pur si simplu incredibil”.

 


 

Modelul Super Sub XXL – Cel mai bun subwoofer GoldenEar

 

Incastrate intr-o carcasa superba, neagra-luciosa, sunt doua difuzoare active, opuse pe orizontala de 130cm si doua radiatoare infrasonice de 38cm x 33cm, conduse de un aplificator digital de calsa D de 1600 W. Acest dispozitiv dinamic de echilibrare cu doua planuri, pastreaza si concetreaza toata energia produsa de difuzoare pentru a deplasa mai eficient aerul din camera, in loc sa consume energie pentru a face carcasa sa vibreze. De asemenea va permite sa auziti toate detaliile fine, subtile din continutul redat de Dvs. Cu doua difuzoare active separate orizontal in spatiu, precum si doua radiatoare pasive separate vertical, puterea difuzoarelor spre camera este distribuita mult mai lin, pentru un bas puternic, ceea ce de obicei nu se poate obtine cu un singur subwoofer.

  

 

 


 Specificatii Tehnice:
 Componente recomandate pentru Subwooferele SuperSubs

 

Subwooferele SuperSub XXL si SuperSub X reprezinta o completare spectaculoasa la orice sistem de muzica si/sau home theater. Subwooferele SuperSub pot fi utilizate pentru frecventele joase intr-un sub-sistem si la utilizarea cu modelele GoldenEar ne-alimentate (Triton FiveTriton SevenAonsSuperSatsInvisa Architectural and 3D Array soundbars) si de asemenea ca un “player” de efecte video pentru sisteme cu Triton Towers (Triton ReferenceTriton OneTriton Two+ and Triton Three+).

Adaugarea unui SuperSub la un sistem echipat cu Triton pentru reproducerea canalului “LFE” poate fi utilizat fie:

1) Pe langa subwooferele actionate din Triton Towers adauga un plus in finetea basului din camera;
2) Pot inlocui total subwooferele integrate in boxele Triton, pentru o acoperire mai dinamica.

Si bineinteles si mai bine ar fi sa fie doua subwoofere SuperSub in oricare dintre sistemele posibile. Inginerii GoldenEar au standarde inalte pentru toate produsele, acestea complementanduse perfect si potrivindu-se pentru a va oferi cea mai mare flexibilitate in creearea sistemului dvs, astfel incat sa puteti combina si potrivi pentru a obtinerea rezultatului dorit. 
 

PROIECTARE SISTEME GOLDENEAR ATMOS

CANALE PRINCIPALE STANGA / DREAPTA
Triton ReferenceTriton OneTriton Two+Triton Three+Triton FiveTriton Seven,  Aon 2Aon 33D Array X3D Array XLSuperSat 60 

CANAL CENTRU
SuperCenter XSuperCenter XLSuperCenter ReferenceSuperSat 50CSuperSat 60CInvisa SPS

CANALE SATELITI / SPATE
Aon 2Aon 3SuperSat 3SuperSat 50SuperSat 60Invisa 525Invisa 650Invisa HTR 7000Invisa MPX MultiPolar 

ATMOS (Optionale)
Invisa 525Invisa 650Invisa HTR 7000SuperSat 3C  


Specificatii tehnice

Sistem audio Surround 5.1 +
Tip sistem Pachet Boxe
Boxe Cu FIR

Tehnicavizuala
Pachet boxe 5.1 incastrabile in perete cu boxe Goldenear SPS, MPX si Subwoofer SuperSub X
Pachet boxe 5.1 incastrabile in perete cu boxe Goldenear SPS, MPX si Subwoofer SuperSub X
38,394.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024