Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont
PROMO
PACHET

Pachet boxe 5.2 GOLDENEAR TritonCinema 1

Cod produs: Pachet-GE-TRITONCINEMA1
Livrare standard 19.9 lei

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 24 LUNI

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


PRP: 46,395.00 lei47%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

24,569.00 lei

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30

Triton One este revolutionar care incorporeaza toate tehnologiile care au facut seria Triton celebra. (Ca raspuns la intrebari, nu exista Triton One+, tehnologiile folosite la Triton three+ si Two+ sunt deja in Triton One). Tehnologia avansata din inaltul Triton One de 54” include un “DSP” de 56 biti pentru subsectie, un design compelt echilibrat, condensatoare cu film de calitate superioara, design avansat pentru incinta si multe altele. Triton One include o sectiune subwoofer incorporata, alimentata de un amplificator degital de 1600 watti GoldenEar ForceField. Amplificatorul alimenteaza trei difuzoare de bas patratice, montate frontal, cuplate la un subwoofer de bas care este cuplat cu radiatoare duble (pe fiecare parte). Noua noastra tehnologie de incarcare cu bas, dezvoltata recent, utilizeaza placute de cauciuc poliuretan cu celule deschise, precum si captuseala speciala, optimizeaza suplimentar performantele la frecvente joase. Rezultatul este un difuzor home theatre de referinta (premiat cu difuzorl anului) care are performante egale si in unele cazuri mai mari cu boxe care au un pret si de 10 ori mai mare.


Specificatii Tehnice:

 

Seria de boxe centrale SuperCenter - Prezentare
 

SuperCenters de la GoldenEar Technology sunt difuzoare de performanta ridicata, adecvate pentru sisteme de tip Cinema Acasa de cea mai inalta calitate. Sunt concepute pentru a completa si a se potrivi perfect cu difuzoarele noastre Triton Towers si Aon Bookshelf, atat sonic, cat si cosmetic. Designul lor industrial sofisticat este atat atractiv cat si functional, pe de o parte minimizand dimensiunile aparente, cat si imbunatatind performantele acustice ale acestora.

Aceste modele de boxe pentru canalul central incorporeaza un o matrice D’Appolito din două difuzoare de medii joase cu bataie lunga de 13.33cm (patru in cazul modelului XXL), care inconjoara unul dintre tweeter-urile noastre impaturite de inalta viteza  (HVFR). Difuzoare de 13.33cm incorporeaza suporturi turnate de tip picior de paianjen pentru rigiditate si reflexie interna minima, precum si conurile noastre unice multi-vaned phase plugs (MVPP), pentru a reduce interferentele de propagare a undelor transversale. De asemenea, folosesc radiatoare planare quadratice, cuplate la presiune, care extind raspunsul in frecventa joasa si oferă difuzorului de medii joase o incarcare si amortizare acustica ideala. Intrucat radioatorele pasive montate in varf prezinta o undă de presiune de frecventa joasa, acestea necesita doar un centimetru sau doua de degajare deasupra lor, astfel incat sa poata fi plasate in dulapuri / mobilier de perete, (intotdeauna pozitionati difuzorul in fata deschiderii pentru cele mai bune performante).

Din punct de vedere sonic, SuperCenter ofera aceeasi calitate a sunetului real, extrem de detaliata, de inalta rezolutie, neteda, deschisa, ca si faimoasele noastre centrale SuperSat, dar cu o extensie suplimentara de frecventa joasa si o mai mare capacitate de manipulare a puterii pentru o mai mare gama dinamica si impact.
 

 

 

Modelul SuperCenter XL

Modelul mai mare al boxei centrale, SuperCenter XL, beneficiaza de radiatoare planare duble pentru frecventa joasa cu 17.14cm x 20.32cm, oferindu-i o extensie semnificativa pentru frecventele joase si o gama dinamica exceptionala. SuperCenter XL este perfect pentru sisteme de Cinema Acasa mai mari.

Apasati aici pentru a citi Brosura (ENG)

 
SPECIFICATII TEHNICE


 

Triton Seven aduce performanta de exceptie a boxelor Tower din seria Triton, intr-o dimensiune mai compacta si o gama de preturi mai accesibila. Desi este primul Triton Tower fara un subwoofer alimentat, acesta ofera un bas profund asemenea unui subwoofer, combinand difuzoarele difuzoarele performante cu tehnologia noastra de incarcare de bas. Ca si Triton FiveTriton Seven are o carcasa eleganta, oferind aceleasi performante precum si un aspect extraordinar. Caracteristiciile de aspect sunt competate de un panou frontal ingust, ce elimina aspectul patratos. Un crossover complex de tip Linkwitz/Riley integreaza perfect difuzoarele si basul, asezand rezultatul in sectiunea de mijloc (midr-range) in categoria triton.

Difuzoarele sunt proiectate special pentru o raza exceptional de lunga, pentru un interval dinamic si un raspuns de bas extraordinar de profund.
 

Triton Seven poarta aceasi semnatura HVFR ce confirma o reproducere de calitate atat pentru cinema cat si pentru muzica. Si radiatoarele sub-bass planare montate lateral si echilibrate furnizeaza un bast profund si detaliat. Performanta audio de inalta rezolutie a lui Triton Seven il face perfect pentru sisteme cu doua canale cat si pentru cele mai bune sisteme “home theatre” cu muzica multi-canal.
 

 Apasa aici pentru a citi Brosura (ENG)Componente:

Difuzor de inalte de mare viteza de tip panglica impaturita (HVFR)
 
 • Diafragma difuzorului de frecvente inalte este o pelicula realizata la temperaturi inalte
 • Magneti de putere mare de tip Neodymium
 • Preseaza aerul in loc sa il impinga
 • Control mai ridicat, un raspuns mai fin si mai extins
 • Distorsiuni foarte mici
 • Detaliul si intervalul dinamic dramatic imbunatatie
 • Caracteristici superbe ale dispersiei
 
13.33cm si 15.24cm - Difuzoare de frecvente jose si medii de mare dfinitie
 • Proiectate cu o bataie lunga exceptionala pentru un interval dinamic extraordinar si cu frecvente foarte joase
 • Sasiu rigid, turnat, cu miscare libera
 • Con optimizat prin topologie computerizata proprietara
 • Ansamblu magnetic de intensitate mare
 • 2.52cm Tub bobina vocala din Kapton la temperatura inalta
 • Caracteristici ale raspunsului in frecventa linear extrem de extinse si lipsite de rezonanta
 
Radiatoare planare de frecvente subsonice
 • Radiatoare planare, doua pentru Triton Seven, patru pentru Triton Five
 • Incarcarea cuplata la presiune extinde performantele frecventelor joase pana in zona infrasunetelor
 • Se comporta ca linie de transmisie bine acordata dar cu o performanta tranzitorie superioara si control

Specificatii Tehnice:

 

 

 

Specificatii tehnice

Boxe Cu FIR
Sistem audio Surround 5.1 +
Tip sistem Pachet Boxe

Tehnicavizuala
Pachet boxe 5.2 GOLDENEAR TritonCinema 1
Pachet boxe 5.2 GOLDENEAR TritonCinema 1
PRP: 46,395.00 lei47%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

24,569.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024