Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont
PROMO
PACHET

Sistem complet 5.1 de tavan cu GOLDENEAR HTR7000, subwoofer ForceField 30 si Receiver Marantz NR1510

Cod produs: Pachet-5xHTR7000-FF30-NR1510
Livrare standard 19.9 lei

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 24 LUNI

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


PRP: 26,743.00 lei18%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

21,999.00 lei

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30

Experimentați performanțe audio excepționale de la receptorul AV Marantz NR1510 5.2ch 4K Ultra HD cu profil subțire, care oferă sunet surround ridicat și sunet de înaltă fidelitate într-un șasiu compact. La jumătate din înălțimea unui receptor AV tradițional, NR1510 dispune de cea mai recentă conectivitate HDMI și oferă sunet surround de înaltă rezoluție de la Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio. Difuzați muzică în flux din surse online populare și controlați NR1510 cu compatibilitate cu controlul vocal prin Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri. Șase intrări HDMI - inclusiv una de pe panoul frontal - acceptă cele mai recente formate video și de imagine și transmisia eARC a sunetului îmbunătățit.


Caracteristici cheie
 • Profilul subțire, care are jumătate din înălțimea unui receptor AV tradițional, oferă performanțe excepționale și cel mai muzical sunet
 • Amplificator de putere discret cu 5 canale, 85W pe canal
 • 6 intrări HDMI cu suport complet HDCP 2.3
 • Suportă Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), eARC și ALLM pentru imagini și sunet îmbunătățite
 • 4K/60 Hz cu viteză maximă de trecere, rezoluție de culoare 4:4:4:4, HDR10 și BT.2020
 • Suport pentru formatul Surround pentru Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio
 • Decodare fără pierderi a fișierelor ALAC, FLAC și WAV până la 24 biți/192 kHz pentru audiție de înaltă rezoluție
 • HEOS încorporat pentru streaming multi-room, streaming de muzică și control vocal
 • Wi-Fi încorporat cu suport pentru bandă dublă 2,4 GHz/5 GHz (antenă dublă)
 • Suportă toți agenții principali de control vocal și serviciile de streaming
 • Intrare phono integrată pentru a conecta direct placa turnantă

Profil slim


 

 

 

Bucurați-vă de cea mai bună performanță muzicală dintr-un șasiu compact și subțire. La jumătate din înălțimea unui receptor AV tradițional, Marantz NR1510 oferă sunetul muzical care este sinonim cu Marantz.

Amplificator discret, puternic cu 5 canale


Având o secțiune de amplificare discretă de putere de curent ridicat, bucurați-vă de un sunet ridicat pentru filme și muzică cu o putere identică pe toate cele cinci canale (85 W pe canal) cu capacitate de acționare de impedanță joasă pentru un control superb al difuzoarelor.

Cel mai muzical sunet


Reglate extensiv de maeștrii de sunet Marantz pentru a oferi o semnătură sonoră rafinată. Nicio componentă nu părăsește mâinile maeștrilor de sunet Marantz până când nu trece testele riguroase. Îmbrăcați-vă cu cel mai muzical sunet, din orice sursă.


 

Conectivitate, Streaming & Ascultare în mai multe camere


Transmiteți cele mai populare servicii de muzică - precum Spotify, Deezer, Tidal și multe altele - prin Bluetooth, AirPlay 2 sau aplicația HEOS.

Utilizați streamingul multi-room încorporat HEOS sau tehnologia AirPlay 2 pentru a vă bucura de muzica preferată în orice încăpere a casei dvs. pentru o experiență audio wireless, în toată casa. Redați aceeași melodie în fiecare cameră sau selectați o melodie diferită în fiecare cameră conectată - alegerea vă aparține.

 

Suportă principalii agenți de control vocal


Bucurați-vă de un control vocal fără efort și de o flexibilitate totală de la cei mai importanți agenți vocali și HEOS Built-in. Rostiți comenzi cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri. Cereți să redați muzica preferată, să măriți volumul, să treceți la următoarea piesă, să comutați intrările și multe altele. Comutați între agenții vocali sau alegeți unul preferat pentru a-l utiliza - alegerea vă aparține. Funcționalitatea variază în funcție de agentul vocal.
 

AirPlay 2 + Apple Siri Voice Control
Transmiteți conținut audio de la serviciile dvs. preferate de muzică, cum ar fi Apple Music și Spotify, sau vizionați videoclipuri de la servicii precum YouTube și Netflix pe orice iPhone, iPad, Mac sau Apple TV și auziți sunetul perfect sincronizat cu difuzoarele dvs. de la sursele AirPlay 2.

Pentru audio în mai multe încăperi, transmiteți conținut fără fir către mai multe dispozitive compatibile AirPlay 2 simultan, cu o memorie tampon audio îmbunătățită pentru a asigura o redare audio fluidă. AirPlay 2 asigură controlul și gruparea dispozitivelor audio compatibile în cadrul aplicației Apple Music sau Home. Utilizați AirPlay 2 în aplicație sau cu ajutorul vocii prin intermediul Siri.
 

 

 

Control vocal Amazon Alexa


Folosiți-vă vocea pentru a transmite serviciile muzicale preferate pe acest dispozitiv HEOS încorporat. Cereți-i lui Alexa să redea muzică de la Tidal, Spotify, Amazon Music și multe altele. Comutați între intrări (Blu-ray, DVD, Media Player etc.), măriți sau micșorați volumul, puneți pe pauză, dezactivați și redați următoarea melodie - totul cu ajutorul vocii dumneavoastră. 

Cu HEOS și Alexa, puteți face streaming pe acest produs și pe orice alt produs cu HEOS Built-in.

Controlul vocal al asistentului Google


Cereți-i Google Home, aplicației Google sau altor dispozitive cu Google Assistant încorporat să controleze conținutul din mediul de ascultare. Porniți muzica în aplicația HEOS, apoi cereți asistentului Google să controleze volumul, redarea, pauza, sărirea peste piese și multe altele.


Wireless Wi-Fi și Bluetooth încorporat cu antene cu diversitate dublă

Dispunând de antene cu diversitate dublă, NR1510 vă permite să transmiteți piesele audio preferate în mod wireless prin Wi-Fi și Bluetooth. Sistemul de antene cu dublă diversitate asigură o transmisie stabilă chiar și în mediile urbane aglomerate, iar funcția Wi-Fi dispune de tehnologia 2,4GHz(11b/g/n), 5GHz(11a/n) pentru compatibilitate cu cea mai largă gamă de dispozitive inteligente. NR1510 oferă o configurare rapidă și ușoară, prin apăsarea unui buton, cu protecție Wi-Fi și partajare Wi-Fi simplă cu iOS.

Suport Hi-Res Audio

Descoperiți muzica exact așa cum a vrut artistul. NR1510 decodifică fișiere audio de înaltă rezoluție ALAC, FLAC și WAV fără pierderi de până la 24 biți/192-kHz, precum și piese DSD 2,8MHz și 5,6MHz (formatul audiofil al SACD). Ascultați muzica prin intermediul portului USB de pe panoul frontal sau prin intermediul unei surse de rețeas.
 


Intrare Phono integrată
Conectați cu ușurință un pick-up analogic la receiver și bucurați-vă de intenția pură a fiecărei înregistrări din colecția dvs. de viniluri.


Marantz AVR Remote App
Aplicația Marantz AVR Remote pentru iOS și Android oferă control complet asupra celor mai recente receptoare AV de rețea Marantz. Folosiți-o pentru a porni/opri, pentru a regla volumul, intrarea și setările sau pentru a comuta instantaneu la aplicația HEOS.
.

 

Conectivitate HDMI de ultimă generație
Include șase intrări HDMI - cu o intrare HDMI pe panoul frontal pentru conectare rapidă - fiecare dintre ele suportând HDCP 2.3, video 4K Ultra HD 60Hz, sub-eșantionare 4:4:4 Pure Color, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range (HDR10) și video 21:9, 3D și BT.2020. pass-through. eARC (Enhanced Audio Return Channel) suportă transmisia de Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio de la aplicațiile televizorului cu o singură conexiune HDMI pentru cea mai simplă configurare.

Intrațiile HDMI se redenumesc automat cu informațiile furnizate de sursă, atunci când sunt disponibile.

 

Auto Low Latency Mode pentru Xbox One
Auto Low Latency Mode (ALLM) asigură utilizatorilor Xbox One o experiență de joc mai receptivă și mai captivantă atunci când sunt conectați cu anumite modele de televizoare care suportă ALLM.


Facil de instalat, ușor de utilizat
NR1510 dispune de un rând orizontal de terminale de difuzoare premium cu coduri de culoare, cu un set de etichete de cablu potrivite furnizate pentru a asigura conectarea corectă. Asistentul de configurare inclus oferă indicații clare, grafice pe ecran, iar Ghidul de pornire rapidă asigură o configurare optimă pentru orice configurație.Dual Subwoofer Outputs


Supports dual subwoofers for even, low-frequency bass response within your listening environment. Enjoy accurate bass with no audible peaks or dips no matter where you place your subwoofer.


Smart TV Connectivity


Easily control the receiver with your Smart TV remote via the HDMI CEC functionality associated with your Smart TV. Simply set “HDMI Control” to ON in your receiver, then set “Smart Menu” to ON to begin controlling the NR1510 with your TV remote. The Smart Menu home screen gives you quick access to source and surround mode selections, the AVR setup menu and four Smart Selects.
 


Audyssey MultEQ pentru o configurare simplă și calibrarea camerei
Optimizați experiența audio cu Audyssey MultEQ, Dynamic Volume și Dynamic EQ pentru o configurare perfectă a mediului de ascultare. Cu ajutorul microfonului de măsurare furnizat, MultEQ analizează fiecare ieșire a boxelor (inclusiv subwooferul) și generează filtre digitale de precizie care optimizează fiecare canal pentru un răspuns corect în domeniul frecvenței și al timpului. Utilizați Audyssey Dynamic EQ pentru a oferi dialoguri clare și un răspuns în bandă largă chiar și la niveluri reduse de volum, sau Audyssey Dynamic Volume pentru a evita șocurile și a normaliza volumul atunci când conținutul trece de la reclame, anunțuri și programe TV.


Funcții Smart Select simple
Cele patru butoane de funcție Smart Select de pe telecomanda inclusă stochează configurația dvs. preferată - inclusiv intrarea, volumul și configurația Audyssey - pentru anumite surse. Prin simpla apăsare a unui buton, receptorul se configurează perfect pentru orice sursă, de la Blu-ray la set-top box TV, la postul dvs. preferat de radio pe internet și multe altele.
.

 


Specificatii Tehnice:

Boxe Hi-Fi de tavan/integrate in perete: Seria Invisa®

 

Boxele de tavan si integrare in perete perete GoldenEar din seria Invisa sunt concepute pentru a reda o calitate exceptionala a sunetului, create pentru a se preta perfect ambientului. Linia de boxe de tavan GoldenEar Invisa se refera la modelele Invisa 525Invisa 600Invisa 650 si SP 652 StereoPoint. Linia de performanta inalta pentru muzica si  cinema acasa este reprezentata de modelele Home Theatre Reference (HTR) 7000, Invisa MultiPolar (MPX) si Invisa Signature Point Source (SPS). Toate modelele sunt echipate cu o grila, atasata magnetic, ce ajuta la integrarea perfecta a boxelor, facandu-le aproape invizibile.
 

S-a investit mult timp si munca in ingineria acustica a boxelor din seria Invisa pentru tavan/perete pentru a reda cea mai inalta calitate a sunetului posibila intr-un format arhitectural. Toate modelele (cu exceptia modelului Invisa 600) au integrat un tweeter de tip High Velocity Folded Ribbon (HVFR), un difuzor de frecvente inalte similar celui utilizat in unitatile GoldenEar premiante, precum boxele de podea, cele pentru raft sau sateliti. Invisa 525 si Invisa 600/ 650/ 652 utilizeaza o constructie unitara dintr-o singura piesa pentru a minimiza efectul acestora asupra sunetului. Constructia solida folosind un polimer cu infuzie ceramica, structura unitara ce are driver-ul de dispersie larga de inalta definitie gandit ca parte integrata. Invisa HTR 7000 incorporeaza tehnologia Focus-Field™ cu un difuzor de medii joase de 17.78cm si un tweeter HVFR™, pozitionate in unghi in spatele unei grile pentru o performanta optima ca boxe de front, surround, back-surround si ATMOS (boxe de inaltime), pentru un home theater de inalta rezolutie sau utilizate ca boxe de auditie. Invisa MPX cu dispersia si spatialitatea sa avansata este perfect pentru o instalare integrata in perete ca boxe de front sau surround. Invisa SPS SuperSpeaker™, integrata in perete, este alegerea ideala pentru muzica high-end sau pentru sistemul de cinema acasa, utilizand cea mai noua tehnologie din in boxele de podea Triton Reference GoldenEar. Toate boxele de tavan si modelele integrate in perete au elemente multiple complexe pentru a integra driver-ele intr-un mod precis pentru o calitate minunata si naturala a sunetului.

 

 

Modelul Invisa HTR 7000


Invisa Home Theater Reference 7000 este proiectat pentru a fi utilizat ca un difuzor principal stanga, dreapta sau central, montat pe tavan, in sisteme de muzica, cinema acasa de inalta calitate, precum si pentru difuzor surround lateral sau posterior. In multe instalatii este perfect si ca difuzor pentru canale de inaltime.

 Are o grilă micro-perforata rotunda, atasata magnetic, care acopera flansa de montare pentru un aspect atractiv, aproape „invizibil”. Difuzoarele sunt montate in unghiuri calculate exact, astfel incat sa se confrunte cu pozitia normala de ascultare pentru imagini exceptionale, raspuns in frecventa superioara, claritate remarcabila si focalizare precisa. Difuzorul de medii joase de inalta definitie de17.78cm este acelasi cu cel utilizat in apreciatul Aon 3, cu unul dintre tweeterurile HVFR ™, tehnologie semnata de GoldenEar. Pentru a realiza imagini tridimensionale deschise, fara rezonanta de incinta, care par a veni dincolo de peretele frontal, mai degraba decat din tavan, s-a avut mare grija pentru a minimiza efectele de difractie daunatoare, precum si pentru a optimiza undele dinspre camera de auditie. Acestea au fost obtinute prin utilizarea si combinarea tehnologiei noastre FocusField ™ cu o constructie unica de unda non-periodica (NPW), de control al difractiei și depropagare a undelor.

Apasati aici pentru a citi Brosura (ENG)


 

 

 

 Specificatii Tehnice:

 


 

 


Specificatii tehnice

Intrari HDMI 6
Tip sistem Boxe cu Receiver
Boxe Cu FIR
Conectivitate audio Apple AirPlay2
AUX IN Stereo
Bluetooth
Digital Coaxial
Digital Optic
Ethernet
USB
Wifi
Decodare Multicanal Dolby Digital
DTS-HD
Sistem audio Surround 5.1 +
Functii Smart Amazon Alexa
Apple Siri
Google Assistant
HEOS
Streaming Apple Airplay
Bluetooth
Deezer
Soundcloud
Spotify
Tidal
Tune-In Internet Radio

Desen tehnic


Tehnicavizuala
Sistem complet 5.1 de tavan cu GOLDENEAR HTR7000, subwoofer ForceField 30 si Receiver Marantz NR1510
Sistem complet 5.1 de tavan cu GOLDENEAR HTR7000, subwoofer ForceField 30 si Receiver Marantz NR1510
PRP: 26,743.00 lei18%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

21,999.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024