Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont

Sistem cinema 5.1 Focal Sib Evo

Cod produs: AUDHC-FC-SIBEVO5.1
Part no: SIBEVO5.1BLACK
EAN: 3544050692022
Producator: Focal

La comanda

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 24 LUNI

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


6,499.00 lei

Pretul contine TVA si timbru verde

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30

 

 

 

 

 

 

CINCI SATELIȚI SIB EVO ȘI UN SUBWOOFER CUB EVO


Acest pachet de difuzoare Home Cinema Sib Evo 5.1 va scoate în evidență cea mai bună muzică stereo și va trezi cele mai mari senzații la vizionarea filmelor. Puterea difuzoarelor satelit este foarte impresionantă pentru dimensiunile lor mici. Piesa audio va reda perfect muzica, precum și dialogul și întreaga intensitate a acțiunii sau a emoției. Toate elementele cheie ale filmului sunt transmise cu o claritate extremă și o precizie perfectă, dându-vă impresia că vă aflați chiar în inima acțiunii. Sib Evo este noua generație de difuzoare Sib & Co, o referință în lumea Home Cinema. Veți găsi cu siguranță soluția ideală pentru o configurație audio completă pentru acasă, structurată și coerentă. Sistemul Sib Evo poate fi combinat cu Cub Evo, un sistem compact, dar puternic, care oferă un sunet echivalent cu cel al unor subwoofere mult mai mari. Combinat cu subwooferul Cub Evo într-un pachet 5.1, acesta poate fi instalat și cu Sib Evo Dolby Atmos®, oferindu-vă un sistem Home Cinema cu o dimensiune complet nouă. O revoluție pentru filmele dumneavoastră! Acest pachet este ideal pentru încăperi care măsoară între 10 și 50 m2 (100ft2 și 540ft2) și se va integra perfect în interiorul dvs., dându-i o notă foarte elegantă.

.

AȘTEPTĂMÂNTÂND O REFERINȚĂ...

Sib & Co este o referință pe piața Home Cinema din 2002! Această nouă ediție Sib Evo o completează pe prima: cele două sisteme sunt perfect compatibile. Performanțele au fost îmbunătățite, iar dimensiunea a fost mărită. Configurația 5.1 este un sistem foarte coerent care vă oferă senzații inedite!


GREFICITATE

Sib Evo este compus dintr-un driver de difuzor Polyflex de 5″ și un tweeter cu cupolă de mătase de ¾″ integrat într-o carcasă de dimensiuni considerabile pentru a-i oferi un răspuns extins în frecvență. Subwooferul Cub Evo amintește de aceleași coduri de design ca și subwooferele noastre Hi-Fi într-un produs ''lifestyle''. Echipat cu un difuzor de 8'' și un amplificator de clasă D de 200 W, este caracterizat de structura sa din MDF și de finisajul negru mat.

TIMELESS ȘI FUTURISTIC


Designul adaugă valoare atemporalității originale a liniei: stilul său reînnoit se menține în concordanță cu codurile de design care au făcut din linia originală Sib un succes. Evocă un stil futurist, cu linii elegante, pentru a pune în valoare mediul în care se vor integra la perfecție. Carcasa din ABS împreună cu și finisajul mat și lăcuit pun în valoare efectul texturat al suprafeței. Difuzorul este, de asemenea, livrat cu o bază flexibilă, ceea ce face ca acesta să fie ușor de înclinat.

Funcții cheie

 

  • Un design futurist
  • Ușor de instalat
  • Sistem de conectori dubli cu butoane pentru conectarea ușoară la amplificator
  • Două suporturi de perete livrate împreună cu pachetul 5.1
  • Unghiul de înclinare poate fi reglat cu +/- 5 grade
  • Stand opțional. 

Link catre producator.


Specificatii tehnice

Tip sistem Pachet Boxe
Boxe Cu FIR
Sistem audio Surround 5.1 +

Descarcari

Specificatii Tehnice Sib Evo - ENG

Descarca

Specificatii Tehnice Cub Evo - ENG

Descarca

Tehnicavizuala
Sistem cinema 5.1 Focal Sib Evo
Sistem cinema 5.1 Focal Sib Evo
6,499.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024