Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont

Sistem home cinema 5.1 Focal Dome Flax si Sub Air - culoare neagra

Cod produs: AUDHC-FC-DOME 5.1FLAIRBK
Part no: DOME 5.1FLAIRBK
EAN: 3544054690147
Producator: Focal
12588-black
black
12589-white
white

La comanda

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie 24 LUNI

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


11,499.00 lei

Pretul contine TVA si timbru verde

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30Descarcari fisiere :


Dôme Flax este un sistem high-end fabricat în Franța, caracterizat prin designul său miniatural și "high-tech". Datorită conului său Flax, realizat din in, acest sistem 5.1 obține o îmbunătățire majoră a definiției și inteligibilității dialogurilor, precum și o spațialitate mai mare datorită unei mai bune linearități a răspunsului în frecvență. O adevărată întoarcere la natură pentru filmele dumneavoastră!

Dimensiunea camerei: 320ft2 până la 430ft2

Sistemul Dôme Flax este asociat cu subwooferul fără fir Sub Air pentru o configurație 5.1. Fără cabluri, Sub Air oferă un sunet intens și profund și se integrează perfect în toate tipurile de spații cu designul său plat și compact.


CON SANDWICH DE IN


Fabricat în Franța, dar la prețuri accesibile, conurile Flax sunt orientate spre performanță acustică, de înaltă tehnologie și dau un design original driverelor de difuzoare ale mărcii!

După mai mult de cinci ani de cercetare și dezvoltare, inginerii de la Focal au dezvăluit în 2013 un nou con realizat din fibre de in de înaltă calitate. Conurile F se caracterizează prin sunetul lor natural, cu o colorare redusă, prin bogăția reproducerii în registrul mediu și prin basul mai strâns.

 

CALITĂȚILE UNICE ALE INULUI


Conurile F sunt fabricate din fibre de in de înaltă calitate, cu miez de fibre de in, înconjurate de două straturi subțiri de fibră de sticlă. Acestea îndeplinesc criteriile cheie ale unei diafragme de înaltă performanță: amortizare internă ridicată, viteză mare a sunetului și rigiditate ridicată la flexiune.

Rigiditate
Toate aceste criterii nu pot fi îndeplinite de un con mono-material. Tehnologia sandwich influențează foarte mult neutralitatea sunetului produs de con, ceea ce a fost întotdeauna marca Focal. Expertiza dobândită prin tehnologia sandwich a gamelor Utopia și K2 Power a permis Focal să dezvolte un con revoluționar din fibre de in care să concilieze cele 3 criterii.

Ușoare
Inul este de două ori mai ușor decât fibra de sticlă, deoarece fibra este goală. De asemenea, are o elasticitate foarte scăzută, ceea ce o face ideală pentru a crește rigiditatea la flexiune a unei structuri sandwich. În plus, poate fi obținut în mănunchiuri nețesute cu un diametru considerabil și poate, prin urmare, să producă grosimea necesară pentru un sandwich.

Amortizare internă
Materialele compozite au proprietăți adecvate pentru aplicații în care sunt necesare atât rigiditate, cât și masă redusă. Cu toate acestea, dezavantajul lor este că nu au amortizare, ceea ce duce la un control foarte slab al vibrațiilor. Evoluțiile recente în acest domeniu, care combină materialele compozite și fibrele naturale, au adus oportunități neașteptate. Fibra de in are o amortizare internă excelentă, de același ordin de mărime cu cea a fibrelor de sticlă, Kevlar® sau aluminiu.

 

FABRICAT ÎN FRANȚA ȘI ACCESIBIL


Conurile de in sunt proiectate și fabricate în Franța, din fibre de in franceze.  Franța este principalul cultivator din Europa de fibre de in, în principal în Flandra, Picardia, Normandia și regiunea Pas-de-Calais. Inul francez este considerat cel mai bun din lume.

Fibrele sintetice sau spumele care provin din resurse petrochimice sunt supuse inflației legate de creșterea bruscă a prețului țițeiului. Textilele organice sau ecologice, cum ar fi inul, devin astfel din ce în ce mai competitive din punct de vedere al prețurilor.

Deoarece panourile sandwich "W" sau "K2" trebuie să fie fabricate manual, domeniul lor de aplicare rămâne limitat din motive de cost. Procedeul industrial dezvoltat pentru fabricarea conurilor "F" le aduce la îndemâna unor game de produse foarte competitive din punct de vedere al prețului.


Materiale nobile

DESIGN INOVATOR

În ceea ce privește stilul, Dôme are un design rafinat, perfect în concordanță cu tendințele actuale.

Fără șuruburi vizibile cu capac, materiale nobile combinate cu un finisaj de lux care oferă o valoare percepută ridicată, se poate roti și este ușor de integrat prin montarea pe un perete, pe tavan sau pe un suport.

PUNCTE CHEIE

  • Difuzor de înaltă fidelitate, tehnologie patentată Flax
  • Sunet focal cu tehnologii avansate
  • Difuzor integrat: în perete, în tavan, pe mobilă sau în picioare
  • Corp din aluminiu lăcuit lucios
  • Fabricat în Franța

NOUA GENERAȚIE HOME-CINEMA
 
Dôme se află în prima linie a inovației. Sunetul său spectaculos îl face ideal pentru spații de aproximativ 430ft2. Această boxă este multidirecțională și poate fi montată pe un perete, pe tavan sau pe un suport cu aceeași ușurință. Datorită combinației sale de putere și elocvență, aceasta exemplifică conceptul de "spoturi sonore".

Dôme este o boxă miniaturală high-end care deschide ușa către o nouă dimensiune a sunetului. Această boxă este fabricată în Franța și încorporează tehnologia difuzoarelor Focal de la cele mai prestigioase modele ale mărcii. Dôme are un design elegant, fără șuruburi vizibile, și este realizată folosind materiale sofisticate cu finisaje de lux.

CON DE IN, ATÂT DE ORIGINAL

Conurile de in sunt fabricate în Franța exclusiv de către Focal din 2013. Cu designul lor original, conurile sunt orientate în întregime către performanța acustică. Acestea sunt realizate din fibră de in de înaltă calitate închisă de două straturi subțiri de fibră de sticlă. Conurile F se caracterizează prin sunetul lor natural, cu o colorare redusă, prin bogăția reproducerii în registrul mediu și prin basul mai strâns. Ușurința fibrei satisface criteriile de amortizare internă ridicată, viteză mare și rigiditate ridicată la flexiune. Inul este de două ori mai ușor decât fibra de sticlă, deoarece fibra este goală. De asemenea, are o elasticitate foarte scăzută, ceea ce o face ideală pentru a crește rigiditatea flexurală a unei structuri sandwich.

 

Video

Link catre producator.


Specificatii tehnice

Sistem audio Surround 5.1 +
Tip sistem Pachet Boxe
Boxe Cu FIR

Descarcari

Specificatii Tehnice - ENG

Descarca

Tehnicavizuala
Sistem home cinema 5.1 Focal Dome Flax si Sub Air - culoare neagra
Sistem home cinema 5.1 Focal Dome Flax si Sub Air - culoare neagra
11,499.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024