Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Amplificatoare Stereo

Amplificator stereo integrat Marantz Model 30, 100W, HDAM, argintiu
Amplificator stereo integrat Marantz Model 30, 100W, HDAM, argintiu
  • Cod produs: AUDHC-MR-MODEL30N1SG
  • EAN: 6426707006352
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: MARANTZ

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Tip amplificator integrat
Iesiri dedicate Subwoofer nu
Control prin aplicatie mobila nu
Putere 8 ohmi 50-100W
Descriere:


 

Proiectat pentru a dura

 

Se vede și se simte în calitatea construcției și se aude de fiecare dată. Indiferent de pasiunile dvs. muzicale, muzica dvs. sună întotdeauna mai bine cu MODEL 30.
 

Acordat cu pasiune

 

Sute de ore de reglaj atent Sound Master asigură detaliile rafinate și muzicalitatea pe care Marantz le oferă întotdeauna.

Detaliu complet discret și precis

 

Tehnologia Marantz HDAM-SA3 este compusă din zeci de componente independente, fiecare selectată manual pentru un sunet Marantz pur și detaliat.
 

Sensibilitate extraordinară

 

Proiectat pentru a reproduce sensibilitatea și senzația unui amplificator analogic de epocă, chiar și atunci când se ajustează pur și simplu volumul.
 

Sunet rafinat Tuning

 

MODEL 30 continuă moștenirea renumită a amplificatoarelor Marantz de calitate superioară. Acordat de maestrul sunetului Marantz, care și-a canalizat pasiunea, experiența și urechea extraordinară în proiectarea amplificatorului.
 

Cel mai muzical, precis și detaliat sunet

 

MODEL 30 este construit pe propria placă de circuite discrete, modulul amplificator hiperdinamic sau HDAM. Prin personalizarea a sute de piese individuale, mai degrabă decât prin adoptarea unei soluții din comerț, MODEL 30 HDAM depășește semnificativ performanțele circuitelor integrate standard pentru a crea muzicalitatea unică pe care o așteptați întotdeauna de la Marantz.
 

Marantz Musical Premium Phono EQ

 

Conceput pentru a oferi o calitate optimă a sunetului prin simplificarea traseului semnalului - vitală având în vedere natura delicată a semnalelor phono - stadiul Phono EQ din MODEL 30 poate fi utilizat atât cu cartușe cu magnet mobil, cât și cu cartușe cu bobină mobilă cu ieșire redusă, datorită unui amplificator de cap MC încorporat.

Selector de impedanță de intrare Phono MC / MM

 

Pentru a optimiza performanța sunetului atunci când se utilizează un cartuș cu bobină mobilă (MC) sau magnetic mobil (MM) și pentru a se potrivi cât mai mult posibil tuturor configurațiilor, MODEL 30 este echipat cu un selector de impedanță de intrare. Impedanța de intrare poate fi ajustată la trei setări diferite: MC LOW (33 ohm), MC MID (100 ohm) și MC HIGH (390 ohm).
 

Construit pentru generații

 

La fel ca și omologul său, playerul CD Streaming SACD 30n, amplificatorul integrat MODEL 30 este proiectat la cele mai înalte standarde.

Mai mult de 65 de ani de moștenire audiofilă

 

 

Înființată în 1953, Marantz are o istorie lungă și bogată în proiectarea de componente audio acceptate de iubitorii de muzică și de ascultătorii critici din întreaga lume. Pentru că muzica contează, MODEL 30 continuă lunga tradiție a Marantz de a oferi cea mai bună experiență de ascultare a muzicii și a cinematografiei din clasa sa. Muzica dvs. sună întotdeauna mai bine pe un Marantz. 




 

 

Culoarea panoului SG / BK
Panoul central frontal Aluminiu
Carcasa spate Nu
Capac lateral Aluminiu
Capacul superior Oțel
Edge Lighting da (Dimmer)
Butonul de volum Aluminiu
Selector de intrare Aluminiu
butoane Bass/Treble/Balance/ REC Out Sel REC Out-->PHONO (aluminiu)
Buton pentru difuzor A/B Nu
Butonul de alimentare Aluminiu
Alte butoane/butoane (LOUDNESS, SOURCE DIRECT etc.) Nu
Șurub lateral Cupru placat cu cupru