Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Amplificatoare Stereo

Receiver stereo Yamaha R-N2000A, argintiu
Receiver stereo Yamaha R-N2000A, argintiu
  • Cod produs: AUDHC-YH-R-N2000A-SILVER
  • EAN: 6426707006352
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: YAMAHA

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Control prin aplicatie mobila da
Putere 8 ohmi 100-150W
Intrari digitale Coaxial
Network
Optical
USB
Streaming Amazon Music
Apple Airplay
Apple Music
Bluetooth
Deezer
Qobuz
Spotify
Tidal
Tune-In Internet Radio
Audio Playback ALAC
DSD 2.8MHz
FLAC
WAV lossless
Iesiri dedicate Subwoofer 1
Tip amplificator all-in-one
Functie calibrare Acustica DA
Conectivitate Amp Bluetooth
Wifi 2.4GHz
Functii Smart Amazon Alexa
MusicCast
Descriere:
 

Cu o calitate Hi-Fi autentică, Yamaha R-N2000A este un receiver HiFi de rețea de ultimă generație, compatibil cu sursele de muzică fără pierderi și de înaltă rezoluție, inclusiv cu serviciile de streaming. Acesta oferă o ajustare acustică ideală a camerei fără efort (YPAO™)

  • YPAO™-R.S.C. și EQ de precizie pentru un mediu de ascultare ideal
  • Transformator de putere toroidal pentru un sunet spațios și plin de realism
  • ESS SABRE ES9026PRO Ultra DAC ESS SABRE ES9026PRO pentru o conversie de înaltă performanță de ultimă generație
  • Conceptul de sol mecanic maximizează rigiditatea pentru bas expresiv și ritmic
  • Amplificator de putere flotant și echilibrat și construcție simetrică
  • Sistem de conectare în rețea MusicCast pentru o plăcere audio în fiecare cameră și compatibilitate largă cu serviciile de streaming muzical
  • Funcția DAC USB de înaltă performanță acceptă redarea DSD 11,2 MHz nativ și redarea la 384 kHz
  • Terminal HDMI ARC pentru un sunet TV excelent
  • Contoarele de nivel superbe transmit dinamica și pulsul muzicii cu un aspect nostalgic din epoca Hi-Fi
  • Terminale originale pentru difuzoare tăiate din alamă pură pentru o conexiune extrem de sigură
  • 2+3 Garanție extinsă de 5 ani prin înregistrarea produsului

INVENTIVE Hi-Fi

Vă prezentăm o componentă Hi-Fi modernă, care îmbină fără efort noua generație de ascultare a muzicii, cum ar fi streamingul de muzică de înaltă rezoluție, cu calitatea Hi-Fi consacrată. Bazându-se pe istoria de neegalat a Yamaha în domeniul muzicii și pe produsele Hi-Fi aclamate, R-N2000A vă va transforma sufrageria într-un spațiu cu un sunet de o frumusețe uluitoare.

SUNET ADEVĂRAT

Acesta este sunetul pe care numai Yamaha îl poate realiza, fiind singura marcă audio din lume care se ocupă de tot, de la momentul în care este creat un sunet până când acesta ajunge la urechea umană. Pur și simplu închideți ochii și simțiți artistul care cântă chiar în fața dvs. și experimentați senzația profundă de a fi cu adevărat “Mai aproape de artist”.

IMAGINEA SUNETELOR

Poziția artistului și a instrumentului și chiar nuanțele delicate și însăși atmosfera spațiului de spectacol sunt reproduse în mod uimitor, exact așa cum sunt.
Scena sonoră rezultată este atât de incredibil de realistă, încât veți avea senzația că urmăriți spectacolul desfășurându-se chiar în fața dumneavoastră.
Optimizator acustic de cameră parametric Yamaha (YPAO™)

Factorii de mediu joacă un rol important în semnătura sonoră a unei încăperi și cu orice tip de sunet. Tehnica de calibrare automată YPAO™ proprie Yamaha, rafinată de-a lungul deceniilor de utilizare în produsele Home Theater, a fost optimizată pentru R-N2000A pentru a oferi mediul de ascultare ideal, ca și cum v-ați afla într-o sală de audiție audio profesională – fără a fi nevoie de ajustări manuale laborioase ale setărilor. YPAO™ dispune de EQ de precizie, care realizează o egalizare de o precizie excepțională, cu o acuratețe de până la 192 kHz / 64 de biți de rezoluție audio. YPAO™ R.S.C. (Reflected Sound Control) YPAO™ funcționează în tandem pentru a controla în mod activ importantele sunete de reflexie timpurie, reglând și optimizând automat modul în care sunetul este auzit în camera dvs., în funcție de materialele pereților și de amplasarea difuzoarelor. Ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de sunetul profund și de senzația de imersiune unică a sunetului Hi-Fi – chiar în propria sufragerie.

TRANSFORMATOR TOROIDAL

Rezervat de obicei pentru componentele Hi-Fi emblematice, R-N2000A beneficiază de competența tehnică și muzicalitatea absolută a unui transformator toroidal. Combinat cu o serie de caracteristici și componente Hi-Fi high-end, transformatorul toroidal ajută la asigurarea transmiterii emoției muzicale către ascultător. În plus, o bază de alamă de 3 mm este intercalată între partea inferioară a transformatorului și șasiul interior pentru a controla vibrațiile din transformator, oferind un sunet copleșitor de spațios și plin de realism.

DAC DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

În căutarea unei reproduceri clare și transparente a câmpului sonor, oferind în același timp un nivel de muzicalitate bogat și complet detaliat, am adoptat convertorul digital-analogic de ultimă generație ES9026PRO de la ESS Technologies. Acest DAC de înaltă calitate realizează o conversie foarte precisă a semnalului prin intermediul ieșirii audio analogice echilibrate și o livrare de curent mai rafinată pentru funcționarea pe patru canale, reproducând eficient chiar și ambianța subtilă a sălilor de concert și nuanțele expresive delicate ale sunetului.

CONCEPT DE IMPEDANȚĂ REDUSĂ

Pentru a elimina complet pierderile de energie și degradarea semnalului audio, R-N2000A dispune de fire groase pentru conexiunea la masă, o caracteristică critică ce stabilește componenta ca fiind cu adevărat Hi-Fi premium. În plus, se adoptă o conexiune cu șuruburi pentru ieșirea din secțiunea amplificatorului de putere pentru a consolida împământarea, ceea ce este important pentru calitatea audio. Prin realizarea acestora, se realizează o scenă sonoră deschisă și naturală, aducând artistul și ascultătorul mai aproape unul de celălalt.

DINAMICĂ

Spre deosebire de simpla producere a unui sunet puternic, urmărim un simț al dinamicii care exprimă contrastul dintre liniște și mișcare în muzică – permițându-vă să simțiți emoțiile intens profunde din muzică și să vă scufundați în acea lume muzicală.

CONCEPTUL MECANIC AL SOLULUI

La fel ca în cazul modelului emblematic Yamaha Hi-Fi, R-N2000A folosește conceptul de bază mecanică. Conceptul începe cu șuruburile picioarelor sudate direct de șasiul principal și continuă cu radiatorul mare, transformatorul de putere și condensatorii de bloc, de asemenea, direct fixați cu șuruburi pe șasiu. Acest design previne vibrațiile nedorite, rezultând un răspuns puternic și extrem de expresiv la frecvențele joase și permițându-vă să simțiți canelura profundă a muzicii.

PICIOARE DIN ALAMĂ ARGINTATĂ

Completând rigiditatea solidă a amplificatorului, picioarele sale din alamă argintată de mare rezistență întăresc ferm răspunsul bogat și întemeiat la frecvențe joase și îl umplu de muzicalitate.

ECHILIBRU TONAL

Aceasta este reproducerea neobosit de fidelă a tuturor sunetelor, de la toate instrumentele și de la toate vocile, la toate înălțimile și pe întregul spectru.
Bucurați-vă de întreaga armonie și muzicalitate în sunet, chiar și de sunete pe care nu le-ați mai auzit niciodată.

AMPLIFICATOR DE PUTERE FLOTANT ȘI ECHILIBRAT

Echipat cu tehnologia noastră originală de amplificare, circuitul amplificatorului de putere, inclusiv sursa de alimentare, este complet independent de masă, iar influența fluctuațiilor minuscule de tensiune și a zgomotului extern de masă este complet eliminată. O varietate de beneficii rezultă din acest design de circuit, inclusiv simetria perfectă a funcționării pull-pull în etajul de ieșire, obținerea unui raport S/N excelent și o putere de expresie copleșitoare care scoate perfect în evidență sunetul oricărui instrument muzical.â

CONSTRUCȚIE SIMETRICĂ

Urmărind întruchiparea reproducerii stereo în această componentă, R-N2000A a adoptat o construcție perfect simetrică, de tip “folding-book”, cu sursa de alimentare în centru și blocurile amplificatoarelor de putere la ambele capete ale unității principale. Acest lucru conferă unității un echilibru ideal al greutății și suprimă efectele adverse între canale pentru o separare extraordinară a canalelor. Rezultatul este o reproducere remarcabil de pură a fiecărei părți a sunetului – exact așa cum este.

MUSICCAST

R-N2000A este echipat cu sistemul de rețea original MusicCast de la Yamaha. În plus, este compatibil cu o varietate de servicii de streaming, cum ar fi Amazon Music HD și Spotify, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de un sunet de o calitate excepțională, unic pentru sursele de sunet de înaltă rezoluție și fără pierderi din ziua de azi, cu o fidelitate totală. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a reda în flux Apple Music cu Airplay 2. Iar sistemul MusicCast vă permite să ascultați cu ușurință muzică oriunde în casă, prin conectarea diferitelor dispozitive MusicCast cu o singură aplicație de pe dispozitivul dvs. inteligent.

* Disponibilitatea serviciului Music variază în funcție de regiune și se poate modifica sau poate fi întreruptă fără notificare prealabilă.

 

  R-N2000A
Network section File Format MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD
AirPlay Yes
Maximum Power (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, for Europe) 190 W + 190 W
Maximum Power(8 ohms, 1 kHz, 10% THD) 120 W + 120 W
High Dynamic Power/Channel (8/6/4/2 ohms) 100 / 130 / 185 / 215 W
Frequency Response 5 Hz-100 kHz +0/-3 dB, 20-20 kH +0,-0.3 dB (Pure Direct ON)
Signal-to-Noise Ratio (CD) 110 dB (Pure Direct ON)
Audio In / Out Phono, CD, line1, line2
Digital Input Optical1, Optical2, Coaxial
USB Input USB DAC (USB B-type)
Subwoofer Out Yes
Control (Trigger) Out Yes
FM 50dB Quieting Sensitivity (IHF, 1 kHz, 100% Mod., Mono) 3 µV (20.8 dBf)
FM Signal-to-Noise Ratio (Mono/Stereo) 69 dB / 67 dB
Pure Direct Yes
ToP-ART Yes
Standby Power Consumption 0.1 W (Network standby on/ Wi-Fi connection 1.8 W)
Dimensions (W x H x D) 435 x 157 x 473 ( with antenna up: 435 x 233 x 473)+ 17-1/8" x 6-1/8" x 18-5/8" (with antenna up: 17-1/8" x 9-1/8" x 18-5/8")
Weight 22.1 kg; 48.7 lbs
Network section Wi-Fi Yes
Bluetooth Yes (SBC / AAC)
Rated Output Power [20 Hz-20 kHz 0.07 % THD] 90 W+90 W (8 ohms) 145 W + 145 W (4 ohms)
HDMI(ARC) Yes
Phono Input Yes
Ethernet Yes
Headphone Out Yes