Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Birouri ergonomice

Set birou și scaun copii ergonomic reglabil în înălțime ErgoK SOL Gri-Protecție Pardosea CADOU!
Set birou și scaun copii ergonomic reglabil în înălțime ErgoK SOL Gri-Protecție Pardosea CADOU!
  • Cod produs: KIDFUR-SOL-GRI-GREY
  • Part no: SOL-GRI-GREY
    EAN: 6426707004044
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 10
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 10
  • Producator: ErgoK

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Descriere: Biroul ergonomic SOL poate fi înclinat intr-un unghi optim de pana la 40°  pentru a proteja coloana vertebrală, umărul, gâtul și vederea copilului în timp ce învață, citește sau desenează. Sistemul de închidere a blatului este prevăzut cu piciorușe de protecție pentru a evita prinderea mânuțelor copilului Dumneavoastră.
 

Pentru sănătatea copilului dumneavoastră este foarte importantă o poziție corectă și confortabilă la birou. Setul SOL vine în întâmpinarea acestor nevoi, crescând practic, impreună cu copilul dumneavoastră. Atât masa, cât și scaunul sunt reglabile în înălțime și pot fi ajustate ușor.Toate colțurile și marginile sunt rotunjite, astfel se reduce riscul de accidentare. Suprafața din material mat nu reflectă lumina pentru protejarea ochilor și reducerea pericolului de miopie.

Scaunul fiind cu ventilație, reduce semnificativ transpirația spatelui.
Biroul ergonomic SOL poate fi înclinat intr-un unghi optim de pana la 40°  pentru a proteja coloana vertebrală, umărul, gâtul și vederea copilului în timp ce învață, citește sau desenează. Sistemul de închidere a blatului este prevăzut cu piciorușe de protecție pentru a evita prinderea mânuțelor copilului Dumneavoastră.

Biroul are  un sertar spațios pentru depozitare, care ajută la organizarea cărților și a papetăriei reducând astfel dezordinea.


Desen tehnic:

Video: