Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Boxe de podea

Boxa de podea Dali Epicon 6 - negru lucios (single)
Boxa de podea Dali Epicon 6 - negru lucios (single)
  • Cod produs: AUDHC-DL-EPICON6BK
  • Part no: EPICON6BLACK
    EAN: 6426707006352
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Arad, Pta Avram Iancu: 2
      - Total: 2
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 2
  • Producator: Dali

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Bi-amp da
Sensibilitate 88 dB
Tip bass Reflex – pasiv
Putere maxima recomandata 250W-300W
Descriere:


O IMPRESIE DE DURATA
Încălcarea convențiilor tradiționale ale difuzoarelor.
Permiteți momentelor muzicale senzaționale să trăiască în confortul propriei case cu revoluționarul EPICON 6. Conceput pentru a face o impresie de durată, exteriorul difuzorului este la fel de captivant pentru ochi pe cât este sunetul pentru ureche. Dispunând de două drivere de bas SMC brevetate de 6½", sistemul unic Linear Drive Magnet, precum și tweeterul hibrid tip panglică/cupolă moale, EPICON 6 rupe convențiile tradiționale ale difuzoarelor.



SMC BREVETAT
Reducerea distorsiunii cu Soft Magnetic Compound
De ani de zile, proiectarea sistemelor de magneti a fost o specialitate DALI. Pentru EPICON 6, am decis să provocăm cele mai înalte standarde de performanță și să ducem designul sistemului magnetic mai departe decât oricând. Răspunsul a fost materialul Soft Magnetic Compound (SMC), care combină o conductivitate magnetică extrem de ridicată și o conductivitate electrică foarte scăzută pentru a oferi o reducere dramatică a distorsiunii cauzate de pierderea mecanică a sistemului magnetic.



TWEETER HIBRID DALI
Stăpânul dispersiei largi
Modulul tweeter hibrid DALI dispune de un tweeter cu cupolă moale și un element de bandă care se combină pentru a crea o redare uimitoare a detaliilor de înaltă frecvență. Bobina vocală folosită în domul moale EPICON 6 este extrem de ușoară și agilă, ceea ce îl ajută să ofere o lățime de bandă mai largă. Tweeterul cu panglică este maestrul dispersiei largi și, în combinație cu domul moale, atinge până la 2,5 kHz, oferind o dispersie largă continuă, pe măsură ce domul moale devine mai direcțional la frecvențe mai înalte. Această lățime de bandă extremă și dispersie ultra-largă este o parte importantă a filozofiei de sunet a DALI.



WOOFERE DIN FIBRA DE LEMN
Fabricat la unitățile noastre de producție din centrul Danemarcei
La DALI, credem în proiecte bazate pe pierderi mecanice reduse și am fost printre primii care stăpânesc controlul răspunsului în frecvență printr-un design atent echilibrat. Design-uri precum conul nostru din fibră de lemn, cu structura sa ușoară, rigidă și neuniformă, care reproduce cele mai fine detalii și dinamica muzicii cu o pierdere foarte mică de informații.

Descarcari:

Manual de utilizare

Descarca