Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Boxe de raft

Boxa de raft activa Dali Oberon 1 C, negru (single)
Boxa de raft activa Dali Oberon 1 C, negru (single)
  • Cod produs: AUDHC-DL-OBERON1CBK
  • Part no: OBERON1CBLACK
    EAN: 5703120110790
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Arad, Pta Avram Iancu: 2
      - Total: 2
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 2
  • Producator: Dali

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Tip incinta Boxa bass reflex
Tip amplificare SB ACTIV
Descriere:


SUNET HI-FI FĂRĂ FIR
O parte a sistemului DALI EQUI
Având calitatea și confortul la bază, OBERON 1 C este rapid și ușor de configurat – tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la DALI SOUND HUB sau SOUND HUB COMPACT și să adăugați muzică. Cu ecosistemul DALI EQUI de difuzoare wireless active, iubitorii de muzică și audiofilii nu mai trebuie să aleagă între o calitate incredibilă a sunetului și o integrare convenabilă. Ascultați muzică prin Bluetooth, CD, radio prin internet sau sau integrați acest difuzor compact cu sunet grozav într-o configurație de sunet surround multicanal.



CON DIN FIBRA DE LEMN
Dezvăluind cele mai mici detalii
Driverul de bas/mediu cu pierderi reduse de 5¼" utilizat la OBERON 1 C are strat de hârtie fină proprie și diafragmă compozită din fibră de lemn ranforsată, care creează o structură rigidă și ușoară. În combinație cu un surround cu pierderi reduse și suspensie spider, wooferul reproduce cele mai mici detalii, nefiltrate și cu o acuratețe ridicată. Dispune, de asemenea, de un fir avansat de bobină din aluminiu acoperit cu cupru și tehnologia noastră unică de magnet SMC (Soft Magnet Compound).



REDUCEREA DISTORSIUNII
SMC (Soft Magnetic Compound) patentat de DALI
Utilizarea SMC (Soft Magnetic Compound) în OBERON 1 C reduce foarte mult distorsiunile mecanice cauzate de histerezis și curenți turbionari. Rezultatul este un sistem de motor cu magnet cu o reducere drastică a distorsiunii de ordinul al treilea, care permite OBERON 1 C să ofere plăcere auditivă extinsă, un mediu relaxat și o cantitate surprinzătoare de detalii în clasa sa. Driverele echipate cu SMC sunt, de asemenea, deosebit de bune. potrivite pentru difuzoarele cu amplificare activă, cum ar fi OBERON 1 C.



AMPLIFICARE CLASA D
Reproducerea celor mai mici detalii cu claritate și acuratețe
Amplificarea de putere OBERON 1 C cuprinde două amplificatoare de putere de 50 de wați, în buclă închisă, clasa D, alese special pentru calitatea sunetului și capacitatea lor dinamică. Un amplificator alimentează driverul de înaltă frecvență, în timp ce celălalt alimentează driverul bas/mid. Raportul semnal-zgomot de 100 dB al amplificatoarelor de putere asigură reproducerea cu claritate și acuratețe chiar și a celui mai mic detaliu dintr-un pasaj muzical liniștit.



INCINTA ACUSTICA OPTIMIZATA
Construit din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC
Incinta OBERON 1 C este construita din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC și finisate cu o varietate de finisaje cu efect de lemn sau alb mat. Materialele de amortizare poziționate strategic în interior maximizează performanța midrange fără a degrada răspunsul tranzitoriu de bas și lățimea de bandă. Când vine vorba de amplasare, OBERON 1 C poate fi montat pe suport folosind standul DALI CONNECT E-600, integrat în mobilierul AV, așezat pe un raft sau montat pe un perete folosind fantele pentru gaura cheii din spate.



 

Descarcari:

Manual de utilizare eng.

Descarca