Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Boxe de raft

Boxa full range Lyngdorf CS-2 - instalare in mobilier
Boxa full range Lyngdorf CS-2 - instalare in mobilier
  • Cod produs: AUDHC-LYN-CS-2
  • Part no: CS-2
    EAN: 5704505301529
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Lyngdorf

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Descriere:


Lyngdorf CS-2 este o boxa full range, special conceputa pentru plasarea discretă în interiorul dulapurilor, cum ar fi un mobilier TV. În acest scop, CS-2 este construit bass reflex frontal, în timp ce tweeter-ul este montat atât ridicat, cât și înclinat. Această poziție specială a tweeterului reduce difracțiile sunetului de la marginile mobilierului din interiorul unui dulap și, de asemenea, îmbunătățește radiația sunetului către zona de ascultare.

Cea mai bună performanță a sunetului
Lyngdorf CS-2 se bazează pe același driver și tweeter medii ca și CS-1 într-o carcasă mai puțin largă, dar mai înaltă, obținând în același timp aceeași performanță a sunetului. Datorită bass-reflexului frontal și a unui interval de frecvență liniar până la 42 Hz, CS-2 nu are nevoie de suportul unui subwoofer. Puternicul driver midrange de 6,5” este proiectat cu un magnet foarte puternic și împreună cu bass reflex, performanța la frecvență joasă este surprinzător de puternică într-o incinta atât de mica.

Conul difuzorului este fabricat din aluminiu, care este extrem de ușor și rigid și proiectat cu un singur punct de rupere bine definit, care este ușor de contracarat în filtrele interne. Tweeter-ul din material textil cu soft dome cu plasarea sa specială înălțată și înclinată oferă atât claritate, cât și un sunet impresionant, chiar și atunci când difuzorul este plasat în interiorul unui bufet sau a unui mobilier.




Construit pentru dulap
Proiectat pentru plasarea în interiorul dulapurilor și mobilierului, CS-2 este o construcție solidă din MDF, cu un lac negru mat durabil și ușor de curățat. Tampoanele de cauciuc autoadezive sunt furnizate împreună cu difuzorul pentru a preveni orice zgârieturi pe suprafața mobilierului și pentru a absorbi rezonanța dintre mobilă și difuzor.

CS-2 vine fără grilă frontală pentru a permite cea mai clară performanță a sunetului, de exemplu în spatele ușilor din material textil ale mobilierului TV. Cu dimensiunea și tweeter-ul ridicat, CS-2 se potrivește perfect în mobilierul audio/video dedicat producătorului danez Clic. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.clic.dk


 

Specificații:

 

Descriere: Difuzor pe 2 căi, cu tweeter înclinat și bass reflex cu porți frontale
Putere:  100 W
Tweeter:  Dimensiune 1″, cupolă moale din material textil, protecție PTC
Midrange/bass driver:  Dimensiune 6.5″, bobină vocală de 35 mm, material conic: aluminiu, coș turnat sub presiune, magnet ventilat
Incinta: Bass reflex, cu porți frontale, construcție completă din MDF, volum: 15 litri
Răspuns în frecvență: 42 până la 22.000 Hz (-3dB)
Impedanță nominală: 4 Ohm
Sensibilitate: 88 dB (2,83V/1m)
Punct de intersecție: 2.2 kHz
Conectări: Binding posts
Opțiuni de amplasare: Orizontal, în interiorul mobilei și dulapurilor
Dimensiuni (L x H x P): 42,0 x 30,7 x 20 cm / 16,5 x 12,1 x 7,9 inci
Greutate: 8,1 kg / 17,4 lb
Finisaj: Negru mat