Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Cabluri audio si video

Cablu HDMI 8K-10K AudioQuest Vodka eARC Priority 48Gbps 3m
Cablu HDMI 8K-10K AudioQuest Vodka eARC Priority 48Gbps 3m
  • Cod produs: AUDHC-AQ-HDM48VODEP300BR
  • Part no: HDM48VODEP300BR
    EAN: 092592017214
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Audioquest

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Tip mufa Metal
Ferrite NU
Mufa intrare HDMI
Suport 3D DA
Viteza de transfer 48 GBPS
Conector gold
Amplificat/Activ NU
Mufa iesire HDMI
Suport 4K DA
Versiune HDMI 2.1
Lungime cablu 3
Cablu Subwoofer NU
Rezolutie Maxima 8K
Descriere: VODKA eARC

Cablurile AudioQuest eARC-Priority sunt cabluri HDMI din seria 48 cu lățimea de bandă de 48 Gbps necesară pentru video 8K-10K și toate cele mai recente caracteristici video. În timp ce perechile principale de date A/V au performanțe la nivel de scorțișoară (0,5% Argint + Carbon solid de la Forest 48 și disiparea zgomotului de nivel 3 de la Vodka 48), perechea de date eARC și scurgerea de referință la sol din cablurile eARC-Priority utilizează aceleași ingrediente avansate de proiectare ca și frații lor "48".

Vodka eARC dispune de 10% conductori eARC din argint și 5% conductori de referință la sol din argint cu disipare a zgomotului de nivel 3.

Pentru soundbar-uri și alte echipamente echipate cu intrare ARC, această alocare a resurselor de proiectare și materiale oferă performanțe sonore superioare la cele mai prietenoase prețuri posibile.

Lungimi disponibile: 0,6m, 1m, 1,5m, 1,5m, 2m, 3,0m.

 
 
48G
Cablurile HDMI AudioQuest "48" pot transfera până la 10K Ultra-HD video profesional. Lățimea de bandă de 48 Gbps este posibilă datorită celor 4 perechi audio/video echilibrate capabile de 12 Gbps fiecare. Precizia și toleranțele de fabricație mai strânse necesare pentru a produce cabluri HDMI care transferă o lățime de bandă de până la 48Gbps înseamnă că multe dintre ingredientele și tehnicile verificate și testate ale AudioQuest sunt mai importante ca niciodată.


 
8K/10K
Cablurile HDMI AudioQuest 48Gbps au lățimea de bandă necesară pentru video cu rezoluții de până la 10K și rezoluții/ratele de reîmprospătare de până la 8K/60 și 4K/120. Toate cablurile AudioQuest HDMI sunt complet compatibile cu ecranele 4K existente.



 

0.5% Silver-Plated Copper A/V Conductors (HDMI)
 

În cazul cablurilor HDMI AudioQuest, straturi din ce în ce mai groase de placare cu argint sunt aplicate pe conductorii din cupru cu granulație lungă (LGC) de la AudioQuest pentru a îmbunătăți disiparea zgomotului. Plasarea metalului superior în exteriorul conductorului produce cel mai mare beneficiu asupra performanței generale - o modalitate extrem de rentabilă de a maximiza un cablu digital. Vodka eARC utilizează 0,5% cupru placat cu argint pentru conductorii săi.




 

LEVEL 3 NOISE DISSIPATION: CARBON + METAL + DIRECTIONALITY
 

Ecranarea tradițională "100%" nu este suficientă pentru a proteja împotriva efectelor tot mai răspândite ale radiațiilor Wi-Fi, celulare și prin satelit. În cablurile HDMI AudioQuest, toți cei 19 conductori sunt controlați în funcție de direcție pentru a minimiza zgomotul de radiofrecvență care dăunează performanței prin "direcționarea" sau scurgerea acestuia de la circuitele cele mai vulnerabile. Nivelul 3 de disipare a zgomotului adaugă un strat de carbon cu pierderi ridicate, intercalat între straturi de metal în jurul celor 4 perechi FRL + eARC, pentru a îmbunătăți și mai mult disiparea zgomotului. Tehnici suplimentare de disipare a zgomotului (nivelurile 4 și superioare) sunt aplicate în funcție de buget pentru a reduce și mai mult zgomotul.





 

10% Silver eARC Conductors / 5% Silver Ground-Reference
 

În cablurile HDMI eARC-Priority de la AudioQuest, conductorii perechii de date eARC și scurgerea de referință la sol utilizează aceleași ingrediente avansate de proiectare ca și omologii lor din seria 48, permițând performanțe sonice superioare la cele mai avantajoase prețuri posibile.




 

GARANȚIE LIMITATĂ PE VIAȚĂ

Cablurile HDMI AudioQuest sunt fabricate cu precizie pentru a asigura un nivel ridicat de fiabilitate și sunt susținute de o garanție netransferabilă, limitată pe viață. Este necesară dovada achiziției originale; se aplică alte restricții.