Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Cabluri de Alimentare

Cablu alimentare Audioquest MISTRAL C13, 1m (bulk pack)
Cablu alimentare Audioquest MISTRAL C13, 1m (bulk pack)
  • Cod produs: AUDHC-AQ-MISTRALEU01
  • Part no: MISTRALEU01
    EAN: 092592098671
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 4
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 4
  • Producator: Audioquest

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Tip conector Schuko+C13/C15
Tip cablu alimentare Putere (power)
Contine DBS NU
Recomandat pentru Putere (High Current)
Sursa (Constant Current)
Material conductor Cupru
Descriere:
Cablu de alimentare AC cu 3 poli cu disipare de zgomot

  • Cablu de alimentare cu 3 poli cu suprafață perfectă de cupru+ (PSC+) & Long-Grain Copper (LGC) Conductors
  •  
  • Mistral Wall and IEC Plugs C13 or C19 - atârnând argint peste cupru roșu
  • True-Concentric Conductors Minimize Strand Interaction & Magnetic Confusion
  • Ground Noise Dissipation Technology (US Patent # 9,373,439)
  • ZERO: Nicio impedanță caracteristică
  • Conductori controlați direcțional


FEATURES

 
CONDUCĂTORI PSC+ & LGC TRUE-CONCENTRIC de înaltă puritate
Cu doar cupru perfect superficial+ (PSC+) la exterior, conductorii Mistral sunt în esență toți PSC+, chiar dacă miezul conductorului este din cupru cu granulație lungă (LGC). Atât metalul superior, cât și geometria superioară a conductorilor reduc foarte mult distorsiunea de intermodulație tranzitorie (TIM) care afectează urechile.

GND (GROUND-NOISE DISSIPATION)
Firele de împământare de curent alternativ oferă protecție împotriva defectelor de cablare a curentului, dar acționează și ca antene. Astfel, ele sunt supuse zgomotului de radiofrecvență (RF) indus. Acest zgomot RF ocolește sursele de alimentare ale componentelor și este cuplat, de obicei, direct în circuitele audio/video cele mai sensibile ale unui sistem. Disiparea zgomotului la sol (GND) patentată de AudioQuest reduce foarte mult această distorsiune, obținând niveluri fără precedent de disipare a zgomotului pe cea mai largă lățime de bandă (gamă) de frecvențe radio posibile. Topologia noastră unică de circuite utilizează o matrice de anulare a fazei în mod comun, în concert cu materiale dielectrice brevetate care asigură o filtrare liniară diferențială suplimentară. (Brevet SUA nr. 9,373,439)

TRANSFER DE CURENT ÎNALT NECOMPRESSAT
Deși multe cabluri de alimentare de curent alternativ au o rezistență scăzută la curent continuu pentru a se adapta la cererea de curent ridicat, impedanța caracteristică a unui cablu este, de asemenea, crucială pentru o performanță optimă. Spre deosebire de majoritatea cablurilor de curent alternativ care constrâng sau comprimă un tranzitor provocat audio, cablurile de curent alternativ AudioQuest combină rezistența scăzută la curent continuu și impedanța caracteristică ZERO (niciuna) pentru a oferi tranzitorii de curent ridicat necomprimate la cerere.

DIRECȚIONALITATE
Toate toroanele sau conductorii din metal tras au o structură de granulație nesimetrică și, prin urmare, direcțională. AudioQuest controlează variația de impedanță RF rezultată, astfel încât zgomotul să fie drenat departe de locul unde va provoca distorsiuni. Direcția corectă este determinată prin ascultarea fiecărui lot de conductori metalici folosiți în fiecare cablu audio AudioQuest. Atunci când este cazul, săgețile sunt marcate clar pe conectori pentru a asigura o calitate superioară a sunetului. Pentru majoritatea modelelor de cablu AQ, săgețile nu numai că indică direcția care optimizează direcționalitatea metalului ca parte a disipării zgomotului, dar indică și atașarea nesimetrică a scutului și GND pentru a optimiza performanța întregului sistem.


Cablul de alimentare AudioQuest Mistral dispune de conectori de lux din seria Mistral cu forță de prindere optimă pentru o performanță maximă. Conectorii Mistral Series, ca și conectorii Storm Series, sunt realizați dintr-un strat gros de argint peste cupru roșu și cupru beriliu.

AudioQuest Mistral este nivelul de intrare al Wind Series și înlocuiește vechiul NRG-4. Acesta conține conductori de calibru mai mare, realizați din Long Grain Copper (LGC) și Perfect Surface Copper+ (PSC+) și este echipat cu cunoscutul sistem Ground Noise Dissipation System, un scut cu mai multe straturi care absoarbe zgomotul de înaltă frecvență înainte ca acesta să intre în conductori prin care are acces în sistemul dumneavoastră hifi. Diametrul exterior al cablului este mai mare și este mai puțin flexibil decât cablurile din seria NRG, dar când am ascultat efectul său audibil, această mică diferență de manipulabilitate a fost ușor de iertat.

Detalii ale cablului de alimentare AudioQuest Mistral XTRM:

 
  • conductori: 37% Massieve Long-Grain Copper (LGC) + 63% Perfect-Surface Copper (PSC+)
  • grosimea conductorilor: 4 x 3,31mm²
  • brățară: neagră și albastră
  • conectori: fișă de dispozitiv IEC de 15 Amp (C13) sau 20 Amp (C19)
  • AudioQuest Mistral vine standard cu o fișă de dispozitiv de 15 Amp (C13), dar este disponibilă și cu un conector de 20 Amp (C19) fără costuri suplimentare.