Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Cabluri de boxe la metru

Cablu boxe Audioquest SLiP-DB 16/2, conductor cupru LGC, alb - rola de 15.2m
Cablu boxe Audioquest SLiP-DB 16/2, conductor cupru LGC, alb - rola de 15.2m
  • Cod produs: AUDHC-AQ-SLP16250W
  • Part no: SLP16250W
    EAN: 092592080928
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Audioquest

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Material conductor Cupru LGC
Conectori fara
Grosime Conductor 1.3
Descriere: Uneori, tragerea cablului poate fi o adevarata durere! Noua serie de cabluri de difuzoare interioare de la AudioQuest a fost conceputa pentru a va imbunatati viata cel putin putin. Desi nu exista un cablu perfect alunecos, credem ca materialele si forma utilizate pentru FLX / SLiP sunt de top, ceea ce face ca acestea sa fie cele mai alunecoase cabluri.

SLiP 16/2 dispune de conductori ambalati concentric semi-solizi care reduc duritatea si confuzia. Cuprul de tip granulatie lunga (LGC) are mai putine jonctiuni de granule si o distorsiune mai mica, care pastreaza claritatea si naturaletea. Geometria spiralata cu inductanta scazuta a SLiP 16/2 minimizeaza sunetul care va defocaliza pe masura ce creste lungimea. Jacheta exterioara EasySLiP Minimalist este clasificata UL pentru perete (CL3, FT4).



CONDUCTORI CONCENTRICI SEMI-SOLIZI (LGC)

Intr-un cablu conventional cu mai multe fire, distorsiunea cauzata de interactiunea electrica si magnetica a firelor este agravata pe masura ce fiecare fir isi schimba pozitia in cadrul pachetului. Intr-un cablu concentrat semi-solid AQ, suvitele din pachet isi mentin relatiile fixe, reducand semnificativ distorsiunea. Cuprul cu granulatie lunga (LGC) permite un sunet mai neted si mai clar decat cablurile folosind cupru obiČ™nuit OFHC (de inalta conductivitate fara oxigen). LGC are mai putini oxizi in materialul conductor, mai putine impuritati si o performanta definitiv mai buna.

Video: