Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Camere videoconferinta

Camera web Logitech MeetUp (960-001102) 4K, Negru
Camera web Logitech MeetUp (960-001102) 4K, Negru
  • Cod produs: CAMVC-LG-MeetUp
  • Part no: 960-001102
    EAN: 5099206072060
  • Garantie: 24 luni
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Logitech

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Accesorii optionale

Suport pentru camera de conferinta MeetUp montabil pe televizor/monitor , Logitech 939-001656, format mare
Stoc Zero
Pretul nu este disponibil
Microfon modular Logitech 989-000430, pentru Rally, Rally Bar si Rally Bar Mini, gri
Stoc Zero
Pretul nu este disponibil
Suport pentru camera de conferinta MeetUp montabil pe televizor/monitor , Logitech 939-001498
Stoc Zero
Pretul nu este disponibil
Switch Logitech 952-000010, USB 3.0 tip A si port tip C
Stoc Zero
Pretul nu este disponibil
Cablu optic USB 3.2 Logitech 939-001799, 10 metri
Stoc Zero
Pretul nu este disponibil
Extensie Microfon Logitech 989-000405 pentru echipament MeetUp
Stoc Zero
Pretul nu este disponibil
Descriere:

Sistem pentru sali medii 1-8 persoane

MEETUP

Cameră de conferință all-in-one cu obiectiv ultra-wide pentru încăperi mici

Conceput pentru sălile de È™edinÈ›e È™i alte spaÈ›ii mai mici, MeetUp oferă funcÈ›ii mari într-un format compact.

MeetUp se conectează la un computer sau laptop prin USB pentru o instalare ușoară și videoconferințe plug-and-play.
 
Dimensiunile compacte și opțiunile versatile de montare economisesc spațiul și minimizează cablarea vizibilă

VORBIȚI CU UȘURINȚĂ

cu Full Duplex și Beamforming avansat

Alinierea vocii È™i a înregistrărilor video în faÈ›a camerei este doar primul pas către conversaÈ›ii naturale. Tehnologiile RightSound™ includ o matrice de microfoane cu formare de fascicule care captează vocea, în timp ce nivelează automat vocile mai puternice È™i cele din software È™i suprimă zgomotul.

ORIENTARE DREAPTÄ‚

Viziune computerizată

Cu ajutorul funcÈ›iei de viziune computerizată RightSight™, MeetUp ajustează automat poziÈ›ia camerei È™i zoom-ul pentru a găsi È™i încadra persoanele din cameră. Spre deosebire de sistemele de urmărire a vocii care sar de la o persoană la alta, RightSight încadrează pe toată lumea în conversaÈ›ie pentru o experiență mai confortabilă È™i mai colaborativă.

 

CREAÈšI SPAÈšIU

Montat pe ecran ca o bară de sunet, MeetUp scoate difuzorul de pe masă pentru a reduce cablarea între camere È™i pentru a maximiza spaÈ›iul inutilizabil.
 

MÄ‚RIRE

cu Logitech Sync Device Management
Logitech Sync uÈ™urează asistenÈ›a MeetUp pentru toate sălile dvs., reducând la minimum vizitele la faÈ›a locului È™i biletele de deranjament - totul dintr-o interfață simplă bazată pe browser
 

SOLUÈšII DE CAMERÄ‚ CU MEETUP

ObÈ›ineÈ›i tot ce aveÈ›i nevoie pentru a amenaja săli mici pentru întâlniri video, inclusiv Logitech MeetUp, un mini PC sau Chromebox™, software optimizat pentru săli È™i controlerul tactil Logitech Tap.

 

ZOOM 5X 

ÎncadraÈ›i perfect prezentatorii pentru a minimiza distragerile din fundal. AmplasaÈ›i tablourile albe È™i obiectele pentru ca participanÈ›ii la distanță să poată vedea ceea ce vedeÈ›i dumneavoastră. Datorită senzorului său de imagine 4K avansat, imaginile video rămân clare È™i clare, chiar È™i atunci când faceÈ›i zoom pe detalii.

OPTICÄ‚ DE CAMERÄ‚ PREMIUM

MeetUp dispune de o cameră optică de calitate superioară, proiectată în mod rafinat, care captează un câmp vizual larg, fără a distorsiona feÈ›ele È™i mobilierul cu un efect "ochi de peÈ™te". FeÈ›ele au un aspect natural, scrisul pe tablă rămâne lizibil, iar liniile drepte rămân drepte.

GAMÄ‚ EXTINSÄ‚

Logitech Expansion Mic for MeetUp oferă o mai mare flexibilitate în configuraÈ›iile huddle room. Microfoanele integrate Meetup cu formare de fascicule sunt optimizate pentru o distanță de până la 4 metri. Pentru a extinde această rază de acÈ›iune până la 5 metri, adăugaÈ›i un Expansion Mic. Astfel, indiferent dacă oamenii sunt aÈ™ezaÈ›i la o masă, stau lipiÈ›i de perete sau se plimbă prin cameră, Expansion Mic for MeetUp înseamnă că toată lumea va fi auzită.

DIFUZOR BLUETOOTH

Sunteți deja conectat pe smartphone? Sunteți conectat la o conferință audio? Asociați MeetUp cu smartphone-ul sau tableta dvs. pentru a vă bucura de o claritate audio, volum și rază de acțiune remarcabile, pe care dispozitivele portabile nu le pot egala.

PREIA CONTROLUL

Atunci când trebuie să reglaÈ›i volumul, să dezactivaÈ›i microfonul sau să controlaÈ›i manual poziÈ›ia camerei, telecomanda MeetUp utilizează semnale de radiofrecvență (RF) pentru un control fiabil È™i discret de oriunde din încăpere. PuteÈ›i chiar să descărcaÈ›i aplicaÈ›ia gratuită Logi Remote (disponibilă pe iTunes) pentru a controla MeetUp cu un iPhone sau iPad.

TECHNOLOGIE RightSense

Tehnologiile proactive Logitech RightSense™ fac ca întâlnirile video mai bune să fie simple È™i automate. RightSound optimizează vocea umană È™i îmbunătățeÈ™te claritatea conversaÈ›iei, RightSight deplasează automat camera È™i ajustează zoom-ul pentru ca nimeni să nu rămână în afara imaginii, iar RightLight ajută pe toată lumea să arate cât mai bine în faÈ›a camerei, indiferent de condiÈ›iile de iluminare.