Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Camere videoconferinta

Kandao Meeting 360° All-in-one Conferencing Camera
Kandao Meeting 360° All-in-one Conferencing Camera
  • Cod produs: VIDCAP-KAN-MEE360AIOCC
  • Part no: VIDCAP-KAN-MEE360AIOCC
    EAN: 6971550160251
  • Garantie persoana fizica: 24 LUNI
  • Garantie persoana juridica: 12 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Kandao

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Porturi de iesire USB
Microfon incorporat DA
Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1080 (FULL HD)
Speaker Incorporat DA
Telecomanda NU
Descriere:

Asigurați o ședință la distanță mai inteligentă
 

Camera de conferință Kandao 360° all-in-one vă oferă o experiență reală de întâlnire față în față, oferind imagini video HD 1080P cu sunet clar ca bună ziua.

Combinând o cameră de 360°, 8 microfoane omnidirecționale și 2 difuzoare full duplex într-un pachet accesibil, camera de conferințe video Kandao 360° oferă funcția de autofocalizare, unică la acest preț. Plug and play și compatibilă cu diverse platforme de videoconferință, aceasta oferă o soluție audio și video de înaltă calitate, simplu de utilizat, pentru o întâlnire la distanță de orice dimensiune.


 

Urmărire inteligentă și focalizare automată

Având la bază o tehnologie AI de ultimă generație, sistemele de videoconferință Kandao Meeting se concentrează automat pe vorbitorul activ. Atunci când sunt implicați mai mulți vorbitori activi, ecranul va fi împărțit, cu o vedere din unghi larg de 360 de grade afișată în partea de sus și o imagine de aproape a vorbitorilor activi în partea de jos. De asemenea, poate recunoaște și urmări în mod dinamic persoana care vorbește, cu o panoramare lină în modul "Prezentare".

 

Cameră de conferință 360°All-in-one
Cameră 360 + Microfoane omnidirecționale + Difuzoare full-duplex




 

Conexiune cu platformele de videoconferință

Indiferent dacă sunteți lucrători la distanță sau angajați mobili, camera web de conferință Kandao 360° permite tuturor participanților de la distanță să aibă o experiență de întâlnire față în față, funcționând perfect cu orice platformă de conferințe video și audio.

Zoom, Tencent Meeting, GotoMeeting, Skype, Teams, BlueJeans, DingTalk, Slack, Polycom, StarLeaf, Google Meet, Cisco Webex și multe altele.


Plug & Play Usor
 

Cu sistemele de conferință Kandao Meeting 360°, reuniunile pot avea loc oriunde și oricând. Nu este nevoie de software suplimentar. Este suficient să conectați pur și simplu alimentarea la un port USB și transformați în câteva minute o sală de conferințe de orice dimensiune într-un spațiu de întâlnire video. Indiferent dacă este vorba de săli de ședințe pentru întâlniri mici sau de săli de conferințe de dimensiuni medii, Kandao Meeting este cea mai bună cameră de videoconferință.








 

Premiul Kandao Meeting Award Winning

Tehnologia și designul din spatele Kandao Meeting arată pasiunea Kandao de a oferi utilizatorilor inovație și calitate în materie de instrumente de comunicare, și suntem mândri să fim onorați de următoarele competiții de design de renume mondial.
Tehnical specifications:

 

Garantie: 12 luni pentru persoane juridice

                24 de luni pentru persoane fizice

Video:

Descarcari:

Manual de utilizare

Descarca