Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

CD Player

CD Player Naim CD5SI
CD Player Naim CD5SI
  • Cod produs: AUDHC-NAIM-CD5SI
  • Part no: NACD5SI
    EAN: 5060332103508
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: NAIM

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Descriere:

 
 

Redactorul de CD CD CD5si, în special atunci când este asociat cu amplificatorul integrat complementar NAIT 5si stabilește un nou standard de performanță muzicală la nivelul nostru de intrare.
 

Având în vedere că se pune atât de mult accent pe streamingul și descărcările audio, ar putea părea ușor să uităm de umilul CD. Dar nu și la Naim Audio. La urma urmei, CD-ul este încă de departe cel mai popular format muzical din lume, iar pentru milioane de entuziaști muzicali colecțiile de compact discuri constituie încă inima și sufletul bibliotecilor muzicale prețioase. Acest aparat remarcabil, care înlocuiește precedentul CD5i, aduce beneficii valoroase de performanță pentru utilizatori, dar păstrează funcționalitatea și ușurința de utilizare directă a playerului clasic. CD5si este conceput pentru a fi cel mai bun din clasa sa, încorporând progrese tehnologice autentice pentru a oferi o experiență muzicală extrem de plăcută.

 

Caracteristici
 

  • Carcasa rigidă, din aluminiu extrudat, asigură o rezistență excelentă la vibrațiile externe

  • Sertar și mecanism de transport de înaltă performanță, la fel ca la modelul nostru premium CDX2 model, care asigură o rezonanță redusă, funcționare cu disc cu inerție redusă

  • Surse de alimentare digitale și analogice discrete pentru o izolare superioară a componentelor electronice esențiale pentru sunet

  


 
 

Tehnologie & Artizanat
 

Numele CD5si poate că diferă de predecesorul său CD5i doar printr-un singur caracter, dar sub piele există numeroase îmbunătățiri și progrese fundamentale - fiecare dintre ele având ca scop extragerea mai multă muzică și plăcere de pe fiecare CD. Pentru început, cipul convertor digital-analogic al CD5si a fost îmbunătățit cu un Burr Brown PCM1793 - un dispozitiv foarte apropiat de cel utilizat în NDX player de streaming high-end. CD5si beneficiază, de asemenea, de un ceas DAC mai stabil, de șine de alimentare cu tensiune mai mare, de un design revizuit al filtrului analogic și de un transport CD și o optică laser complet noi. Toate aceste modificări au fost determinate de căutarea noastră neobosită a fiabilității inginerești și a calității sunetului, iar beneficiile fiecărei modificări au fost confirmate după multe ore de ascultare.
 

Cu toate acestea, la fel cum schimbarea poate aduce îmbunătățiri, de multe ori nu este nimic greșit în a rămâne pe poziții, așa că CD5si păstrează toate cele mai bune caracteristici ale predecesorului său și mărcile Naim Audio. Sertarul unic Naim Audio pentru CD-uri, software de urmărire cu laser și de corecție a erorilor digitale, electronice de ieșire analogice discrete și o carcasă turnată sub presiune, nemagnetică, care ajută la asigurarea faptului că electronica din interior poate extrage cea mai multă muzică posibilă de pe fiecare CD.

 

Specificații

 

Ieșiri audio

De-accentuare

±0,1dB raportat la răspunsul principal

Ieșiri de linie Fix (nivel)

2.1V RMS la 1kHz

THD + N

<0.007%, 10Hz - 20kHz la nivel maxim

Impedanța de încărcare

10kΩ (min.)

Impedanță de ieșire

10Ω (max.)

Analogic

DIN, RCA

Răspuns în frecvență

10Hz - 20kHz, -0.6dB la 20Hz

Formate

Formate CD

Cartea Roșie

Compatibilitatea discurilor

CD, CD-R

Fizic

Greutate

5,9 kg

Dimensiuni (HxLxP)

70 x 432 x 301 mm

Putere

Consumul de energie

9VA (mod de oprire), 12VA (mod de redare), 16VA (vârf)

Tensiunea de alimentare

100V, 115V, 230V; 50 sau 60Hz

Livrat cu

Livrat cu

Telecomandă NARCOM-5, Interconectare standard, cablu de rețea Power-Line Lite (numai pentru Marea Britanie)

Controlul utilizatorului

Panoul frontal

Matrice cu patru butoane

De mână

Combină la distanță

Telecomandă

Infraroșu (RC5) 

   
   
   

Descarcari:

Manual Utilizare - ENG

Descarca