Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

CD Player

CD Player YBA HERITAGE CD100 Black
CD Player YBA HERITAGE CD100 Black
  • Cod produs: AUDHC-YBA-HER-CD100B
  • EAN: 6426707013480
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: YBA

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Descriere:

HERITAGE CD100 CD PLAYER
 

 

Iată un CD player grozav care își merită numele: HERITAGE Toate produsele din gama Heritage folosesc același șasiu elegant din aluminiu periat, care poate fi obținut în două finisaje diferite, argintiu sau negru. Întrerupătorul de pornire/oprire este situat pe partea inferioară a șasiului, spre partea din față, în partea stângă.

.

Controalele de transport CD sunt comutatoare. Acestea sunt excentrice și diferite și sunt sinonime cu YBA, iar acestea sunt un lucru minunat în această lume din ce în ce mai fadă și mai omogenizată. Și sunt incredibil de satisfăcătoare de utilizat.  Să sari peste o piesă poate fi mult mai plăcut dacă poți să dai cu un comutator cu arc în sus sau în jos decât dacă apeși un buton. Același lucru este valabil ori de câte ori doriți să întrerupeți și apoi să reîncepeți redarea. Apăsarea butonului de pauză în jos pentru a întrerupe redarea, apoi din nou în jos pentru a o relua, se simte total diferit și este foarte satisfăcător.
 

Intrerupătorul din dreapta (denumit SRC, prescurtare de la Sampling Rate Converter) activează circuitul de supraeșantionare al CD100, care supraeșantionează datele digitale la 192kHz înainte de conversia D-A, fie de pe CD, fie de la o intrare digitală externă. Circuitele de supra-eșantionare active sunt indicate de mici litere verzi "192k" care apar pe afișajul panoului frontal, ale cărui culori primare sunt un portocaliu ars și un negru destul de discret și de bun gust.
 

Panelul din spate conține ieșiri echilibrate complet diferențiale prin prize XLR, plus ieșiri dezechilibrate prin terminale RCA, o ieșire digitală coaxială (utilă dacă doriți să folosiți CD100 ca transportor cu un DAC extern), o intrare digitală coaxială (astfel încât să puteți folosi CD100 ca DAC cu un transportor de CD extern sau un CD player mai vechi) și o intrare USB de tip B, care oferă CD100 o interfață pentru calculator, astfel încât să puteți folosi CD100 pentru a reda fișiere stocate pe computerul dumneavoastră.



.

Tipul de produs

CD Player

Ieșiri audio

RCA placat cu aur, S/PDIF (coaxial), Balanced

Nivel de ieșire dezechilibrată

2V

Nivel de ieșire echilibrat

4V

SNR (RCA)

108 dB

SNR (XLR)

113 dB

Răspunsul în frecvență

20Hz - 20kHz (-0,5 dB)

THS+N (20Hz - 20kHz)

<0.001%

COMPATIBILITATEA UNITĂȚILOR

CD CD-R CD-R CD-RW

CONVERTITOR D/A

Wolfson WM8740 (capabil de 24 biți / 192kHz)

Sursa de alimentare

Sursă de alimentare liniară cu transformator R-Core de înaltă performanță
transformator

INSTALARE PERSONALIZATĂ

IR in IR out

Culoare / Finisaj

Negru, argintiu

Dimensiuni (l x p x h)

430 x372 x118 mm

Greutate

5.7 Kg