Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

DAC / Streamer

Streaming DAC Auralic Vega G2.2
Streaming DAC Auralic Vega G2.2
  • Cod produs: AUDHC-AUR-VEGA-G2.2
  • Part no: VEGA2.2
    EAN: 6426707006352
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: T+A

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Descriere:


VEGA G2.2, construit pe baza liniei noastre impresionante de DAC-uri, găzduiește designul nostru Fusion DAC, înregistrarea directă a datelor (DDR) și tehnologiile de izolare galvanică. De asemenea, dispune de o secțiune de preamplificare complet analogică cu un control de volum cu rezistență analogică în scară adecvată, care livrează un semnal excepțional fără zgomot către modulele noastre de ieșire ORFEO de clasă A. Inovativul său Fusion DAC funcționează independent de semnalul de ceas al sursei. Tehnologia noastră DDR înregistrează datele audio în memoria platformei Tesla G3, care este reincronizată cu ajutorul tehnologiei noastre de 60 de femtosecunde pentru o performanță fără jitter. Combinând tehnologia noastră brevetată de filtrare digitală și supraeșantionare cu o rețea de comutare precisă pentru etapa finală de conversie digitală-analogică, VEGA G2.2 oferă o calitate superioară a sunetului. Aceste tehnologii de ultimă generație culminează într-un DAC transformator, stabilind un nou standard în materie de performanță audio digitală.

Vă prezentăm VEGA G2.2 cu tehnologia proprietară AURALiC Direct Data Recording (DDR). DDR înregistrează datele audio direct în memoria de sistem a Tesla G3 în format binar, iar apoi le procesează și le transmite la DAC cu două Femto Clock de 60fs - unul pentru frecvențe de eșantionare de 44,1x și altul pentru frecvențe de 48x, servind ca ceas principal independent de semnalul de intrare. Datorită acestor tehnologii de ultimă generație, VEGA G2.2 este imun la distorsiunea și jitter-ul semnalului de intrare, oferind o calitate a sunetului de neegalat. Experimentați o călătorie de neegalat în ascultare, cu detalii, claritate și precizie uimitoare, fără nicio distorsiune sau jitter.


Fusion DAC - O inovație în proiectarea DAC-urilor

Designul revoluționar Fusion DAC de la AURALiC din VEGA G2.2 combină cele mai bune elemente ale modelelor discrete Ladder și Delta-Sigma DAC, creând un nou standard în materie de excelență audio. Această abordare inovatoare implică modificarea unui cip DAC de înaltă performanță, de producător, prin ocolirea majorității funcțiilor sale, cum ar fi PLL, filtrul digital și circuitele de supraeșantionare. În schimb, AURALiC implementează tehnologiile sale brevetate de reconstrucție a ceasului, filtru digital și supraeșantionare, asigurându-se că doar rețeaua de comutare precisă din interiorul cipului DAC este utilizată pentru etapa finală de conversie digitală-analogică. Rezultatul este o calitate extraordinară a sunetului, care ridică experiența de ascultare la noi înălțimi.

Designul Fusion DAC le permite utilizatorilor o personalizare și o flexibilitate de neegalat, permițând reglarea fină și optimizarea pentru a corespunde preferințelor individuale. Implementarea proprietară de către AURALiC a acestei tehnologii unice, dezvoltată la nivel intern, reprezintă un salt semnificativ în proiectarea DAC-urilor, oferind performanțe excepționale și o calitate a sunetului de neegalat.



Preamplificator analogic

VEGA G2.2 păstrează funcția de preamplificator analogic de succes de la modelul original VEGA G2.1, acum îmbunătățită cu un nivel de ieșire mărit de la 4,4V la 6V pentru a răspunde amplificatoarelor mari consumatoare de energie. Modulele de ieșire ORFEO de clasă A asigură că ieșirea echilibrată poate conduce sarcini cu mult sub 600ohm cu o degradare minimă a performanței. Utilizatorii au opțiunea de a dezactiva funcția de preamplificare prin intermediul software-ului și de a reduce nivelul de ieșire la 2V, permițând o integrare perfectă cu preamplificatoare externe. În plus, un mod convenabil de bypass home theater este disponibil pentru canalele de intrare analogice, oferind flexibilitate maximă pentru configurația audio.



Control analogic al volumului

VEGA G2.2 încorporează un control al volumului cu rezistență analogică reală, care este recunoscut ca fiind metoda superioară pentru obținerea unei redări audio de înaltă performanță. Spre deosebire de controlul digital al volumului, care reduce cu precizie nivelul semnalului, dar nu poate aborda nivelul de zgomot, controlul analogic al volumului reduce atât nivelul semnalului, cât și nivelul de zgomot, păstrând în același timp gama dinamică a sistemului. Prin utilizarea a opt relee de blocare a bobinelor, acest sistem de control al volumului nu consumă energie și nu emite zgomot EMI atunci când este inactiv, asigurând un control fără zgomot și fără distorsiuni. Odată reglat, sistemul rămâne transparent din punct de vedere electronic, îmbunătățind și mai mult performanța audio excepțională a VEGA G2.2.


Izolație galvanică

În căutarea unei game dinamice excepționale care să dezvăluie detalii complexe din înregistrările originale, DAC-urile moderne de înaltă calitate cer o curățenie maximă în ceasuri, surse de alimentare și alimentarea cu semnal. VEGA G2.2 face față acestei provocări prin încorporarea izolatorilor galvanici de mare viteză, poziționați strategic între platforma de procesare Tesla G3 și circuitul audio ultrasensibil. Aceste izolatoare asigură o separare fizică completă și protecție împotriva interferențelor, protejând DAC-ul de orice cuplaj de zgomot, permițând în același timp un transfer de date fără întreruperi. Cu aceste caracteristici avansate, VEGA G2.2 oferă o claritate și precizie audio de neegalat, dezvăluind adevărata esență a muzicii dumneavoastră.


Unity Chassis II
 
Șasiul VEGA G2.2 a fost proiectat ca o carcasă dublă, în care o carcasă exterioară din aluminiu de înaltă calitate este completată de un strat interior din cupru acoperit cu nichel. O bază cu masă mare și un sistem de suspensie îmbunătățit cu patru picioare și mai multe arcuri completează performanța silențioasă și antizgomot a șasiului Unity Chassis II de la VEGA G2.2.



Perfect echilibrat

Circuitele interne ale VEGA G2.2 sunt distribuite fizic pentru a îmbunătăți echilibrul general. Iar cu ajutorul unor vârfuri de picior special concepute pentru a amortiza și absorbi vibrațiile, VEGA G2.2 este întotdeauna stabil ca o stâncă, pentru o livrare ultra-ușoară a semnalului.

Tesla G3 - O nouă eră pentru streaming wireless

Construită pe o arhitectură quad-core pe 64 de biți, platforma noastră de streaming Tesla G3 oferă o capacitate de procesare de opt ori mai mare decât cea a predecesorului său. Echipată cu 4GB de memorie de sistem DDR4, Tesla G3 poate face față cu ușurință chiar și celor mai solicitante sarcini de procesare, ceea ce o face o soluție de viitor care se va adapta la peisajul audio digital care evoluează rapid.

Platforma Tesla G3 utilizează, de asemenea, tehnologia DMA (Direct Memory Access) pentru canalele sale de intrare și ieșire audio, permițând tuturor componentelor hardware și software legate de audio să acceseze direct memoria de sistem. Acest lucru reduce semnificativ latența și jitterul cu 90% față de Tesla G2, oferindu-ne mai multă flexibilitate pentru a regla cu precizie performanța și calitatea sunetului produselor noastre.


8X

Viteza de procesare

Noul procesor quad-core pe 64 de biți este de opt ori mai rapid, asigurând o soluție de viitor care se adaptează la cerințele în continuă evoluție ale streamingului digital.


DMA

Acces direct la memorie

Canalele de intrare și ieșire audio se conectează direct la nucleul procesorului, ceea ce duce la o reducere impresionantă de 90% a latenței și a fluctuației.


4 GB

Memorie de sistem

O memorie de sistem și un spațiu de stocare a datelor mai mari înseamnă o procesare fluidă a semnalelor audio și suport pentru funcții și mai avansate la o rezoluție mai mare.



Flexibilitatea de a explora

Atunci când este utilizat ca streamer, VEGA G2.2 oferă mai multe opțiuni de intrare, permițându-vă să utilizați fără efort software-ul preferat de redare a muzicii. Este 100% compatibil cu software-ul de control bazat pe OpenHome, cum ar fi BubbleUPnP și Linn Kazoo, fiind totodată un punct final certificat RoonReady pentru o performanță optimizată în cadrul ecosistemului Roon. Bucurați-vă de confortul suportului TIDAL Connect și Spotify Connect și experimentați compatibilitatea perfectă cu protocolul Apple AirPlay 2. Elevați-vă experiența muzicală cu VEGA G2.2 - unde alegerea întâlnește performanța audio premium.




Lightning DS este cea mai bună aplicație de control concepută exclusiv pentru dispozitivele noastre de streaming. Experimentați puterea gestionării muzicii fără întreruperi cu interfața noastră prietenoasă, ceea ce vă oferă un control total. Răsfoiți și redați melodiile dvs. preferate din diverse surse, inclusiv fișiere locale, servicii de streaming și radio pe internet, totul cu ușurință. Dispunerea intuitivă și navigarea eficientă a aplicației noastre o fac o necesitate pentru audiofili și pasionații de muzică deopotrivă.


O familie integrată de dispozitive

Construite în jurul unor protocoale de transfer de ultimă generație, a unei procesări mai puternice și a unei inginerii de izolare îmbunătățite, produsele G2.2 reprezintă un nou concept de integrare a componentelor. Seria noastră emblematică de produse oferă o conectivitate ultra-rapidă, datorată în întregime Lightning Link. Totul, de la semnalul audio, până la ceasul digital și semnalele de control sunt gestionate cu ușurință de Lightning Link. Fiecare produs G2 și G3 se mândrește cu un port de conectare Lightning Link, permițând conectarea lor împreună ca o stivă.



Lightning Link
 
Conexiunea de mare viteză de tip HDMI, de 18 Gbps, asigură o comunicare bidirecțională ultra-rapidă și se mândrește cu singura legătură reală fără jitter din lumea audio de înaltă performanță. Ca un bonus suplimentar, toate produsele G2 și G3 pot fi conectate fără griji, permițându-le să funcționeze fără întreruperi, ca o singură sursă digitală contiguă pentru o experiență muzicală uimitoare.


Dual 60fs Femto Clock 60fs

Cu o sursă de alimentare dedicată, cu zgomot redus, de 0,8uV, pentru a minimiza zgomotul de fază și pentru a-l menține pe cât de silențios, pe atât de precis, ceasul nostru principal de 60 Femto este uimitor de precis, pentru mai puțină oscilație și un sunet imaculat. Ciclurile sale de 60 de femtosecunde - adică 60 de cvadrilionimi de secundă - stabilesc un nou standard pentru sincronizarea semnalelor. Reglementat în funcție de temperatură pentru o performanță constantă, acest ceas este întotdeauna acolo pentru a menține lucrurile stabile ca piatra.


Izolație galvanică

Unul dintre izolatoarele galvanice de mare viteză ale VEGA G2.2 se află între platforma de procesare Tesla și circuitele sale DAC extrem de sensibile. Datele pot circula prin izolator, chiar dacă acesta separă fizic și protejează DAC-ul de interferențe. Rezultatul este o reducere uriașă de 80% a nivelului de zgomot în comparație cu DAC-ul VEGA original.


Mod flexibil de filtrare

Modul de filtrare flexibil vă oferă un nivel nuanțat de control asupra ieșirii audio. Diferitele sale moduri au fost dezvoltate folosind o combinație de modele de date obiective și teste subiective, fiecare mod oferind o gamă unică de filtre pentru a se potrivi cu calitatea sonoră a sursei. Fie că este vorba de moduri pentru a regla ondulația în bandă, atenuarea în afara benzii, filtrarea cu ultrasunete și altele, aveți întotdeauna puterea de a regla performanța dorită.

Modul ORFEO clasa A

Inspirat de modelele clasice de circuite analogice, ORFEO este capabil să piloteze o serie de sarcini pentru a se potrivi cu caracteristicile unei varietăți de amplificatoare. Utilizând componente de semnal mic cu calități liniare excelente, echilibrate termic și polarizate în clasa A, ORFEO are puterea de a conduce sarcini de până la 600 ohmi, menținând în același timp zgomotul la un nivel scăzut - distorsiunea în buclă deschisă se situează sub 0,001%.


Control IR inteligent

Smart-IR Remote Control permite dispozitivului AURALiC să își mapeze funcționalitatea pe orice telecomandă pe care o doriți. Trebuie doar să anunțați dispozitivul ce telecomandă preferați, iar toate operațiile sale (redare/pausare, controlul volumului, selectarea pistei etc.) pot fi atribuite butoanelor exact așa cum vă place.


Putere dublă mai pură

Sursa de alimentare liniară Purer-Power reduce zgomotul curentului de curent continuu cu până la 90dB cu ajutorul modulului său de purificare a energiei. Utilizând un transformator special conceput și un cablaj unic care minimizează vibrațiile, zgomotul de la Purer-Power este menținut sub 1uV pe tot spectrul audibil, lăsându-vă să descoperiți detaliile din muzica dumneavoastră, până la ultimul bit.

 
Specificații


Benchmark
Răspunsul în frecvență: 20 - 20KHz, +/- 0,1dB*.
THD+N: < 0,00012% (XLR); < 0,00015% (RCA), 20Hz-20KHz la 0dBFS
Gama dinamică: 130dB (XLR), 20Hz-20KHz, ponderat A


Format de fișier de streaming
Fără pierderi: AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV și WV
Cu pierderi: AAC, MP3 și WMA


Rata de eșantionare
PCM: de la 44.1KHz la 384KHz în 32Bit**
DSD: DSD64(2,8224MHz), DSD128(5,6448MHz), DSD256(11,2896MHz), DSD512(22,57892MHz)***


Software de control
AURALiC Lightning DS pentru iOS
AURALiC Lightning DS pentru browserul web (numai pentru setarea dispozitivului)
Software de control compatibil cu OpenHome (BubbleUPnP, Kazoo)
Roon (Roon Core este necesar separat)


Intrări audio
Intrări digitale: Lightning-Link, AES/EBU, coaxial, Toslink, USB Audio, HDMI eARC****
Intrări analogice: RCA (maxim 2Vrms) cu funcție de bypass teatral
Intrări de streaming: Server media UPnP/DLNA, Amazon Music Unlimited, HighResAudio, KKBOX, Qobuz Sublime+, Netease Music, TIDAL/TIDAL Connect, AirPlay, Spotify Connect, TuneIn, Internet Radio, RoonReady

Ieșiri audio
Echilibrate: XLR (6V / 2V selectabile de către utilizator, impedanță de ieșire 5ohm)
Dezechilibrate: RCA (6V / 2V selectabile de către utilizator, impedanță de ieșire 50ohm)
Căști: Jack pentru căști de 6,35 mm (impedanță de ieșire 5ohm)


Rețea
Cu fir: Gigabit Ethernet


Consumul de energie
În așteptare: <0,5 W
Sleep: <10W
Redare: 50W la max.


Dimensiuni - L x P x H
13,4 x 12,6 x 3,7 in. (34cm x 32cm x 9,6cm)


Greutate
9,3 kg (20,5 lbs)


Finisajul produsului
Carcasă din aluminiu anodizat în negru mat cu carcasă de protecție EMI din cupru acoperit cu nichel.


Conținut
AURALiC VEGA G2.2 DAC de streaming AURALiC VEGA G2.2
Cablu de alimentare
Cablu USB
Cablu Lightning-Link
Ghidul utilizatorului


* Testat în modul de filtrare Precizie pentru toate frecvențele de eșantionare
** 352,8KHz și 384KHz și 32bit sunt acceptate doar prin streaming, USB și intrare Lighting-Link
*** Prin "DoP V1.1" sau protocolul DSD nativ doar prin streaming, USB și intrarea Lightning-Link
**** Funcția HDMI eARC va fi adăugată în firmware V10 la sfârșitul anului 2023