Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Displayuri Interactive

Videoproiector Interactiv, proiectie PODEA, Active Floor Flat
Videoproiector Interactiv, proiectie PODEA, Active Floor Flat
  • Cod produs: ActiveFloor-Flat
  • Part no: ActiveFloor-Flat
    EAN: 6426707006352
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: ActiveFloor

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Descriere: ACTIVEFLOOR FLAT

ActiveFloor FLAT este noul nostru model și este ideal pentru încăperile cu tavane joase.
Cu ActiveFloor FLAT obțineți în continuare o podea interactivă mare, deoarece are aceeași dimensiune ca un PRO2. Așadar, dacă tavanul este mic, investiți într-un ActiveFloor FLAT.


SOLUȚIE IDEALĂ PENTRU:
  • Școli
  • Biblioteci & Muzee
  • Cameră cu tavane joase
  • Befor & Programe după școală

Mișcarea în sala de clasă

 

Timp de mulți ani, copiilor li s-a cerut să stea nemișcați atunci când au fost învățați să citească, să scrie și să facă matematică - dar astăzi știm că introducerea mișcării pe parcursul zilei poate contribui la îmbunătățirea învățării, motivației și bunăstării copiilor la școală. Așa că haideți să facem ca mișcarea în clasă să facă parte din rutina zilnică.

 

Cu o podea interactivă, elevii au parte de o abordare egală a învățării auditive, vizuale și cinetice.

 

ActiveFloor creează o mai mare interactivitate și face posibilă consolidarea colaborării, a comunicării și a mișcării în clasă.

Jocurile de învățare cu conținut pentru matematică, limbi străine și științe vă oferă, ca profesor, o mulțime de oportunități de a integra mișcarea și "distracția" în predarea atât a copiilor mici, cât și a celor mari - și puteți chiar să vă creați propriul conținut de joc. Atunci când lucrați cu mișcarea și gamificarea, captați atenția elevilor într-un mod cu totul nou, în timp ce aduceți obiectivele de învățare ale materiilor individuale.



 

Jocuri interactive de învățare

Dacă ar fi fi normal pentru copii să stea liniștiți și, în acest fel, să învețe și să-și dezvolte abilitățile, de ce se joacă și fanteziează așa cum o fac? Învățarea prin joc și mișcare este vitală pentru dezvoltarea copiilor. Jocul și mișcarea ajută la dezvoltarea memoriei, motivației, muncii în echipă, comunicării, creativității și abilităților sociale.

Acesta este exact motivul pentru care jocul, învățarea și mișcarea reprezintă esența jocurilor de învățare și a șabloanelor de jocuri din ActiveFloor. Jocul și mișcarea sunt instrumente care ajută la captarea atenției copiilor de toate vârstele și îi determină pe toți să se alăture.

 


 

Platforma dvs. personală online

 

În foarte puține minute, puteți crea propriile jocuri interactive de învățare. Prin conectarea la platforma online ActiveFloor, puteți dezvolta jocuri cu ajutorul oricărui dispozitiv mobil sau computer. Dumneavoastră decideți în ce univers de joc este realizat conținutul dvs. și pentru ce subiect, temă și grupă de vârstă este adaptat. De asemenea, puteți stabili temele pentru acasă ale copiilor în care aceștia trebuie să dezvolte propriile jocuri.

ActiveFloor vă oferă dumneavoastră și colegilor dumneavoastră un curs despre cum să vă creați propriile jocuri. Nu aveți nevoie de competențe speciale în domeniul IT pentru a participa, avem nevoie doar de trei ore din timpul dumneavoastră - după aceea, veți fi gata să creați și să copiați conținut pentru propriul dvs. curs de predare interactivă.