Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Extender, repetor

Extender HDMI TV Anywhere Wireless HD 1080p, MARMITEK 08331, acopera toata casa
Extender HDMI TV Anywhere Wireless HD 1080p, MARMITEK 08331, acopera toata casa
  • Cod produs: EXTHDMI-MR-WLESS-08331
  • Part no: 08331
    EAN: 8718164533310
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Bucuresti Depozit central: 5
      - Total: 5
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 5
  • Producator: Marmitek

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Tip semnal HDMI
Tip extender Wireless
Alimentare DA
Rezolutie Maxima 1920 x 1080 (FULL HD)
Suport HDCP DA
Descriere:

Extender HDMI TV Anywhere Wireless HD 1080p, MARMITEK 08331

  • Urmariti televizorul oriunde in casa dvs., fara a pune cabluri! Cel mai bun raport calitate-pret din gama noastra de solutii HDMI wireless.
  • Transfer de semnal HDMI wireless (pana la 50 m) prin pereti si tavan fara pierderi de calitate sau intarziere vizibila.
  • Suporta rezolutii video de pana la 1080p (Full HD)
  • Urmariti-va programele TV preferate sau filmele de pe decodor, computer media center sau player Blu-ray in calitate HD pe un al doilea televizor / proiector sau pe smartphone / tableta (printr-o aplicatie gratuită) oriunde In casa.
  • Utilizati echipamentul AV de la distant utilizand functia de returnare in infrarosu.
  • Conectati tastatura asi mouse-ul la receptor pentru a va controla computerul de la distanta.
  • Loopthrough va permite sa urmariti acelasi continut in doua locatii simultan.
  • Suporta HDCP si este pe deplin compatibil cu toate versiunile HDMI

Trimiteti semnalul HDMI al decodorului dvs. in orice locatie din casa

Televizorul Anywhere Wireless HD ofera transmisie fara fir a semnalului HDMI a echipamentului audio / video conectat la un televizor sau proiector. Semnalul HDMI va trece chiar prin pereti si plafoane fara erori, fara pierderi de calitate sau intarziere vizibila. Acum puteti viziona TV fara fir oriunde in casa dvs., fara a avea nevoie de o conexiune TV in acea locatie, eliminand necesitatea de a pune cabluri.

Televizor in mansarda, dormitor sau sera

Acest lucru face foarte usor să vizionati televizorul in mansarda sau sa plasati televizorul oriunde doriti, fara a lua in considerare disponibilitatea unei conexiuni TV. Intoarcerea in infrarosu va asigura ca puteti continua sa functionati decodorul TV sau alte dispozitive HDMI conectate, chiar si cele plasate in afara vederii. Deci, cu decodorul TV din sufragerie si cel de-al doilea televizor din dormitor, puteti trece oricand la un alt canal de televiziune din pozitia dvs. actuala de vizionare.

Functia Plug & Play

Televizorul Anywhere Wireless HD este format dintr-un emitator (expeditor) si un receptor. Transmitatorul se conecteaza la orice sursa HDMI, cum ar fi un decodor TV, un computer Media Center sau un player Blu-Ray. Conectati receptorul la (al doilea) televizor si setul este pregatit pentru transmisia HDMI wireless!

Urmariti simultan in doua locatii

Transmitatorul HDTV Anywhere Wireless HD are o iesire suplimentara prin bucla, asigurandu-va ca nu pierdeti o ieșire HDMI pe sursa HDMI. Acest lucru va permite sa conectati si un (1) televizor in  plus fata de sursa HDMI. Aceasta asa-numita conexiune loopthrough va permite sa urmariti simultan acelasi film sau serie in doua locatii din casa si nu trebuie sa schimbati cablurile daca doriti sa urmariti fotbalul alternativ in sufragerie sau, de exemplu, in sera.

Functionarea computerului la distanta

Atunci cand un PC este conectat la transmitator, puteti opera si computerul de la distanta. Pentru a utiliza acest computer, conectati o tastatura si un mouse la receptor. Acum, folosind (al doilea) televizor, puteti lucra pe computerul sau laptopul dvs. care se afla in alta parte a casei.

De asemenea, urmariti televizorul pe smartphone / tableta

TV Anywhere Wireless HD vine cu o aplicatie gratuita, care va permite sa primiti si o copie a semnalului in interior pe un smartphone sau tableta. Deci, mergeti mai departe si pur si simplu luati tableta pentru a termina vizionarea ultimei jumatati de ora a filmului preferat in pat. Pentru un efect de neuitat, încercati aplicatia in combinatie cu o pereche de ochelari VR, potrivite pentru smartphone-uri!







Descarcari:

Fisa Tehnica (ENG)

Descarca