Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Kiosk / Totem

Carcasa de exterior de perete M5, M5H55N-BBB, diagonala 55\'\' , dimensiuni 1437x869x203 mm, greutate 81 kg
Carcasa de exterior de perete M5, M5H55N-BBB, diagonala 55'' , dimensiuni 1437x869x203 mm, greutate 81 kg
  • Cod produs: KIOSK-TOT-M5H55N-BBB
  • Part no: M5H55N-BBB
    EAN: 8680006731621
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Kiosk

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Orientare Display LANDSCAPE
PORTRAIT
Montaj Totem/Kiosk pe perete (Enclosure)
Diagonala 55 inch
Descriere:
PROTECȚIE SUPERIOARĂ ÎN EXTERIOR CU O CARCASĂ DE MONITOR DE EXTERIOR M5
 

Monitorul de exterior M5 cu protecție IP56 oferă o protecție ridicată împotriva factorilor externi. Acesta este proiectat să funcționeze fără probleme în toate condițiile meteorologice și este rezistent la praf, umiditate, căldură sau frig extrem. Pe suprafața frontală a fost utilizată sticlă "extra clară" de 8 mm. La cerere, poate fi comandat și cu sticlă anti-reflexie.


OPȚIUNI PORTRET SAU PEISAJ

Carcasa pentru monitoare de exterior M5 este fabricată în mod standard în dimensiuni de 32″, 43″, 49″, 55″, 65″ și 75″ în ambele direcții. Vă invităm să ne contactați pentru nevoile dumneavoastră de dimensiuni diferite.



Anunțurile dvs. sunt evidențiate prin intermediul incintei pentru monitoare exterioare M5


Puteți alege opțiunile M5 outdoor monitor enclosure pentru a atrage atenția consumatorilor care sunt expuși în medie la 4 mii de reclame pe zi și pentru a crește calitatea mărcii dumneavoastră. Carcasele pentru monitoare de exterior M5, care sunt extrem de rezistente la efectele negative ale condițiilor de mediu, sunt, de asemenea, foarte ușor de întreținut.

Carcasele M5 pentru monitoare de exterior sunt ideale pentru mediile de vânzare cu amănuntul, soluția M5 vă oferă posibilitatea de a alege între diferite stiluri pentru a se potrivi cel mai bine cerințelor dumneavoastră de afișare digitală: Portret, peisaj, de la podea la tavan. Carcasele pentru monitoare de exterior M5, pe care le puteți utiliza în multe scopuri diferite, cum ar fi informarea publicului țintă cu privire la diverse campanii, anunțarea reducerilor, declararea deschiderilor de companii, pot fi utilizate și de municipalități pentru notificări publice. Soluțiile de incinte pentru monitoare de exterior M5, care reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale industriei publicitare, pot fi închiriate pentru o anumită perioadă sau oferite direct companiei dumneavoastră.





Descoperiți puterea monitoarelor de exterior M5
În timp ce ecranele mai mari sunt, în general, plasate ca un chioșc de podea sau totem în format portret. Soluțiile de incintă M5 oferă o soluție practică prin opțiunile sale de montare pe perete sau pe tavan. Carcasa pentru monitoare de exterior M5 oferă un mare confort utilizatorilor săi datorită duratei sale de viață lungi și nevoilor minime de întreținere. Echipate cu sisteme de siguranță maximă, carcasele pentru monitoare de exterior M5 sunt foarte rezistente la apă, îngheț, lumină solară și alte condiții de mediu.


Dimensiuni si greutate

 

Monitoare compatibile

Desen tehnic: