Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Kiosk / Totem

Carcasa de interior cu dualtouch de perete Z04, Z04H55T-SBB, diagonala 55\'\' , dimensiuni 160x104x48 mm, greutate 94 kg
Carcasa de interior cu dualtouch de perete Z04, Z04H55T-SBB, diagonala 55'' , dimensiuni 160x104x48 mm, greutate 94 kg
  • Cod produs: KIOSK-TOT-55-Z04H55T-SBB
  • Part no: KIOSK-TOT-55-Z04H55T-SBB
    EAN: 8680006735964
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Kiosk

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Outdoor NU
Touch DA
Orientare Display LANDSCAPE
PORTRAIT
Sistem de operare NU
Player incoroprat NU
Montaj Totem/Kiosk pe perete (Enclosure)
Descriere:

Carcasa de interior cu dualtouch de perete Z04, Z04H55T-SBB, diagonala 55"

 

CARCASA MONITOR SERIA Z CU PROTECȚIE PUTERNICĂ

 

În viața modernă, Digital Signage devine cea mai importantă modalitate de a deveni proeminentă pe piață. Carcasa pentru monitor din seria Z oferă soluții atractive de publicitate digitală atunci când spațiul de podea este limitat și nu permite montarea totemului. Carcasa pentru monitor din seria Z este o soluție portret sau peisaj montată pe perete, care ocupă cel mai puțin spațiu.

Carcasa de monitor din seria Z concepută pentru a oferi protecție completă în interior în zonele publice. Vă permite să vă redați conținutul fără probleme, fără a fi afectat de situații negative din mediu. Pe suprafața frontală a dulapului care este structurat cu corp din aluminiu și oțel se folosește sticlă securizată securizată.

Carcasa pentru monitor din seria Z are un capac blocat cu deschidere frontală pentru acces și service ușor. În acest fel, este extrem de ușor să instalați monitorul în dulap sau să încărcați manual conținut. Un umeraș de perete standard este oferit împreună cu produsul. Poate fi comandat și cu sistemul de suspendare pe tavan ca opțiune. Conținutul interactiv poate fi prezentat transformându-se într-un chioșc care economisește spațiu, conectat la perete cu opțiunea Touch.

 

 

OPȚIUNI DE PORTRET SAU PEISAJ

Poate fi folosit cu ușurință pentru monitoarele și televizoarele pe care doriți să le protejați în condiții de interior. Conținutul pregătit printr-o structură de rețea cu acces la distanță sau local permite difuzarea instantanee dintr-un punct central. Poate fi folosit în diferite scopuri precum comunicarea personalului, educație la distanță, informații financiare, informații despre transport, informații despre vreme, prezentări PowerPoint, pagini de internet, știri, conținut grafic, video, imagini.


Dispunând de tehnologie de inteligență artificială, în care timpul de afișare poate fi ajustat în transmisie, multe conținuturi diferite pot fi prezentate de pe un singur ecran. Soluțiile de carcase pentru monitor din seria Z, care pot fi utilizate în multe domenii, de la spital la școală, sunt unul dintre cele mai eficiente instrumente de comunicare digitală.


 

CARACTERISTICI CHEIE

  • Finisaje de înaltă calitate
  • Acces ușor pentru întreținere
  • Sticlă securizată cu strat de ceramică de 4 mm
  • Disponibil pentru suporturi de perete și tavan
  • Montare ușoară a monitorului-TV
  • Cadru capac frontal din aluminiu



Desen tehnic: