Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Pick-up

Pick-up Denon DP-400, negru
Pick-up Denon DP-400, negru
  • Cod produs: AUDHC-DN-DP-400
  • Part no: DP400BKEM
    EAN: 4951035065532
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: DENON

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Descriere:


 

DP-400
Hi-Fi Turntable with Speed Auto Sensor

With its strong, sophisticated design and re-engineered tonearm with auto lift and playback stop, the Denon DP-400 plays cherished albums faithful to the original recording.



Caracteristici generale

Redescoperă-ți pasiunea pentru viniluri cu placa turnantă Hi-Fi Denon DP-400 cu senzor de viteză automată pentru o reproducere precisă a sunetului. Construcția solidă și designul elegant se integrează perfect în seria Denon Design existentă. Toneta curbată în formă de S se ridică automat și oprește platoul atunci când vinilul ajunge la finalul redării. Platoul ponderat, acționat de curea, suportă discuri de 33 1/3 rpm, 45 rpm sau 78 rpm cu o precizie fidelă înregistrării originale. Egalizatorul phono integrat creează o scenă sonoră deschisă și învăluitoare pentru albumele dumneavoastră dragi, cu o reproducere detaliată și precisă. Include cartuș MM. Capacul de praf exclusiv, detașabil, poate fi folosit și ca suport de prezentare.
 

Caracteristici
 

  • Design unic al brațului curbat în formă de S care optimizează unghiul de urmărire în orice punct al discului pentru a reduce distorsiunea armonică pentru o reproducere audio clară
  • Tonearmul suportă ridicarea automată și oprirea redării atunci când se ajunge la sfârșitul înregistrării Egalizatorul phono încorporat cu comutator on/off vă permite să conectați DP-400 la orice amplificator sau sistem cu intrări analogice sau intrări phono.
  • Selector cu mai multe viteze (33-1/3 rpm, 45 rpm, 78 rpm) pentru a reda o gamă cât mai largă de discuri de vinil
  • Proiectată cu o moștenire Denon de peste 100 de ani în materie de excelență audio - aveți încredere în această placă turnantă de înaltă calitate și durabilă pentru a vă oferi cea mai bună experiență audio
  • Include un cartuș MM de înaltă calitate pentru un sunet precis, gata de utilizare în câteva minute
  • Capacul de praf exclusiv, detașabil, cu bază inclusă, elimină vibrațiile capacului fix și poate fi folosit ca suport de prezentare pentru coperțile discurilor de vinil.
  • Suportă atât cartușe MM (incluse), cât și MC - flexibilitate avansată care se potrivește preferințelor dvs. audio
  • Platoul ponderat, acționat cu curea, cu senzor de viteză automată, menține o viteză exactă pentru o reproducere precisă a sunetului
  • Baza puternică, ponderată și construcția durabilă reduce vibrațiile externe și îmbunătățește performanța audio
  • Parte a seriei Denon Design - designul elegant și modern se potrivește perfect în casă



SPECIALLY ENGINEERED S-SHAPE TONEARM


Care dispune de un braț curbat în formă de S atent proiectat, cu unghi de urmărire optimizat în orice punct al discului, ridicare automată la sfârșitul înregistrărilor și la oprirea redării. Când vinilul ajunge la sfârșitul redării, brațul de tonifiere se ridică automat, păstrând starea excelentă a albumului și a cartușului. Designul curbat al brațului de tonaj în formă de S reduce, de asemenea, distorsiunile armonice, asigurând un semnal sonor clar de fiecare dată când ascultați.
.







 CONSTRUCȚIE REZISTENTĂ

Construcția solidă oferă atât rezistența cât și densitatea ridicată necesară pentru a reproduce muzică detaliată, fără rezonanță. Pereții groși ai cabinetului și un platou cu greutăți oferă suprafața optimă pentru colecția dvs. de viniluri, reducând vibrațiile externe. Asociați DP-400 cu restul seriei Denon Design pentru un sistem durabil, de înaltă rezoluție.




SPEED SELECTOR

Suportă redarea la 33 1/3 rpm, 45 rpm și 78 rpm. Redă cu ușurință întreaga dvs. colecție de viniluri și bucurați-vă de întreaga sa amploare - chiar și de prețioasele dvs. discuri de 78 de ani.





Configurare și utilizare ușoară

În câteva minute se despachetează și se operează rapid pentru fanii de vinil începători și experimentați. Conectați DP-400 la amplificatorul sau sistemul dvs. preferat, inclusiv la seria Denon Design, și începeți imediat să vă reconectați cu colecția dvs. de viniluri - este atât de simplu.


Coperișul de praf exclusiv, detașabil, cu dublă utilizare


Coperișul de praf detașabil are un design modern, ridicând estetica generală a DP-400, eliminând în același timp problemele de vibrații care afectează calitatea muzicii asociate cu capacele atașate. Dublându-se ca suport de afișare pentru coperta albumului dvs., așezați capacul de praf în poziție verticală pe baza inclusă și arătați-l cu mândrie prietenilor și familiei.


 


Phono Equalizer

Egalizatorul fono încorporat creează o scenă sonoră deschisă, învăluitoare, care vă înviorează colecția de viniluri prețioasă, rămânând în același timp fidelă înregistrării originale, așa cum a vrut artistul. Conectați-l direct la o mini-componentă sau la un amplificator integrat pentru o utilizare fără întreruperi.
 



Opțiuni de cartuș

Include un cartuș MM pentru o audiție mai precisă și detalii muzicale suplimentare. În calitate de producător al celui mai longeviv cartuș de pe piață, bucurați-vă cu încredere de placa turnantă Denon DP-400. Dacă preferați să ascultați prin intermediul unui cartuș MC, schimbați cu ușurință cartușul MM existent pentru a se potrivi preferințelor dvs. audio. Bucurați-vă de calitatea emblematică a sunetului Denon, indiferent de modul în care alegeți să ascultați.


 


 


Platter ponderat, acționat cu curea, cu senzor automat

Senzorul automat integrat controlează cu precizie platoul, prevenind fluctuațiile nedorite de viteză în timpul redării - bucurați-vă de reproducerea audio exact așa cum a intenționat artistul.


Dimensiuni compacte

Cu o lățime de doar 41 cm, DP-400 este construit pentru a se potrivi perfect în sistemul Hi-Fi existent. Deși are dimensiuni compacte, oferă totuși sunetul puternic și detaliat pe care îl așteptați de la Denon.

Estetica sofisticată a seriei Design

Înfrumusețându-se perfect cu populara serie Denon Design, DP-400 are un factor de formă sofisticat și o construcție solidă. Materialele durabile din aluminiu oferă o estetică modernă. Asortați-l cu restul seriei Denon Design Series pentru a vă completa sistemul Hi-Fi cu design elegant.

100+ ani de premiere în tehnologia audio

Fondată în 1910, Denon are o moștenire profundă de "premiere" în tehnologia audio - de la primul producător de electronice audio din Japonia, la producerea primelor CD-uri comerciale din lume. Această investiție concentrată în R&D audio vă asigură că veți beneficia de cea mai recentă tehnologie și de cea mai înaltă calitate la fiecare experiență de ascultare.

Caracteristici

Motor: AC / DC  - / da
Actionare sistem: Curea / Direct  da / -
S-Type tonearm  da
Operare: Automat/Manual  - / da
Auto tonearm lift at end  da
Speed: 33 1/3 / 45 / 78  da / da / da
Wow & flutter  0.08% (WRMS)
Egalizor Phono incorporat (comutabil)  da
Ac (MM/MC)  da / -
Tip ac   CN-6518
Universal Headshell  da
Dust Cover  da (removeable)

Specificatii

Iesire nominala  2.5 mV / 1 kHz
Gama de frecvente  20 Hz - 20 kHz
Raport S/N  65 dB
Iesire nominala Phono EQ  150 mV / 1 kHz
Raspuns in frecventa Phono EQ 20 Hz - 20 kHz


General

Available Colours  Black / White
Maximum Dimensions (W x D x H) in mm  414 x 342 x 132
Greutate in kg   5.8 (w/ Dust cover)

Video: