Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Sisteme Home Cinema

Sistem cinema 5.1.2 Focal Dome - compatibil Dolby Atmos - culoare alba
Sistem cinema 5.1.2 Focal Dome - compatibil Dolby Atmos - culoare alba
  • Cod produs: AUDHC-FC-DOME5.1.2W
  • Part no: DOME5.1.2W
    EAN: 6426707006352
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Focal

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Tip sistem Pachet Boxe
Boxe Cu FIR
Sistem audio ATMOS
surround 7.1 +
Descriere:


5.1.2 SISTEM HOME CINEMA COMPATIBIL CU DOLBY ATMOS

 


Dôme Flax, nava amiral a gamei Home Cinema de la Focal, este acum disponibilă în pachet 5.1.2 pentru a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește sunetul 3D. Bucurați-vă de sunetul ultrarealist al cinematografelor echipate cu tehnologia inovatoare Dolby Atmos® în confortul propriei case.

Acest sistem Home Cinema este compus din șapte difuzoare fabricate în Franța: cinci difuzoare satelit Dôme Flax, două difuzoare 300ICW4 In-Ceiling și un subwoofer Sub Air.

Acest pachet 5.1.2 combină un design compact, o integrare optimă în casă și o acustică de înaltă performanță datorită adăugării a două difuzoare discrete "In-Ceiling", ușor de instalat datorită sistemului exclusiv EQI (Easy Quick Install).



.

Tehnologia Dolby Atmos®

DESCOPERĂ SUNETUL 3D ADEVĂRAT

 


 


Dispuneți de un sunet demn de cinematografele echipate cu Dolby Atmos® în confortul casei dumneavoastră, datorită acestui sistem ușor de instalat, cu un design sobru, dar sofisticat.

Descoperiți realismul spațial și acustic fără precedent al acestei game de produse prin neutralitatea și dinamica remarcabile, precum și prin reproducerea celor mai mici sunete; toate calitățile acustice atât de importante pentru semnătura acustică a Focal.

Tehnologia Dolby Atmos® oferă un sunet 3D adevărat prin includerea unei dimensiuni verticale, adică propagarea undelor sonore emise de o nouă sursă: tavanul. Astfel, sistemul original Dôme 5.1 a fost îmbunătățit cu două difuzoare In-Ceiling. Această nouă dimensiune oferă și mai multă precizie și realism pentru o experiență multicanal demnă de cinematografe.

Sistem de înaltă clasă
EXPERIENȚA CINEMA ACASĂ
Noua generație



Aceste difuzoare Dôme dispun de conuri Flax fabricate în Saint-Etienne folosind in cultivat în Franța. Acest material natural este deopotrivă ușor și rigid și este capabil de performanțe foarte ridicate, în special în ceea ce privește amortizarea și propagarea sunetului. Rezultatul este un sunet mai omogen, o dinamică îmbunătățită și un registru mai precis, în special în frecvențele înalte; suficient pentru a-i seduce pe toți iubitorii de sunet pur și natural, complet fidel înregistrării originale.

Cu un cap pivotant și ușor de instalat pe un suport de televizor sau pe perete, difuzoarele Dôme sunt perfecte pentru cei care caută un sistem multicanal fără a ocupa spațiu pe podea.


.


300ICW4 IN-CEILING LOUDSPEAKERS

 


Încălzitoarele 300ICW4 In-Ceiling sunt integrate în tavanul Home Cinema-ului dumneavoastră pentru a reproduce canalul vertical al coloanei sonore. Acestea au același tweeter și același driver de difuzoare cu con de 4″ cu membrană de tip sandwich din in natural ca și cele cinci difuzoare satelit Dôme Flax.

Instalarea modelului 300ICW4 a fost simplificată la maximum datorită sistemului exclusiv EQI (Easy Quick Install), în foarte scurt timp și fără niciun fel de scule. Acestea sunt livrate cu 2 tipuri de grile, nu au ramă, pot fi vopsite, ceea ce le face ultra-discrete.
 
SUB AIR, SUBWOOFERUL PUTERNIC ȘI DISCRET


Tocul final al acestui sistem este reprezentat de basul intens și profund oferit de subwooferul fără fir Sub Air. Acest subwoofer de înaltă performanță poate fi instalat aproape oriunde. Sub Air, cu amplificatorul său BASH® de 150 W și wooferul său de înaltă performanță de 81/4″, va completa perfect sistemul Dôme Flax.


.



 

CONETE DE SANDWICH CU FLACĂ


 

 

Fabricat în Franța, dar la prețuri accesibile, conurile Flax sunt orientate spre performanță acustică, de înaltă tehnologie și conferă un design original difuzoarelor mărcii!

După mai mult de cinci ani de cercetare și dezvoltare, inginerii de la Focal dezvăluie în 2013 un nou con realizat din fibre de in de înaltă calitate. Conurile F se caracterizează prin sunetul lor natural, cu o colorare redusă, prin bogăția reproducerii în registrul mediu și prin basul mai strâns.


 


 


CALITATILE UNICE ALE FLAXULUI

Conurile F sunt fabricate din fibre de in de înaltă calitate, cu miez de fibre de in, înconjurate de două straturi subțiri de fibră de sticlă. Acestea îndeplinesc criteriile cheie ale unei diafragme de înaltă performanță : amortizare internă ridicată, viteză mare a sunetului și rigiditate ridicată la flexiune.


.

Rigiditate

Toate aceste criterii nu pot fi îndeplinite de un con mono-material. Tehnologia sandwich influențează foarte mult neutralitatea sunetului produs de con, un lucru, care a fost întotdeauna marca Focal. Expertiza dobândită prin tehnologia sandwich a gamelor Utopia și K2 Power a permis Focal să dezvolte un con revoluționar din fibră de in care să concilieze cele 3 criterii.


Ligerozitate


Flaxul este de două ori mai ușor decât fibra de sticlă, deoarece fibra este goală. De asemenea, are o elasticitate foarte scăzută, ceea ce o face ideală pentru a crește rigiditatea la flexiune a unei structuri sandwich. În plus, poate fi obținută în mănunchiuri nețesute cu un diametru considerabil și, prin urmare, poate produce grosimea necesară pentru un sandwich.


Amortizare internă


Materialele compozite au proprietăți adecvate pentru aplicații în care sunt necesare atât rigiditate, cât și masă redusă. Cu toate acestea, dezavantajul lor este că nu au amortizare, ceea ce duce la un control foarte slab al vibrațiilor. Dezvoltările recente în acest domeniu care combină compozitele și fibrele naturale au adus oportunități neașteptate. Fibra de in are o amortizare internă excelentă, de același ordin de mărime cu cea a fibrelor de sticlă, Kevlar® sau aluminiu.


 

FABRICAT ÎN FRANȚA ȘI ACCESIBIL


Conurile de in sunt proiectate și fabricate în Franța, din fibre de in franceze.  Franța este principalul cultivator din Europa de in pentru fibre, în principal în Flandra, Picardia, Normandia și regiunea Pas-de-Calais. Inul francez este considerat cel mai bun din lume.

Fibrele sintetice sau spumele care provin din resurse petrochimice sunt supuse inflației legate de creșterea bruscă a prețului țițeiului. Astfel, textilele organice sau ecologice, precum inul, devin din ce în ce mai competitive din punct de vedere al prețului.

Pentru că sandvișurile "W" sau "K2" trebuie să fie fabricate manual, gama lor de aplicații rămâne limitată din motive de cost. Procedeul industrial dezvoltat pentru fabricarea conurilor "F" le aduce la îndemâna unor game de produse foarte competitive din punct de vedere al prețului.
.


 

Video:

Descarcari:

Download 1

Descarca