Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Sisteme Home Cinema

Sistem cinema 5.1.2 Focal Sib Evo Dolby Atmos
Sistem cinema 5.1.2 Focal Sib Evo Dolby Atmos
  • Cod produs: AUDHC-FC-SIBEVOATMOS
  • Part no: SIBEVODOLBYATMOS5.1.2BLACK
    EAN: 3544052692037
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Focal

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Boxe Cu FIR
Sistem audio surround 7.1 +
Tip sistem Pachet Boxe
Descriere:


AT THE HEART OF THE ACTION!
5.1.2 HOME CINEMA SYSTEM

 


 TREI SATELLETE SIB EVO, DOUĂ LOUDSPEAKER SIB EVO DOLBY ATMOS® LOUDSPEAKER ȘI UN SUBWOOFER CUB EVO

Îndrăzniți să aduceți adevăratele efecte sonore cinematografice în sufrageria dvs. Bucurați-vă de efecte sonore Atmos demne de cinematografe și create de Dolby, atunci când vizionați filmele dvs. preferate acasă. Filmele dvs. vor căpăta o dimensiune complet nouă! Deși nu a ajuns încă în toate camerele de zi, dar este în creștere rapidă, acest sistem se distinge prin faptul că oferă efecte sonore pe un plan vertical, reflectate de tavan. Astfel, spectatorul are impresia că se scufundă într-un univers 3D ultra-realist! Minimul strict pentru Dolby Atmos® este un sistem 5.1.2, iar Focal a dorit să integreze această tehnologie în noua generație de difuzoare Sib & Co, gama emblematică Home Cinema lansată în 2002! Pachetul 5.1.2 este compus din două difuzoare echipate cu un difuzor suplimentar în partea superioară, prevăzut cu tehnologia Dolby Atmos®. Această "boxă activată" de nouă generație a fost concepută pentru a reproduce atât undele orizontale, cât și cele verticale (spre tavan). Principala inovație a acestei tehnologii constă în reflectarea undelor sonore din tavan spre ascultător cu ajutorul unui driver suplimentar de difuzor în partea superioară a difuzorului. Pregătiți-vă să trăiți o experiență audio complet nouă, demnă de cinematografe! Acest pachet este ideal pentru încăperi care măsoară între 10 și 50 m2 (100ft2 și 540ft2) și se va integra perfect în interiorul dvs., dându-i o notă foarte elegantă.

 

 

 

Un pachet complet

Sib Evo este compus dintr-un driver de difuzor Polyflex de 5″ și un tweeter cu dom de mătase de ¾″ integrat într-o carcasă de dimensiuni considerabile pentru a-i oferi un răspuns extins în frecvență. Difuzorul Dolby Atmos® este echipat cu un driver de difuzor Polyflex full-range suplimentar de 4″ în partea superioară, dedicat efectelor Atmos®. Subwooferul Cub Evo amintește de aceleași coduri de design ca și subwooferele noastre Hi-Fi într-un produs ''lifestyle''. Echipat cu un driver de difuzor de 8'' și un amplificator clasa D de 200 W, este caracterizat de structura sa din MDF și de finisajul negru mat.


.

DEJA O REFERINȚĂ...

Sib & &; Co a fost o referință pe piața Home Cinema încă din 2002! Această nouă ediție Sib Evo o completează pe prima: cele două sisteme sunt perfect compatibile. Performanțele au fost îmbunătățite, iar dimensiunea a fost mărită. Configurația 5.1.2 este un sistem foarte coerent care vă oferă senzații inedite! Acest pachet de difuzoare Sib Evo Dolby Atmos® va completa configurația dvs. 5.1, transformând-o într-un sistem 5.1.2.

 


Ce sunt efectele sonore DOLBY ATMOS® SOUND EFFECTS?

Particularitatea acestei boxe este capacitatea sa de a reproduce efectele Atmos® din cinematografe în confortul propriei case. În plus față de driverul difuzorului frontal, în partea superioară a difuzorului a fost integrat un driver suplimentar pentru difuzoare full-range. Acest sistem previne necesitatea de a adăuga accesorii la difuzoarele dvs. pentru a reproduce efectele verticale, ceea ce poate strica designul sau armonia generală a sistemului. Astfel, spectatorul este înconjurat de efectele sonore, în special de cele care vin de sus, o inovație majoră pentru acest tip de produs. Imaginați-vă o scenă de acțiune cu avioane care zboară deasupra capului, cu ploaia care cade sau cu tunetul care răsună... Difuzoarele compatibile cu Atmos®, prin intermediul difuzoarelor cu focalizare frontală și verticală, formează un sistem complet, toate elementele lucrând în armonie perfectă. Astfel, Sib Evo este un sistem excelent, care este compact și structurat..

Video:

Descarcari:

Specificatii Tehnice - Sibevo ENG

Descarca

Specificatii Tehnice - Sibevo Atmos ENG

Descarca

Specificatii Tehnice - Cub Evo ENG

Descarca