Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Sisteme Home Cinema

Sistem cu boxe GOLDENEAR TRITON ONE si receiver Denon AVC-X4700H
Sistem cu boxe GOLDENEAR TRITON ONE si receiver Denon AVC-X4700H
  • Cod produs: PAC-TRITON1+X4700H
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc: 0
  • Producator: Goldenear Technology

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Pachet promotional

2x

Triton One este revolutionar care incorporeaza toate tehnologiile care au facut seria Triton celebra. (Ca raspuns la intrebari, nu exista Triton One+, tehnologiile folosite la Triton three+ si Two+ sunt deja in Triton One). Tehnologia avansata din inaltul Triton One de 54” include un “DSP” de 56 biti pentru subsectie, un design compelt echilibrat, condensatoare cu film de calitate superioara, design avansat pentru incinta si multe altele. Triton One include o sectiune subwoofer incorporata, alimentata de un amplificator degital de 1600 watti GoldenEar ForceField. Amplificatorul alimenteaza trei difuzoare de bas patratice, montate frontal, cuplate la un subwoofer de bas care este cuplat cu radiatoare duble (pe fiecare parte). Noua noastra tehnologie de incarcare cu bas, dezvoltata recent, utilizeaza placute de cauciuc poliuretan cu celule deschise, precum si captuseala speciala, optimizeaza suplimentar performantele la frecvente joase. Rezultatul este un difuzor home theatre de referinta (premiat cu difuzorl anului) care are performante egale si in unele cazuri mai mari cu boxe care au un pret si de 10 ori mai mare.


Specificatii Tehnice:



Awards and Reviews:

x
1x


AVC-X4700H​

9.2ch 8K AV Amplifier with 3D Audio, HEOS Built-in and Voice Control


Prezentare generală


Descoperiți o nouă lume a divertismentului la domiciliu cu noul Denon AVC-X4700H. Nouă amplificatoare discrete, identice, cu o putere de 200 W fiecare, și capacitatea de procesare pe 11,2 canale cu două DSP-uri ADI Griffing Lite vor face ca home cinema-ul dvs. să strălucească într-un sunet surround imersiv Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced și Auro-3D uluitor. AVC-X4700H suportă cele mai recente tehnologii video HDMI, cum ar fi 8K/60Hz și 4K/120Hz pass-through, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, precum și upscaling 8K și suport HDCP 2.3 pe toate intrările HDMI (8 intrări/3 ieșiri).

Transmiteți în flux servicii de muzică populare precum Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL și multe altele, fără fir, prin Bluetooth, Apple AirPlay 2 și Wi-Fi cu HEOS Built-in. Bucurați-vă de colecția dvs. de MP3 și chiar de formatele audio Hi-Res (fișiere WAV, FLAC, ALAC și DSD 2,8/5,6 MHz) prin USB sau rețea. Denon AVC-X4700H funcționează cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri pentru un control vocal fără efort.

Prin ghidarea vizuală a fiecărui pas din procesul de configurare, premiatul Asistent de configurare Denon vă asigură o configurare corectă de prima dată. Fiecare home theater este diferit - de aceea Denon folosește tehnologia premium de calibrare a încăperii Audyssey MultEQ XT32 de la Audyssey, care măsoară și optimizează automat amplificatorul AV pentru a oferi o experiență audio 3D cu adevărat captivantă, personalizată în funcție de mediul dvs. unic de ascultare.
 
  •  
  • Amplificator discret de înaltă performanță cu 9 canale: Oferă o putere dinamică de 200 W pe canal pentru a oferi o experiență sonoră Denon de încredere, precisă și puternică.
  • Suport complet pentru 8K/60Hz și 4K/120Hz: Cu cel mai recent suport HDMI, bucurați-vă de video de calitate 8K de la dispozitivele dvs. sursă 8K. Suportul unei intrări 8K și a două ieșiri 8K permite trecerea la 8K/60Hz și 4K/120Hz. Scalarea ascendentă 8K este disponibilă pe toate cele 8 intrări HDMI.
  • Cel mai recent suport HDMI: Cu 8 intrări HDMI avansate cu suport complet HDCP 2.3 și 3 ieșiri HDMI, conectați-vă la toate dispozitivele media preferate și ieșiți până la 3 monitoare, astfel încât să vă puteți bucura de ele din orice cameră.
  • Bucurați-vă de sunetul 3D imersiv preferat: Bucurați-vă de sunet 3D captivant din surse precum Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X, DTS Virtual:X și Auro-3D.
  • Tehnologie îmbunătățită IMAX: Oferă o adevărată experiență de teatru IMAX la domiciliu.
  • Suport HDMI pentru canalul de retur audio îmbunătățit (eARC): Prin intermediul ieșirii HDMI principale, conectați televizorul cu suport HDMI eARC pentru a permite formate audio necomprimate și bazate pe obiecte, cum ar fi Dolby Atmos și DTS:X, direct de la aplicația smart TV la amplificatorul AV.
  • Cea mai recentă compatibilitate video: Cea mai recentă compatibilitate cu cel mai recent format HDR, inclusiv HDR10, HDR10+ (nou în 2020), HLG, Dolby Vision, precum și Dynamic HDR (nou în 2020), pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii în ceea ce privește luminozitatea, claritatea și contrastul.
  • Următoarea generație în materie de imersiune cinematografică: Cu 8K/60Hz pass-through și upscaling, Dynamic HDR și Quick Media Switching (QMS), bucurați-vă de imagini clare și fluide la cea mai înaltă calitate disponibilă.
  • Cele mai noi experiențe de joc: Cu 4K/120Hz pass-through, rata de reîmprospătare variabilă (VRR), modul de latență redusă automată (ALLM) și transportul rapid al cadrelor (QFT), bucurați-vă de experiența de joc cu imagini uimitoare, precum și de întârzieri și latențe reduse.
  • DSP nou pentru o putere de procesare mai mare: Cu o procesare audio maximă de 11,2 canale, conectați un amplificator de putere extern la AVC-X4700H pentru a alimenta două canale suplimentare și a vă bucura de o configurație home theater de 11,2 canale.
  • Funcționează cu asistenții vocali preferați: Folosiți-vă vocea pentru a controla AVC-X4700H și serviciile de muzică wireless în mod hands-free cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri.
  • Streaming wireless de la cele mai cunoscute servicii de muzică: Bucurați-vă de toate serviciile muzicale preferate, cum ar fi Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer și multe altele. AVC-X4700H vă permite, de asemenea, să vă bucurați de muzică prin AirPlay 2, permițându-vă să transmiteți piesele preferate de pe Apple Music.
  • Certificat "Roon Tested": Profitați mai mult de biblioteca dvs. muzicală digitală cu informații de căutare și navigare despre artiștii și melodiile dvs. preferate. Găsiți versuri, date de concert, fotografii, biografii, recenzii și multe altele. Este necesară o abonare.
  • Intrare phono: Cu intrarea phono inclusă, AVC-X4700H vă permite să vă conectați placa turnantă și să redați cu ușurință discurile de vinil preferate. Bucurați-vă de colecția dvs. cu o calitate și un sunet excepționale.
  • Ieșiri duble pentru subwoofer: Netezește frecvențele joase pentru o mai bună dispersie a basului.
  • HEOS Tehnologie încorporată de streaming de muzică wireless multi-room: Ascultați din orice încăpere pentru o experiență audio conectată, în toată casa. AVC-X4700H funcționează, de asemenea, cu difuzoarele Denon Home recent introduse pentru a vă permite să vă bucurați de o experiență audio în întreaga casă.
  • Streaming audio de înaltă rezoluție pentru entuziaștii Hi-Fi: Bucurați-vă de redarea fișierelor preferate la calitate Hi-Res cu suport FLAC, ALAC și WAV, precum și DSD 2,8/5,6 MHz.
  • Toate zonele TV audio: Redă sunetul audio de la televizor într-o altă zonă pentru emisiunile dvs. preferate fără a pierde sunetul surround complet discret din zona principală.
  • Bluetooth și Wi-Fi încorporate, cu suport pentru bandă dublă de 2,4 GHz/5 GHz: Conectivitate solidă la rețeaua wireless chiar și în medii aglomerate.
  • Transmițător audio Bluetooth: Bucurați-vă de sunetul preferat prin căștile Bluetooth până târziu în noapte sau cu un membru al familiei care are probleme de auz. Această funcție acceptă redarea numai prin Bluetooth, precum și redarea simultană cu difuzoarele conectate.
  • Conectivitate Smart TV: Controlați Denon AVC-X4700H cu telecomanda televizorului dumneavoastră prin HDMI CEC.
  • Audyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC și Sub EQ HT: Oferă cea mai bună egalizare pentru fiecare cameră în parte, inclusiv egalizarea subwooferului.
  • Instalare personalizată pregătită: Denon AVC-X4700H dispune de funcții de control extern și de control IP pentru o personalizare ușoară și compatibilitate cu soluții de integrare de la terți.
  • Echipat cu două ieșiri de declanșare de 12 V: Conectați până la două dispozitive, cum ar fi un ecran automat sau un proiector, și funcționați în regim de așteptare.
  • Sunet uimitor construit pe 110 ani de inovație: Denon este compania audio care definește Japonia. Înființată în 1910, noi facem posibile momentele care contează prin urmărirea neobosită a calității, inovației și performanței audio.















































































 

AWARDS







 x

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Boxe Cu FIR
Conectivitate audio Apple AirPlay2
AUX IN Stereo
Bluetooth
Digital Coaxial
Digital Optic
DLNA
Ethernet
USB
Wifi
Streaming Apple Airplay
Bluetooth
Deezer
Qobuz
Spotify
Tidal
Tune-In Internet Radio
Tip sistem 2.2
Boxe cu Receiver
Functii Smart HEOS
Intrari HDMI 8
Decodare Multicanal Auro-3D
Dolby Atmos
Dolby Digital
Dolby TrueHD
DTS-HD
DTS:X
Descriere:

Triton One este revolutionar care incorporeaza toate tehnologiile care au facut seria Triton celebra. (Ca raspuns la intrebari, nu exista Triton One+, tehnologiile folosite la Triton three+ si Two+ sunt deja in Triton One). Tehnologia avansata din inaltul Triton One de 54” include un “DSP” de 56 biti pentru subsectie, un design compelt echilibrat, condensatoare cu film de calitate superioara, design avansat pentru incinta si multe altele. Triton One include o sectiune subwoofer incorporata, alimentata de un amplificator degital de 1600 watti GoldenEar ForceField. Amplificatorul alimenteaza trei difuzoare de bas patratice, montate frontal, cuplate la un subwoofer de bas care este cuplat cu radiatoare duble (pe fiecare parte). Noua noastra tehnologie de incarcare cu bas, dezvoltata recent, utilizeaza placute de cauciuc poliuretan cu celule deschise, precum si captuseala speciala, optimizeaza suplimentar performantele la frecvente joase. Rezultatul este un difuzor home theatre de referinta (premiat cu difuzorl anului) care are performante egale si in unele cazuri mai mari cu boxe care au un pret si de 10 ori mai mare.


Specificatii Tehnice:



Awards and Reviews: