Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Sisteme Home Cinema

Sistem home cinema 5.1 Focal Dome Flax si Sub Air - culoare alba
Sistem home cinema 5.1 Focal Dome Flax si Sub Air - culoare alba
  • Cod produs: AUDHC-FC-DOME 5.1FLAIRWH
  • Part no: DOME 5.1FLAIRWH
    EAN: 3544056690145
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Focal

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Boxe Cu FIR
Sistem audio Surround 5.1 +
Tip sistem Pachet Boxe
Descriere:

Dôme Flax este un sistem high-end fabricat în Franța, caracterizat prin designul său în miniatură și „high-tech”. Datorită conului său Flax, din pânză, acest sistem 5.1 obține o îmbunătățire majoră a definiției și inteligibilității dialogurilor, precum și o spacializare mai mare datorită unei liniarități mai bune a răspunsului în frecvență. O adevărată întoarcere la natură pentru filmele tale!



Dimensiunea camerei: 29.72 m2 - 39.94 m2

Sistemul Dôme Flax este asociat cu subwoofer-ul wireless Sub Air pentru o configurație 5.1. Fără orice cablu, Sub Air oferă un sunet intens și profund și se potrivește perfect în toate tipurile de spații prin designul său plat și compact.

 

FLAX SANDWICH CONE


Fabricate în Franța, dar accesibile, conurile de in sunt orientate spre performanță acustică, high-tech și oferă un design original driverelor de difuzoare ale mărcii!



După mai bine de cinci ani de cercetare și dezvoltare, inginerii de la Focal dezvăluie în 2013 un nou con realizat din fibre de in de înaltă calitate. Conurile F se caracterizează prin sunetul lor natural, cu o colorație scăzută, bogăția lor de reproducere în registrul midrange și basul lor mai strâns.


 

 CALITATILE UNICE ALE INULUI


Conurile F sunt realizate din miez din fibre de in de înaltă calitate, închise de două straturi subțiri de fibră de sticlă. Ele îndeplinesc criteriile cheie ale unei diafragme de înaltă performanță: amortizare internă ridicată, viteză mare a sunetului și rigiditate ridicată la încovoiere.

 


Rigiditate
 

Toate aceste criterii nu pot fi îndeplinite de un con monomaterial. Tehnologia sandwich influențează foarte mult neutralitatea sunetului produs de con, ceva care a fost întotdeauna semnul distinctiv al Focal. Expertiza dobândită din tehnologia sandwich a gamelor Utopia și K2 Power i-a permis lui Focal să dezvolte un con revoluționar din fibră de in care să concilieze cele 3 criterii.

 

Lejeritate

Internal dampingInul este de două ori mai ușor decât fibra de sticlă, deoarece fibra este goală. De asemenea, are o elasticitate foarte scăzută, ceea ce o face ideală pentru a crește rigiditatea la încovoiere a unei structuri sandwich. Mai mult, poate fi obținut în mănunchiuri nețesute de diametru considerabil și, prin urmare, poate produce grosimea necesară unui sandwich.

Amortizare interioara

 

Materialele compozite au proprietăți potrivite pentru aplicații în care sunt necesare atât rigiditate, cât și masă redusă. Cu toate acestea, dezavantajul lor este că le lipsește amortizarea, ceea ce duce la un control foarte slab al vibrațiilor. Evoluțiile recente în acest domeniu combinând compozite și fibre naturale au adus oportunități neașteptate. Fibra de in are o amortizare internă excelentă de același ordin de mărime ca fibrele de sticlă sau Kevlar® sau aluminiu.

 


 FABRICAT IN FRANTA SI ACCESIBIL

 

Conurile de in sunt proiectate si fabricate in Franta, din fibra de in franceza. Franța este principalul cultivator din Europa de fibre de in, în principal în Flandra, Picardia, Normandia și regiunea Pas-de-Calais. Inul francez este considerat cel mai bun din lume.

 

Fibrele sintetice sau spumele provenite din resurse petrochimice sunt supuse inflației legate de creșterea bruscă a prețului țițeiului. Textile organice sau ecologice, precum inul, devin astfel din ce în ce mai competitive la preț. Deoarece sandvișul „W” sau „K2” trebuie să fie fabricat manual, domeniul lor de aplicare rămâne limitat din motive de cost. Procesul industrial dezvoltat pentru fabricarea conurilor „F” îl aduce la îndemâna unor game de produse foarte competitive la prețuri.



Materiale nobile



DESIGN INOVATOR


În ceea ce privește stilul, Dôme are un design rafinat, perfect în concordanță cu tendințele actuale.


Fără șuruburi vizibile cu capac, materiale nobile combinate cu un finisaj de lux oferind o valoare percepută ridicată, poate fi rotit și este ușor de integrat prin montare pe perete, tavan sau suport.



PUNCTE CHEIE

  • Difuzor de înaltă fidelitate, tehnologie patentată Flax
  • Sunet cu tehnologii avansate
  • Difuzor integrat: în perete, în tavan, pe mobilă sau în picioare
  • Corp din aluminiu lacuit lucios
  • Fabricat in Franta

HOME-CINEMA DE NOUA GENERATIE

Dôme este în fruntea inovației. Sunetul său spectaculos îl face ideal pentru spații de aproximativ 430ft2. Acest difuzor este multidirecțional și poate fi montat pe un perete, pe tavan sau pe un suport cu aceeași ușurință. Datorită combinației sale de putere și elocvență, exemplifică conceptul de „reflectoare sonore”.

Dôme este un difuzor miniatural de ultimă generație care deschide ușa către o dimensiune cu totul nouă a sunetului. Acest difuzor este fabricat în Franța și încorporează tehnologia de difuzoare Focal de la cele mai prestigioase modele ale mărcii. Dôme are un design elegant, fără accesorii vizibile și este realizat din materiale sofisticate cu finisaje de lux.


CON DE IN ORIGINAL


Conurile de in sunt produse in Franta exclusiv de Focal din 2013. Cu designul lor original, conurile sunt in intregime orientate catre performanta acustica. Sunt realizate din fibră de in de înaltă calitate, închise de două straturi subțiri de fibră de sticlă. Conurile F se caracterizează prin sunetul lor natural, cu o colorație scăzută, bogăția lor de reproducere în registrul midrange și basul lor mai strâns. Ușurința fibrei satisface criteriile de amortizare internă ridicată, viteză mare și rigiditate ridicată la încovoiere. Inul este de două ori mai ușor decât fibra de sticlă, deoarece fibra este goală. De asemenea, are o elasticitate foarte scăzută, ceea ce o face ideală pentru a crește rigiditatea la încovoiere a unei structuri sandwich.


 

Video:

Descarcari:

Specificatii Tehnice - ENG

Descarca